Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: shpia

CiAo Fam /pf/images/graemlins/smile.gif Si ju kam ?

Absi wie geht es dir? /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Brrrrr...

O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gifmagneti /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
mir geht es gut, nur, es ist sehr kalt geworden.

Pooor, s po dijsha me u orientu n shpi /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hey kalamaja, nigjoni keshillen e absit, nese punoni dikund ku s ju pelqen puna, lejeni punen merrni paret e sociales dhe studioni mundesine e nje variant pune qe ju pelqen.Ok? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Kaq kisha /pf/images/graemlins/devil.gif

------------------

candle_4.gif

candle_4.gif

candle_4.gif

<font color="red">..., nje vit me pare... </font>

abs

nuk e di...
Re: Brrrrr...

Ku je ti moj Yll /pf/images/graemlins/kiss.gif

I kam shkrujt dhe leter Plakut t vitit t ri per ty, a thu e ka lexu? /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/cool.gif
e ta festojme.

Nosi na mendo ndonje action per nja 1 ore ktu n shpi, please /pf/images/graemlins/grin.gif

Kush po i fut durt n mill /pf/images/graemlins/laugh.gif me shtyp brumin /pf/images/graemlins/grin.gif

--------------------

candle_4.gif

candle_4.gif

candle_4.gif

<font color="red">...,nganjehere... </font>

alinos

Forumium maestatis

nuk di per letren abs, se une dhe plaku i vitit te ri nuk kembejme me korespondence ka kohe...

Gjithsesi, po me solli gje po te them /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Abs
jam e sterlodhme se kam nje brum neper duar qe duhet bere buke, dhe po me mbaron afati i te beres. Me 4-5 ore gjume jam, kshu qe kto pushime e kam gjet cer do baj /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
te kam shume xhan ty une /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Re: Letra per Nikolaus!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="blue"> - O Nikolaus du nje nuse t` mire, qe e mban shpine drite, gatun mire e t len tuj lepi gishtat, qe asht e dashtun, dushin e vasken i mban pasqyre, hekurosja t jet pasioni i saj, dhe t jet mundesisht si moll, me forma t` lakume te ndertume mire, syte e medhej e buzt e trasha pak, si dhe cerpikun ta kete naaa sa i gem.
E kam djal t` mire fort, punon ku ta xaj puna, asht marakli peshkut, ta shtron tavolinen si me ken n restororant me pes yje, vecse per vedi han per pes minuta- kam nigju.
jo pergja, por ka halle djali, duhet me gjet fjalen n` forum, me hedh e me prit - tek tema perkatse, me ardh sa me ba ta n` shpi- qe ta dime se asht hala beqar, ka nje qen, qe shpresojme s` do merret shume me te, se masanej i bahet xheloze nusja, asht harmoniesüchtig, si pelqen shamata, vetetimave neper shpi, ju a hap menjehere dritaret , asht djale qe i pelqen natyra, i pelqen me u dasht, ( ai e don vedin cdo minut- pres krytin un, po hajt ma), dhe kshtu ma n fund - qellimi ardhshem dasma, shpresueshem sa ma pare.</font>

<font color="red"> - Per nje nga Vajza trime me shpirt engjelli, e brisht me plot nuanca perkedhelje, njekohesisht me ton te kjarte dhe kombues, nje nga vajzat qe kam pas fatin te vezhgoj gjat levizjeve te saja elegante dhe feminore njekohesisht, te degjoj zerin e saj qe simbas mendimeve e emocionve i ngjan me nje kameleon shumengjyresh, per kte dua nje Zotni- te jete shume i dashur dhe i stabilizuar- nga te zbuluarit vazhdimisht, te jete pra mbi rrugen e tij I kjarte!, e te kete sy te erret. Hollsite e tjera ti shkruaj ne vazhdimsi. </font>

<font color="green"> - Aman o Nikolaus, se kam kollaj me nje tjeter djale. Pa pik zorit i thote vajzave – s je tipi jem, se di si me ja ba, eh? Si e don ai? Heh- ai s do nuse, i ka inat tradicionalizmat, don nje shoqe, qe ta ket zanin e kjart e te ngroht dhe njekohesisht me nje dore te jete tuj ba nje pune tjeter, dmth nje Tipp femne qe asht ne gjendje me vu n zbatim njekohesisht minimum dy veprime, e shume emocione dhe qe mendon ne dy tri gjurme njekohesisht …e shkrojte, bukur,
weiter, ai ka nje nuhatjen prej kermillit, e ke pa ate kermillin qe del lehte ngadale nga shtepia e vet, e nxjerr ato dy - Fühler i thojne knej ka lagjeja jeme. Asht kritik, vec sapo shef dicka t vecant tendos buzet si shej barazimi (jo po mi ngjan nje vllait tem, prandaj e imagjinoj mire se njashtu i duken), e hop si panter e kap gjahun n hava, gjanat deshta me than, tendon drejt perfeksionizmit, kjo ja nxin jeten n fakt, por shpresoj t ja ndricoj ate e shoqja e tij. </font>

<font color="pink">- Ndersa njena Jei a ka emrin, thote se ka tan ato financata, asaj i duhet vec me ja ba diten 54 orshe se asht gjumashe, nadje mezi zgjohet me shku n shkolle ( s pranon me ja emru shkollen – kopsht). E ban ligjin vete! E lumja un per teeeeeee.Se di hic, kujt i ka ngja ma shume. </font>

<font color="brown"> - Ndersa per do vajza tjera, qe s nihen fort, thojne vec PARE dona se tjerat i kena, e thuj nikolausit „per ishtu mbaje o zot, per ma mire bjere o zot“, dmth naj thes pare ndoshta ja kishe plotsu naj deshir.
Pervec ktyne dhe dicka, se di pse po me bjen n qafe koht e fundit nje xheloze, per te kisha dashte, …te ta them n vesh, ok? </font>

<font color="#666666"> Ndersa pervedi jam shume e knaqun prej teje, me ke plotsu alameT deshiret heren tjeter, ksaj here du t kem pak ma shume vullnet me kry 1 pune qe kam n dore, e masanej, yuuupi n krahet e festave do fluturoj!
Nje perqafim te maaaaaaaaadh per Ty i shtrejti Nikolaus, dhe mi dergo nje perqafin te ngroht te gjithe atyne qe ju nevoitet. </font>

kaq he per he /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Ngjyra e kuqe eshte adresuar per ty.
Ok, dhe une jam sot scheisse für pule /pf/images/graemlins/grin.gif

Nje perqafim te madh /pf/images/graemlins/angel.gif, xhan absi ty /pf/images/graemlins/kiss.gif

PS: Ja more "shpirtin" mos e shtyp aq shume, millin /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------------

candle_4.gif

candle_4.gif

candle_4.gif

<font color="green"> ,megjithate... </font>

alinos

Forumium maestatis
Re: Letra per Nikolaus!

/pf/images/graemlins/eek.gif
kjo ishte nje kerkese kshu ashtu ne pergjithesi, apo me emer mbiemer, adrese shpie dhe numer kepuce?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah, ti do me ngordhesh mua me gjithe kerkesat e tua /pf/images/graemlins/smash.gif , por c'te bej qe te kam xhan thuaj /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Re: : -)

Ca dona me ba me kyt brumin qe ta perpunojm si duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Linos /pf/images/graemlins/smile.gif Absi e ka zakon me njell mire perhere /pf/images/graemlins/cool.gif

Absi vieni knej t shlodh pak /pf/images/graemlins/kiss.gif

melos

Primus registratum

Pooor, s po dijsha me u orientu n shpi /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hey kalamaja, nigjoni keshillen e absit, nese punoni dikund ku s ju pelqen puna, lejeni punen merrni paret e sociales dhe studioni mundesine e nje variant pune qe ju pelqen.Ok? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Kaq kisha /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Uee paska ardhe e zoja e shpise, tollovi mrame e kena ba,une skom faj /pf/images/graemlins/angel.giffajet i kane ata dy /pf/images/graemlins/shrug.gif

me kete keshillen e socialit na paske mbyt krejt, po ti thum mu cili shqiptar srri me social, vec mos mujt hic, te pakten kendej nga une kshtu eshte, dhe tere diten mirren me meditime sa qe nje dite vec kur te na mbin ndoj LAMA- shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

[/ QUOTE ]

Uee paska ardhe e zoja e shpise, tollovi mrame e kena ba,une skom faj /pf/images/graemlins/angel.giffajet i kane ata dy /pf/images/graemlins/shrug.gif

me kete keshillen e socialit na paske mbyt krejt, po ti thum mu cili shqiptar srri me social, vec mos mujt hic, te pakten kendej nga une kshtu eshte, dhe tere diten mirren me meditime sa qe nje dite vec kur te na mbin ndoj LAMA- shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Oj ti cike, te kam thane te prezantohesh, dhe i ke ra legenit, n fakt mire ke ba, se na duhet rritmi per ngrohje ne kto dite t ftohta dimri /pf/images/graemlins/wink.gif
Te kam thane se jena te interesum per dialektet, nga dialekti dukesh se je nga trevat e kosoves, me pelqen qe merr pjese ne kte teme, shpresoj qe te te ndihmoje te flasish shqipen e paster. Kjo s do te thote qe mos te perdorish dialektin, sic e perdorim te gjithe, vecse do te pyes here pas here cfare kupton me kte apo ate fjale, qe te merremi vesht, psh ne kte rast <font color="green"> tovolli </font> c kuptim ka?

Masandej, ne lidhje me Keshillen time, qe se paske kuptu thelbin, (patjeter s do ta kem shpjegu une mire /pf/images/graemlins/wink.gif), sikur te ishte ashtu sic thua ti Qellimi , sic i njeh shqiptaret ti, do kisha dhane tjeter tipps.

Qe te jeme ma e kjarte, ndihma sociale nese mirret per qellime TE NGRITJES PROFESIONALE pra te vazhdosh kurse dhe shkolla, personalisht e shoh me nje prespektive pozitive dhe jetgjate, ah nese merret ne kendveshtrimin e atyre qe njeh ti...athere duhet te te bahet e kjarte, qe flasim ne drejtime te ndryshme.

Shpresoj qe, kesaj here u kuptuam.

---------------------

candle_4.gif

candle_4.gif

candle_4.gif

<font color="red">, nganjehre... </font>

AL PACINO

Forumium praecox

ciao shpia /pf/images/graemlins/wave.gif

AL PACINO ka ik me lujt pa hanger se nuk pranoi me hanger me ne

[/ QUOTE ]

E sheh abso, kjo goca ktu po mduket shume pozitve,a je tu ma lan komshi /pf/images/graemlins/winkwink.gif tregoji,qe jam idrauliku i shpise,nese ka nevoje per me i rregullu vasken ose lavandinon,sono pronto 24h su 24. /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Mke thon me te tregu nese bej gol,duhet te tregoj,mram bona una doppietta,1per vehte dhe nji per shpine /pf/images/graemlins/wave.gif

melos

Primus registratum
Re: me kamb te mbare...

Oj Si*Hana, po pse s ju pergjigje pyetjeve moj cuc? mos ke frike se nuk paragjykon njeri ktu,ngaqe jena shume te interesum per tradita e dialekte te ndryshme /pf/images/graemlins/smile.gif pllus, kam dhe nje antivirus t fort n xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------

candle_4.gif
candle_4.gif
candle_4.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif ke te drejte e tejkalova kete pjese,
mire pra po prezentohem prit te shkoj me rend

pyetjet ishin:

Po nga te kemi?
Ku jeton?
Me cfare merresh?
Si e kalon?

Jam prej veriut te Shqipnise e jetoj diku afer verit te Evropse ( dy pyetje), nga emri quhem honife jam e bija e zethanes dhe e zejnullahut /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rob shpijet jam, gjithe diten baj hyzmet fshij e laje, pjek kafe e maroj caj, edhe me hekuros di /pf/images/graemlins/angel.gif, edhe pak shkolle kam aq sa te firmos me laps e jo me boj /pf/images/graemlins/shrug.gif
dhe ja kaloj shume mire, gjithe diten ndjek hijet kur o vera e kur vje dimri e za dikun i qosh e nuk levize ma /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam si tip i "urte" dhe e "kulturueme" derisa nuk me me preke ne tel ne tel se atehere bahem kulqeder /pf/images/graemlins/mad.gif, dmth nese bene pune, e po s'boni pune behem prape qingj /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

ja pak a shume e pershkrova veten dhe besoj se u ndate te knaqun /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

shiko ketu te jam prezentue, dmth me keto te kam hap rruge te me "mesosh" shqipen.

po cka me bo jam paksa "kineze" sic me quajn edhe pse jam bardhe e kuq e jo verdh si limoni /pf/images/graemlins/lol.gif, dhe se mesoj dot gjuhen e paster, kaq me ka dhene perendija do te doja te me ipte me shume por kaq me dha por duhet ti them flm qe me dha kaq shume sa te kem shpirt te pranoj cdo kend pa rezerva ashtu sic eshte.

une te kuptova se cfare deshte me thane ne lidhje me ndihme sociale, dhe bera shaka pa asnje te keqe, nese te kam prekur e kam bere pa dashje.

abs

nuk e di...

E dashur,"kineze" apo "indiane" apo...s ka asnje kuptim ne shtepine tone, per kte, ti ardhsh e bardhe, dhe sa here te doje zemra je e mirpritun!

Ne nje pike s jam dakort me ty, nga epitetet e vena, se besoj se frenohesh - mban krytin tand, dhe s meson t pakten shkodrancen /pf/images/graemlins/wink.gifse jo pergja, por shkodra asht e parashikume me u ba prap kryeqytet /pf/images/graemlins/crazy.gif ngaqe i <font color="green"> bjen nje dore ne bakllava ( nga ju)</font> <font color="red">nje dore ne revani( nga jugu i shqiperise) </font> /pf/images/graemlins/crazy.gif

Per mir po mundohna /pf/images/graemlins/sleep.gif ti si t dush masandej /pf/images/graemlins/smile.gif

---------------------

candle_4.gif

candle_4.gif

candle_4.gif

<font color="red">, hapsira... </font>

melos

Primus registratum

cenkam tregu e mecme moj cike e paskam gjet venin e duhun, hahahhahahahha

tushi

Valoris scriptorum

mrama shpija mire jeni /pf/images/graemlins/wave.gif

SiHana ne kry te detyres

na kallxo si fjete mrame me Luaneshen /pf/images/graemlins/confused.gif

mire duket se paske njeh tan energji /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs ku je allahile, ça thote bizneci mire ???

melos

Primus registratum

kam fjet si qengj e jam cu si dash tush /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

ne ç'kuptim tash /pf/images/graemlins/laugh.gif
te jan rrit naten ; brinat pesha, leshi etj

apo çfare kuptimit vajze se une jam pa shkolle e kam frazeologji teper modeste /pf/images/graemlins/rolleyes.gif ??

melos

Primus registratum

hahahhahahhahahhahaha
eshte e pasur kultura jone , eshte mire te rrish me njerez nga rajone te ndryshme se meson shume gjana, shpresoj te beje kete gje, ky eshte qellimi im

te flesh qengj dhe te zgjohesh dash dmth

te flesh rehat ( dmth si qengj apo embel si femija) dhe te zgjohesh dash ( dmth me plot fuqi e energji per tere diten)

ky eshte kuptimi

hahahhahahhahaha po cka s'ndodhe mund te rriten edhe leshrat apo brirat

tushi

Valoris scriptorum

tash e kuptova te falemnderes
po shefketi a tu merzit mrame vetem moj ???

po ndoj gja çka na thu SiHane

apo na e kallxon nji prralle, se edhe po kam qejf me u çu si dash neser /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.