Re: Letra per Nikolaus!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="blue"> - O Nikolaus du nje nuse t` mire, qe e mban shpine drite, gatun mire e t len tuj lepi gishtat, qe asht e dashtun, dushin e vasken i mban pasqyre, hekurosja t jet pasioni i saj, dhe t jet mundesisht si moll, me forma t` lakume te ndertume mire, syte e medhej e buzt e trasha pak, si dhe cerpikun ta kete naaa sa i gem.
E kam djal t` mire fort, punon ku ta xaj puna, asht marakli peshkut, ta shtron tavolinen si me ken n restororant me pes yje, vecse per vedi han per pes minuta- kam nigju.
jo pergja, por ka halle djali, duhet me gjet fjalen n` forum, me hedh e me prit - tek tema perkatse, me ardh sa me ba ta n` shpi- qe ta dime se asht hala beqar, ka nje qen, qe shpresojme s` do merret shume me te, se masanej i bahet xheloze nusja, asht harmoniesüchtig, si pelqen shamata, vetetimave neper shpi, ju a hap menjehere dritaret , asht djale qe i pelqen natyra, i pelqen me u dasht, ( ai e don vedin cdo minut- pres krytin un, po hajt ma), dhe kshtu ma n fund - qellimi ardhshem dasma, shpresueshem sa ma pare.</font>
<font color="red"> - Per nje nga Vajza trime me shpirt engjelli, e brisht me plot nuanca perkedhelje, njekohesisht me ton te kjarte dhe kombues, nje nga vajzat qe kam pas fatin te vezhgoj gjat levizjeve te saja elegante dhe feminore njekohesisht, te degjoj zerin e saj qe simbas mendimeve e emocionve i ngjan me nje kameleon shumengjyresh, per kte dua nje Zotni- te jete shume i dashur dhe i stabilizuar- nga te zbuluarit vazhdimisht, te jete pra mbi rrugen e tij I kjarte!, e te kete sy te erret. Hollsite e tjera ti shkruaj ne vazhdimsi. </font>
<font color="green"> - Aman o Nikolaus, se kam kollaj me nje tjeter djale. Pa pik zorit i thote vajzave – s je tipi jem, se di si me ja ba, eh? Si e don ai? Heh- ai s do nuse, i ka inat tradicionalizmat, don nje shoqe, qe ta ket zanin e kjart e te ngroht dhe njekohesisht me nje dore te jete tuj ba nje pune tjeter, dmth nje Tipp femne qe asht ne gjendje me vu n zbatim njekohesisht minimum dy veprime, e shume emocione dhe qe mendon ne dy tri gjurme njekohesisht …e shkrojte, bukur,
weiter, ai ka nje nuhatjen prej kermillit, e ke pa ate kermillin qe del lehte ngadale nga shtepia e vet, e nxjerr ato dy - Fühler i thojne knej ka lagjeja jeme. Asht kritik, vec sapo shef dicka t vecant tendos buzet si shej barazimi (jo po mi ngjan nje vllait tem, prandaj e imagjinoj mire se njashtu i duken), e hop si panter e kap gjahun n hava, gjanat deshta me than, tendon drejt perfeksionizmit, kjo ja nxin jeten n fakt, por shpresoj t ja ndricoj ate e shoqja e tij. </font>
<font color="pink">- Ndersa njena Jei a ka emrin, thote se ka tan ato financata, asaj i duhet vec me ja ba diten 54 orshe se asht gjumashe, nadje mezi zgjohet me shku n shkolle ( s pranon me ja emru shkollen – kopsht). E ban ligjin vete! E lumja un per teeeeeee.Se di hic, kujt i ka ngja ma shume. </font>
<font color="brown"> - Ndersa per do vajza tjera, qe s nihen fort, thojne vec PARE dona se tjerat i kena, e thuj nikolausit „per ishtu mbaje o zot, per ma mire bjere o zot“, dmth naj thes pare ndoshta ja kishe plotsu naj deshir.
Pervec ktyne dhe dicka, se di pse po me bjen n qafe koht e fundit nje xheloze, per te kisha dashte, …te ta them n vesh, ok? </font>
<font color="#666666"> Ndersa pervedi jam shume e knaqun prej teje, me ke plotsu alameT deshiret heren tjeter, ksaj here du t kem pak ma shume vullnet me kry 1 pune qe kam n dore, e masanej, yuuupi n krahet e festave do fluturoj!
Nje perqafim te maaaaaaaaadh per Ty i shtrejti Nikolaus, dhe mi dergo nje perqafin te ngroht te gjithe atyne qe ju nevoitet. </font>
kaq he per he /pf/images/graemlins/grin.gif
[/ QUOTE ]
Ngjyra e kuqe eshte adresuar per ty.
Ok, dhe une jam sot scheisse für pule /pf/images/graemlins/grin.gif
Nje perqafim te madh /pf/images/graemlins/angel.gif, xhan absi ty /pf/images/graemlins/kiss.gif
PS: Ja more "shpirtin" mos e shtyp aq shume, millin /pf/images/graemlins/laugh.gif
--------------------
<font color="green"> ,megjithate... </font>