Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

disku

UNI
Re: E diele...

Renci ka qe me kupton, te tjerat vijne e ikin.
Ne fakt fjalet e mia jane te thjeshta nuk duhet te jesh Socrates ti gjesh psikologjine.
Edhe dashurine tate karshi disa antarve te familjes se vuna ne dyshim as i fije. Ama une s'jam Absi. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Tedi a keni drita t pakten /pf/images/graemlins/frown.gif

ps.Abs ma hedh nje perqafim mu bittè se m ka tha malli /pf/images/graemlins/wub.gif

428915-BGBD_main_1.jpg

abs

nuk e di...

E bukra e dheut, e lumja un per tyyyyyyyyyy /pf/images/graemlins/wub.gif
vigee_mit_tochter.jpg

Na ktu kena ndez
qiri.jpg
e pare, ika /pf/images/graemlins/kiss.gif

tushi

Valoris scriptorum

mrama shpija çka thote jeta mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

a pushuat ndoj fije sot a jo??

Guest
Adventi i pare

Advent_1.jpg

Pershendetje, /pf/images/graemlins/wave.gif (vecanerisht zonjes se shtepise... /pf/images/graemlins/angel.gif) E ndeza dhe une, qiriun e pare sot. /pf/images/graemlins/smile.gif

<font color="brown">Der erste Advent

Die Glocken läuten zum heil'gen Advent.
Das erste Lichtlein am Tannenbaum brennt,
Die ersten Äpfel im Ofen sind gar,
Das erste Märchen von Weihnacht wird wahr.
Die ersten Wünsche sind schon erfüllt
Das erste Sehnen ist schon gestillt.
Der erste Engel geht durch das Haus.
</font>

Diavolessa

Valoris scriptorum
Dy dele ..dy dele treqind pare :D

Une i here po mesoj kete micen me hedh vallen per Vit te Ri.....

DCP00278.JPG

Ju nderkohe merruni me pergatitjet e shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox
Re: Dy dele ..dy dele treqind pare :D

Ciao shpia /pf/images/graemlins/wave.gif
O Papo /pf/images/graemlins/smile.gif pashnerin goca jote eshte ajo qe po kercen!!!
marshallah sa eshte rrit. komplimento papo /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

tushi

Valoris scriptorum
marshallah

Amelcine e paç me jete se keka fmij i mire premen /pf/images/graemlins/angel.gif

i ka g'ja se ames patjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs mos u xhelozo ti /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Hopaaa

Fantasia flmd dhe gjithashtu /pf/images/graemlins/kiss.gif

Tush e kam zili po /pf/images/graemlins/tongue.gif, tesh qe une kam pre bishtalecin tem, e ktij /pf/images/graemlins/angel.gif yllit i kenka rrit njaq sa e kam pas vete, uuuh cfare nostalgjie /pf/images/graemlins/sleep.gif

<font color="green">PS; Fanta te bajme nje liste per dhuratat:

Geschenke

Aus Liebe
Aus Verlegenheit
Aus Spass
Aus Dankbarkeit
Aus den letzten Drücker
Aus Begeisterung
... vazhdoje /pf/images/graemlins/smile.gif</font>

abs

nuk e di...
Re:ciao Fam

kima16.jpg

------------------
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Urime O`Le

bubi.jpg

<font color="red"> Nje perqafim te maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadh </font> /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Urime O`Le

Mirdita shpia! Paskeni shku me pushime? Sa dite kam qe fle? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

AnaBlue ca don me pi? se kena sebeb /pf/images/graemlins/grin.gif(se di taman a thohet kshtu, vec e thash iher) /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ca me ju kallxu moj gra /pf/images/graemlins/grin.gif, sot tuj shpernda nje traktant /pf/images/graemlins/devil.gif oops nje Reklam deshta me than /pf/images/graemlins/laugh.gif, per mobiliet e mija se m jan murzit /pf/images/graemlins/sleep.gif, m hapi deren nje alamet femnet me nje beb 5javsh n dore /pf/images/graemlins/angel.gif,ishte nga trojet e kosoves, bukur boll, /pf/images/graemlins/cool.gif i leshova at sendin n dore, e fillova tuj fol me ate bebin /pf/images/graemlins/angel.gif, vec kur ja nisi kjo tuj k`ja (qare) /pf/images/graemlins/cry.gif...i thash, me fal mos je gja smune? /pf/images/graemlins/idea.gif jo moj, tha - po m preken fjalet e amla, s jam msu me i nigju najhere /pf/images/graemlins/shrug.gif.

I thash, shuj bre e ban gajret, se shkodrant kan pas te tan nga nje koshere blete te shpija kur kan lind /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: jo po thoni qe s di me ba reklama /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...
Re: :)

chilled_champagne.jpg

Absiii /pf/images/graemlins/wub.gif

Champagne per tutti per sebepin /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ok Blend /pf/images/graemlins/smile.gif, po shkoj ta blej /pf/images/graemlins/grin.gif, ma ndez pak oxhakun deri sa t vij please /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.