Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: E diele...

O zogu a do vish ke shpia ime se e kam afer me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une kam bo tirami' su po me nje kusht; me sill dhe Nevin se absi o gia ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif e kshu zgjidhim hallet e impotences mashkullore /pf/images/graemlins/laugh.gif, raporti ne diksutim eshte i shkelqyer /pf/images/graemlins/laugh.gif 3 xhada dhe nje zog /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Impotencen mashkullore? Tani... ti do me na bo me qa ne apo Zogun? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nein, Abs, das photos ist nicht von mir! Habe heute 2 gemacht hm, ich liebe diese stadt!

Kordelja

Valoris scriptorum

Po sipas teorise se zogut ja gjen dashnore ja gjen shoqe /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani varet nga aftesia, duhet me pas dy natyresi ne vetvete per me qene e zonja me thy teorine e zogut /pf/images/graemlins/laugh.gif ndryshe tere jeten shoqe /pf/images/graemlins/laugh.gif e mire do mbetesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Une per dite t'diele jam shume tolerante /pf/images/graemlins/laugh.gif kshtu qe mendoj, qe Zogut duhet ti japim me shume kohe, per te kuptuar ca do /pf/images/graemlins/laugh.gif pa vene nen peshore aftesit tona /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ti dashke me tiramisu me marr dhe Nev me vedi, e me zgjidh at temen, ik moj vajz, se se han at kokerr ullinit Zogu!

Oj kjo... /pf/images/graemlins/eek.gif

Ate fjalen "... shqyej" se lexove ti? apo si? /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Abs, edhe nese Zogu e ha ate kokerru ullini, jam e sigurt qe ka per ta pertyp mire para se ta shtyj n'bark /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps.Kordelke,tani qe lexova temen 'dua te di' me vemendje po filloj dalngagale te kuptoj Theory of Zog /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Tuj pa nje emision disktutimi tek gjermani, u ankote njena, qe burri i saj, cdo minut donte...me marr grun n preher /pf/images/graemlins/devil.gif

kjo thote si me ja ba? dmth po kerkonte ndihme.
E di car i tha njena, jepi te haje zarzavade /pf/images/graemlins/lol.gif oh zot sa kam qeshe.

Imagjinoni cfare funksioni kishin zarzavadet /pf/images/graemlins/goofy.gif

Guest

uen erdha per neven i here... dhe ti kordele po ftove neven te mi besh nje dreke te mire fare se eshte cuuuum e mile!!!

@d@

Primus registratum

Kulka /pf/images/graemlins/kiss.gif
.... tani drejt fare kordele per mish qinji n'hell m'ka vajt mendja keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ne rastin tat te pare me zvicerane abso, femra s'kish pune tjeter po vetem nje mendje /pf/images/graemlins/laugh.gif ne rastin tend te dyte, mashkulli s'kish pune tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif tani una them te heqim dore nga zgjidhja halleve se ose t'ja japim kete burrin kesaj kolumbianes ne ate grune e zarzavateve ketij ish burrit te kolumbianes dhe ja kombinacion perfekt e halle te zgjidhura /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lule, una asaj jo vetem do i boj dreke te mire po pastaj do e vej te me laje ne enet nje kenaqesi qe e ruj vetem per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif me qe qeka kaq e mire kjo Nev-ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo jo do hell ajo e di une /pf/images/graemlins/laugh.gif

nev, per ty do e ther qingjin e vetem o shpirt /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Guest

Kordele per pjatat vini seksine fort ju...dhe neven ma mbaj mire se o e logel ajo...ele shemulet.
ps. ndonje lajm?

Neveeeeeee /pf/images/graemlins/angel.gif

Po blune kush ma ka pa...se du me nda dhuratat se paska pas ardh uni /pf/images/graemlins/goofy.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nev do te te pjek dhe geshtenja mi, ose ta mbush qingjin me arra a si te duash ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif perverse ne kuptimin e mire te fjales cuno, se nuk hap fjale te liga per mu kordelja joooooooo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
e shumta qe mund te bej me hellin eshte qe ti thyej gishtat kordeles /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Margaritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa s'te shikoj dot

abs

nuk e di...

Hej hej, ca jane kto germa andej knej te hedhuna neper shpi, auuuh /pf/images/graemlins/eek.gif dhe pak ma shume respekt , s do na e prishte humorin e te dieles /pf/images/graemlins/smile.gif jam e bindur qe jeni nje mendje me mu /pf/images/graemlins/smile.gif

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Impotencen mashkullore? Tani... ti do me na bo me qa ne apo Zogun? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ky resht thote per mua thelbin e lidhjes mes femrave e meshkujve.

Dmth problemi e njenit asht dhe i tjetrit, kshtuqe, ne vend qe me i dhane "dru" njeni tjetrit, prioritet merr interesi i dy aneve /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

---------------------------------

PS: Churchill interesant avatari, vecse dhe pak si agresiv /pf/images/graemlins/shrug.gif, ti pra vete s je hic i till /pf/images/graemlins/angel.gif, megjithate e din ma mire /pf/images/graemlins/smile.gif
Uh se c mu kujtu, LinoS ka prit qyshkur qe ti shkruash nje poezi /pf/images/graemlins/smile.gif

PSS: Pervedi jam e lumtun me zarzavade, por ca me ba, burri m den gjithmone mish /pf/images/graemlins/devil.gif

PSSS: Zog a hangre apo ta hedhi nje pul t pjek ktu /pf/images/graemlins/grin.gif

disku

UNI

Abs a ban mepru qen ne shpi? E di qe ke zogun po na duhet nji qen i vertete. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blue hajd mbleshim manaferra. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

abs

nuk e di...

Uni, mos te lindi gje kjo ide, nga fjala " ta hedhi"? se dhe mua tani se si po me tingellon, fundja andej nga ne thuhet, - ta hedhi kte ne pjate? te hedh edhe ma? e tjere...
S dua te justifikohem, e shoh dhe vete, qe nganjehere s perdori fjalen lidhur me interpretimin e duhur, te pergezoj per kritiken me humor...dhe sa per dijeni Zogun e du fort si dhe te tjereve ju ktu.

Churchill, vetem dy rreshtat me nickun tend.

/pf/images/graemlins/smile.gif

Status
Not open for further replies.