Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

zog

Primus registratum
Re: boree ereee !

parkmebore.jpg

engel.jpg

stilivjeter.jpg

vallaj bilaj ka fillu bora ereeee.......

bebi

Primus registratum
:)

sa qeeeef bore...

zog, fotoja e pare edhe e fundit jane nji 'konfuzion' artistik i bukur.
me kujtune pikturat e Turner.

abs

nuk e di...
Bore...

Na dhe bora ne zyrih, sapo e mbarova t pikturumit /pf/images/graemlins/grin.gif

boraSot.jpg

PS: hEj njerez, sa jam befasu kur nigjova, tesh 1 muaj s kishte drita ne shqiperi /pf/images/graemlins/eek.gif
Po si pranon poplli kte denim /pf/images/graemlins/eek.gif

Me vertete qe dhe ne afrike s ka drita, t pakten atje asht nxeht /pf/images/graemlins/shrug.gif

irene

Primus registratum
Re: Bore...

abs, ka drita po jane me shume kufizime, them se eshte faze kalimtare, dhe ne s na mbetet shume vecse te presim ... /pf/images/graemlins/frown.gif

abs

nuk e di...

Hey po m vjen mire, qofshin DHE vetem me hope, po si ME PRIT, pse pak asht prit? Sikur grupe te vogla me prostestu,bashkohen dhe te tjere!
E pa besushme!
Me duket se me vertete populli asht i traumatizum, prandaj pranon/lejon /pf/images/graemlins/frown.gif

zog

Primus registratum

papapa e ke qa ate kartolinen me bore, si me qene shtypshkronje /pf/images/graemlins/laugh.gif

shi ne une i qenisa nja dy "katolina" tashti naten:

paris_nuit_01.jpg

paris_nuit_02.jpg

abs

nuk e di...

Mos shaj eee, se fillova /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shif ky si vjen ktu me tan kto drita /pf/images/graemlins/cool.gif

Aaa, mir pra, po mban me dal itesh me fotografu perjashta /pf/images/graemlins/devil.gif

...vecse po rri ma mir itu xet /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: holaaa laskuriqe !!!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
tush, mos ta shifsha emnin njaty s'pata me t'njoft hiQ.

tjeta bujaro qamilos /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Edhe tuj thane une po kjo laskuriqja ku asht si s'po vjen me ba iher kokoveeeeeeeee /pf/images/graemlins/lol.gif

ke ardhe me ja mbshtet Absit eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif mire ke ba, se edhe ajo ta mbshteti ty para dy tri ditesh

edhe me ken vajza te mira, me ja mbshtet ma shpesh njana tjetres /pf/images/graemlins/winkwink.gif moret vesh

a e keni pa si ju a mbshtes une ju kur keni te drejte /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Zog fotot boll te bukura /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Edhe piturja e Absit, po se mora vesh e ke ba me kompjuter apo me dore /pf/images/graemlins/confused.gif

abs

nuk e di...
Kot...

...per sport /pf/images/graemlins/laugh.gif

c.jpg

si duket ndryshimi? /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum
Re: Kot...

persembari, duket si pikture, veçse si mbeten shume detaje, e kjo ben qe me kalimin e kohes pamje te tilla s'te thone me gje, nuk te prekin dhe ti fillon e merzitesh prej tyre.

ne te vertete sipas meje tek nje "veper artistike" neqofte se mund ta quanim keshtu edhe nje fotografi, duhet sa me pak te duket nderhyrja e atij qe e ben, dmth duhet qe spektatori te filloje e ta veshtroje vete, pa nderhyrjen ose si me thene ate trukun (marifetin) artistik qe behet me qellim zbukurimi artifical dhe i cili pergjithesisht vepron kunder asaj per te cilin krijohet.

dmth sa me pak efekte speciale, artistike, filozofike, morale ose te tjera te natyres te kete nje veper, aq me e vertete eshte ajo, aq me shume flet dhe i qendron modave dhe korrenteve artistike qe dalin prej tyre.

abs

nuk e di...
E diele...

Me pelqen strukturimi i mendimit ,me i llaf, fjalen pozitive si fillim, masanej argumentimin per ta hedh posht /pf/images/graemlins/cool.gif
i thojna sanduic forme ksaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ktu vec po prezantojme Boren e pare, e jo talentin /pf/images/graemlins/wink.gif qe s na e ven n ndyshim kush /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Megjithate e pikturova prap dhe njehere tuj pi kafen /pf/images/graemlins/laugh.gif

2.jpg

bore.jpg

bore1.jpg

Nadja e mir Rrapatsha /pf/images/graemlins/angel.gif
Nje te diele te bukur ju uroj /pf/images/graemlins/smile.gif

Dhe pak diell /pf/images/graemlins/wub.gif ktu!

Famdiell.jpg

/pf/images/graemlins/wave.gif

zog

Primus registratum
Re: E diele...

atje ku je duke ec eshte bukur, ngaqe duket si skene, e prish ket emocion vetem kjo mimoza, a çfare eshte, djathtas lart. te ishin vetem ato pemet e qethura me bore ne çdo skaj, kompozimi do ishte i arrire.

abs

nuk e di...

Nadja mire fam /pf/images/graemlins/smile.gif

un s kam 'qenis' asnje foto po ju kam 'qenis' kete /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Sacher%20004.jpg

---------
i /pf/images/graemlins/wub.gif u

zog

Primus registratum

mjaammm leng nga goja po me del. apo qe se kam edhe frigoriferin fare bosh.

keshtu nga "larg" (pa aromen qe leshon) duket i shkelqyer, se imagjinoj dot çbehet po t'ja ngulesh dhembet e prish prej sheqerit /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

NEv - o imazhet vendosi keshtu [imazhe]http://salz.......jpg[/imazhe]

dmth ate adresen internet vendose ndermjet ketyre "kllapave"

@d@

Primus registratum

efkaristo Zogo /pf/images/graemlins/kiss.gif po tani spo duken me fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
efkaristo Zogo /pf/images/graemlins/kiss.gif po tani spo duken me fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

hehe, faji im (nxitim), duhej shkrujt imazh jo imazhe, pra pa E /pf/images/graemlins/laugh.gif

shembull:

winter7.jpg

abs

nuk e di...

O`Le t lumshin durt /pf/images/graemlins/kiss.gif

NEv vete e ke ba njat foto patjeter, Superschön /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Zog, ca don me hanger per dreke? /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Status
Not open for further replies.