Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

bebi

Primus registratum
Re: iii

mirboll, po bahem edhe un me facolet' (edhe Uni se ma ka pas kerku borxh te tema ku deklarohet per pasunit) /pf/images/graemlins/laugh.gif e po e deklaroj ma n'fund i dica t'temen.

Uniii, u bame me facolet' /pf/images/graemlins/rockband.gif

Guest

ma merak mi...se skemi per te te lene gjithmone ne fund te listes... jo per gje po e vogel po edhe pa pasuri po e po. Prandaj po ta japi faculeten ojna ojna...

uuu cmu kujtu ajo kenga oj zogeeeee...oj zogeee jelek me are....aaaaaaaaj keeeee baaaaaaaa...aaaaj ke ba corapt e djaliiiiit....

bebi

Primus registratum

du prep gjana.

meqi facoleten e sigurova, ca tjeter don me m'pru /pf/images/graemlins/grin.gif (mu /pf/images/graemlins/angel.gif)

Guest

aaaaa ... tashi po te pruji shume dashni... edhe kjo meqe je ti se per unin hic asigje nuk pruj

bebi

Primus registratum

si duhet me ti xjerr nji ka nji gjanat ty.

a qeshi edhe iher si di un /pf/images/graemlins/grin.gif se kooot mos te ndrron mendja e me bjen edhe ndoj gja tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

mir ja ban, unit hic mos i bjer kurgja pa e pa iher ca po m'blen mu

Guest

ben dhurat uni eee???!! jo per gje po ne une kam pas ditelindjen...ca po me pru thu?

bebi

Primus registratum

ty t'kaloj tesh, mos e ban konfuz .

he se i dajm' bashk' dhuratat (po jo tana eee, se disa jan' xixxx, s'preken ... vec pel mu /pf/images/graemlins/wub.gif)

se vedummm ala proSima

Guest

mir emi mireeee si te dush!!!
ahhh e gjeta ca kam per te te dhuru...do vij poshte dritares tande me te kendu kenge hi hi hi..."qa tje nalt te xhuri kuq"

puf ty se ika ne mesuesi qe sdo me na bo msim /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Fanta si moj se kuptove ça don me thane mcuci me "force" /pf/images/graemlins/eek.gif

nji shembull per shembull
ata krahet me ti depilu me at leternjitsen kafe te PPSH q1 perveç qimeve te hek edhe nja dy shtresa lkuret
a e kuptove tash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bluje vallahi bilahi e ke zanin e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif
ke edhe te tjera q1 s'po kam vakt me i fol /pf/images/graemlins/blush.gif

mgjths je ba pa rrah /pf/images/graemlins/smash.gif gjynahi i zotit /pf/images/graemlins/frown.gif
per kurrgja pune me shku dam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs ku je pash allahin /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

kam nji ide
masi kush prej shpise nuk merr pjese te konkursi "kush asht ma sexy"
thashe q1 t'ja mbeshtesim Kondrapedalit votat tona /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
une ate voten teme ja pata dhane postribakut po hajt /pf/images/graemlins/smash.gif

qysh thu ti??

Une po dal me lyp at pemen e Absit
a ka ndonji ktu q1 don me ardhe me me dhan ndoj ide (femna kuptohet)???

LUANESHA

Primus registratum

albero.jpg

/pf/images/graemlins/wave.gif SHPIJA

TUSH a ban kjo pema se e kam rregullu me ALEN e JEI /pf/images/graemlins/idea.gif

Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif
FANTA e OLè MLIDHUNI NGA NJI HER NE SHPI /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Re: :-D

Luanesh e nxore nga kantina kete pemen /pf/images/graemlins/laugh.gif m krijoka iden sikur asht rrzu e vu njashtu per shpejt ato zbukurimet /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fam /pf/images/graemlins/smile.gif vec me ju pyt kot a keni merdhit /pf/images/graemlins/shocked.gif madje jan duke u mbaru dhe drute per oxhakun /pf/images/graemlins/idea.gif , prandaj Tush tuj kerku pemen shiko dhe per dru se tesh po na xen ngusht i ftofti /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps.Mimi /pf/images/graemlins/kiss.gif m ka than Omja me te puc fort /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...
Lajmerim!

Na ka hup njeni /pf/images/graemlins/shocked.gif

Se di a e ka pa kush ikyt djale, se asht nis vetem n Pyll me zgjedh pemen e vitit t ri /pf/images/graemlins/idea.gif

Kam nxjerr ikyt /pf/images/graemlins/eek.gif lajmrim gjithkund /pf/images/graemlins/crazy.gif, ju lutna shume kush ta gjej t na telefonoje ose t vijne vorbei n fam /pf/images/graemlins/laugh.gif, na ka harru dhe Celularin n shpi /pf/images/graemlins/shocked.gif

TushZotnija.jpg

Tjeta ju tjerve,s po kam shume nge me ju pershenet personalisht, jan tuj m lujt gishtat /pf/images/graemlins/pickellonja.gif,mend e kres deshta me thane /pf/images/graemlins/crazy.gif

Fjala bjen e nxjerr fjalen, kush na e gjen, i plotsohen Tri deshira /pf/images/graemlins/rockband.gif

Kshtuqe mos humbi kohe, gjeni Tushin, formoloni deshirat, cekun apo ku ta di une, e paraqituni kto!

Dora vet, absi /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...
Re: Lajmerim!

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif un po i kerkoj ndihm ketij /pf/images/graemlins/laugh.gif
connery.jpg
per me gjet gruzhinierin e shtepise /pf/images/graemlins/wink.gif

A thu i plotsohen ketij apo mu 3 deshirat ? /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Re: Lajmerim!

Apapapa, fill te perfitimi mendja /pf/images/graemlins/grin.gif, shif niher bjer "mallin" gjalle n shpi /pf/images/graemlins/wink.gif, se sa per ikyt qe ke angazhu, ehe puna e tij /pf/images/graemlins/tongue.gif, me pa ken dikur, jo vetem qe tushin e kishte gjet n hava, por dhe shpine tone e kishte bajt n shpine /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif

Kjo zonjeza ktu, tha po dal une niher me e kerku, biles tha, ndoshta e ka marr uja, prandaj po marr naj send me hanger per te. /pf/images/graemlins/grin.gif

sunday%20(60).JPG

Edhe kjo doli vullnetare /pf/images/graemlins/laugh.gif

sunday%20(45).JPG

PS: O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif, t ngarkoj me nje pune, ngaqe s kam kohe bitte?, po the e nigjova /pf/images/graemlins/grin.gif

Po te shkruj emnat e pemve te vitit t ri, shif se mos gjen ne internet per secilen nga nje foto, e me emra te shoqeruara na i vendos ktu, n fakt banju team me Fanten /pf/images/graemlins/smile.gif

So:
1. Nobilistanne
2. Nordmanntanne
3. Blaufichte
4. Rotfichte
5. Plastikbaum s dona kte vit /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

PSS: Kte vit dona me e marr detailliert seriozisht /pf/images/graemlins/wub.gif

Pacim deri heren tjater /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Re: : -)

bild002z.jpg
Bilda4.jpg

nordmann_klein.jpg
nobilis_1.jpg
blaufichte_1.jpg
rotfichte_1.jpg

Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif keto per tani. Shpresoj se Fantazia meqe e njeh gjermanishten me mire se une mund ti gjeje me korrekt /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps.sa i bukur duket qyteti i veshur me bore ...

disku

UNI

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Uniiii ku je fut /pf/images/graemlins/cry.gif

ps: meqi ra fjala ca don me m'ble per ditlindje? uniii po ti ca po m'blen /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

8550-20B.jpg

Spilungona ce ke ate avatar aq mendushem maj? /pf/images/graemlins/kiss.gif

Te kam kujtu ne muzeun natyror. Ishte nji dinozaur ma i gjate se ti e un bashke. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puf /pf/images/graemlins/kiss.gif

tushi

Valoris scriptorum

Edhe ket ma ke ba Absbardha /pf/images/graemlins/eek.gif

nejse, tash nji pytje kam
po ba me gjet une tushin a me takon gja /pf/images/graemlins/idea.gif

ate kerkusen e pare se du hiç /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ate te dyten afroje pak se me duket...... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

te lumshin durt per punen, tash po me kallxon diçka edhe se ç'ka ke nenkuptu me te /pf/images/graemlins/laugh.gif

shpija se gati harrova
asht tuj ja fut nji bore ktu si ne karadak /pf/images/graemlins/smash.gif

neser u pa puna aparatin e po ti bi verdalle Anversit /pf/images/graemlins/cooli.gif

abs

nuk e di...
Uaaauuu

Po paske ken mshef mor qerratah /pf/images/graemlins/eek.gif, e un tuj t qa hallEn /pf/images/graemlins/laugh.gif, dukesh qe ke fjet si ariu, se shif si te ka dal dhjami te beli /pf/images/graemlins/shocked.gif, plus ke perqafu njat qen per me mbulu barkun, qe te asht ba si me ken ne mujin e tete /pf/images/graemlins/grin.gif,mir qe te ka ra pak drite mbi shpatullen e djatht e dukesh disi i hajrit per me t rreshtu me konkuruesit /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, se mos na fiton naj cmim... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po t veshim kpuc me taka se duhet me ken i gjat per n kankurs /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Futju puns tesh, se deri me 1 Dhjetor e dona pemen kto, te fresket, o si e para ose si e fundit nga ato qe ka rreshtu O`Le. Vendos me grupin e puns e zgjidheni vete /pf/images/graemlins/smirk.gif

Sa per ato vullnetaret qe kan dale, harroji, e para ato duan perkthys, e dyta jam e bindur qe se perballojne boren. /pf/images/graemlins/cool.gif

Kaq!

tushi

Valoris scriptorum
Re: Uaaauuu

Abs te kam thane se je femen katile /pf/images/graemlins/lol.gif

per barkun ma ka fajin Italia edhe ti (femen katile) q1 e ke xjerr aty, ose q1 nuk e ke hek pak me komjuter.

Po hajde e shihe tash ne ta majt /pf/images/graemlins/winkwink.gif
deshte eee /pf/images/graemlins/laugh.gif leshin ke me pa /pf/images/graemlins/pickellonja.gif (jo temin jo)
kurse per vullnetaret hajt thashe sa me ba sevap po e shikjoj edhe ihere ate te dyten /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

s'po te gjuj ma se po m'dhimesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

tash per pemen e pe vete me niset ne mal e perfundova ne det
s'jam per ate pune menjifjale /pf/images/graemlins/idea.gif

ose edhe po shkoj e e pres pemen
po me e bajt te takon ty /pf/images/graemlins/idea.gif

bebi

Primus registratum
holaaa bujaro !!!

tush, mos ta shifsha emnin njaty s'pata me t'njoft hiQ.

tjeta bujaro qamilos /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

uni wuzzaaaap /pf/images/graemlins/wink.gif je per koncert? /pf/images/graemlins/grin.gif

Status
Not open for further replies.