Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

tushi

Valoris scriptorum
Re: Vone...

eeeennnnn eneennnn ennnnnn
nuk qet ma Abs /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
se ke keq ti me fillu prape kursin po shiko, Fanta psh me tha se shkelqej ma shume te ajo landa tjeter e lene krejt guzhinen
mgjth s'jam tuj e hanger at tek si thu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
se mrame i thashe Blujes per carpaccio pershkut shpate e sot po kallxoj se si bahet
blejme nji cope peshk shpate , pesha varet te buxheti

mbasi e pastrojme (nks shitesi asht taman faqezi e nuk nigjon me e ba) gjejme nji ene kjofte edhe plastike ku peshku te rrije nen siperfaqe.
pjesa q1 do te perdorim asht ajo nga kolona e siper
se asht edhe ma komode ma vone per tu pre.

bashkojme
1 kg sheqer, 1 kg krype ,nji luge piper te rregjun kokerr ose edhe ma pak, curry e erza simbas deshires.
kuptohet, nks peshku q1 dona me rregj asht ma i madh, shtohen dozat pa prish proporcionet.

me ket pergatitje mblojme peshkun edhe e lame ne frigorifer
per 2-3 dite
masanej e lajme pak edhe e kalojme ne fetatrice
ather shtrojme nji rresht me feta te peshkut ne nji ene
edhe i lagum me perzimjen e zakonshme
:voj ullinit, limon, mandanoz te grime imet.

kjo per qejfin tem, bahet ma e mire kur rrin nja 2 dite te tjera se pjeket pak edhe prej limonit deri sa merr nji ngjyre te bardhe e jo ma transparente si te kjo fotoja.

ne fund rezultati del pak a shume kshtu
carpaccio_spada_basilico.jpg

kurse me copat e tjera, (se nks s'keni harru /pf/images/graemlins/laugh.gif tham q1 do te perdorim pjesen nga kolona e siper) bajme nji grill
iti_specialita_003.jpg

AnaBlue

Forumium maestatis

Mirdita Shpia /pf/images/graemlins/kiss.gif

Erdha me provu pak nga peshku qe ka bere Tushi. Lum ajo qe ka per tu martu me te, me Tushin te kuptohemi se mos mendoni per peshkun /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ka per ti gatu perdite.

Ika... ju /pf/images/graemlins/kiss.gif te gjithve.

Isabelle

Valoris scriptorum

... prape ke peshku Tushit ti ? Dje, pardje sikur ja lavderove peshkun Tushit /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Di gjo Lushi qe ke fillu me lakmu peshkun qe gatun Tushi /pf/images/graemlins/lol.gif ?

tushi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mirdita Shpia /pf/images/graemlins/kiss.gif

Erdha me provu pak nga peshku qe ka bere Tushi. Lum ajo qe ka per tu martu me te, me Tushin te kuptohemi se mos mendoni per peshkun /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ka per ti gatu perdite.

Ika... ju /pf/images/graemlins/kiss.gif te gjithve.

[/ QUOTE ]

Anablue flm shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ky Lushi q1 thote Izhbela kush asht /pf/images/graemlins/rolleyes.gif ,sikur s'na ke fol per te ........
nks nuk na kallxon shpejt /pf/images/graemlins/idea.gif racionin tand do t'ja jap Izhbeles, qyre sa e ka hap gojen ne pritje e tuj buzqesh /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Po ai i joti Izhbel si e ka moj Bushi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

si nuk te punoka 'a-ja' hic ty ! Provoje dhe nji here iher /pf/images/graemlins/laugh.gif...

bebi

Primus registratum
Re: E Diele ne shtepi...

Bluje taksirat e ke me prit kalendarin e Janarit /pf/images/graemlins/grin.gif
se te fotoja e sotme, m´kish ngel gjuha jasht /pf/images/graemlins/tonguee.gif

P.s Ahhh harrova. Fotot e atij "Glezias" s´me ngjallin interes...Dobet qekeni me cmime /pf/images/graemlins/confused.gif

Abs, /pf/images/graemlins/kiss.gif back
Tush, po i bi rrotull fotove, po fotograf kena Zogun jo ty /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

fantazi, lene se ca thot tushi se un s'ju hi n'hise, jam vetem spektatore.
qyqja u tremben vajzat /pf/images/graemlins/shocked.gif, shpejt n'konkurs, se na po presim me sodit /pf/images/graemlins/tipsy.gif

po mos e xjerr g'juhen kot moj shoqe, se thash te un s'ka hise /pf/images/graemlins/cooli.gif

s't've faj per bes' /pf/images/graemlins/grin.gif s'jan tuj m'lan as femnat rehat itesh me kalu rrugs /pf/images/graemlins/lol.gif

ps: mooj, mos na shaj cmimet, se te thash, i kena simas fituses /pf/images/graemlins/grin.gif
shif si shan vedin /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
E Marte Nentori...

Pulat jane me grip, vec Peshk kena n shpi, me kte rast po nihna dhe ma mire me boten e nendetit… /pf/images/graemlins/goofy.gif
Isabella, atij i dridhen gishtat /pf/images/graemlins/cool.gif kur t` sheh /pf/images/graemlins/devil.gif, prandaj i rreshqet A_ ja pergishtash /pf/images/graemlins/lol.gif

Tush, t` lumshin durt, e vazhdo punen /pf/images/graemlins/cooli.gif, se Isy don me t`nxjerr prej konceptit /pf/images/graemlins/devil.gif me buzqeshjen /pf/images/graemlins/smirk.gif ti mos u tut, se i ka t` brisht dhamt per ideal /pf/images/graemlins/angel.gif

E kena djale flori Tushin, guzhinier ma t` mire deri tesh n`kte shpi s kam pas /pf/images/graemlins/booki.gif, ka pas ken dhe njeni dikur, ai m` duket ka dal n` pencion t` parakohshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue t`paska ra me hanger n`orar t`puns m`duket. Lum si ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/grin.gif une e pash vec /pf/images/graemlins/sleep.gif kte pjaten /pf/images/graemlins/shocked.gif

O`Le /pf/images/graemlins/wub.gif alles ok anej? /pf/images/graemlins/idea.gif

Hola Fam. Keni n`der mend ndonje sherr ditmarte? /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

LUANESHA

Primus registratum
Re: E Marte Nentori...

Ku je moj ABS /pf/images/graemlins/kiss.gif
NA I THAVE SYTE ca bahet nji here knej se si shum fmij po shoh neper shpi tu ba sherr /pf/images/graemlins/laugh.gif
FANTA ylli ku asht /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
ABSI po vjen knej ta bajme nji dore pesqinshi /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif SHPIA /pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum

o fanta, ec ne shpi, se te pash tuj u sjell neper lagje. hajde se s'dona me ba ma konkurs.
bjeri i kange vajzave te shpis, se kekan rreshtu me ba prova, se jan tuj ardh festat e nandorit /pf/images/graemlins/grin.gif

ps: Uniiii ahh ca kam me t'ba /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif t'kam pa se je ktej parit /pf/images/graemlins/smash.gif mos u duk se n'kanal kam me t'hedh /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Po mu duk nshpi ca mban?

Lene lene jastikun n'ven t'vet se tkom pru cukuvata.. /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ma vone bataglia al' ultimo sangue. /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Shpija

Mrama shpija, ça asht kjo rrumuje /pf/images/graemlins/laugh.gif allah allah

Iiiiiiiizhabele I-ja e paska pas fajin /pf/images/graemlins/laugh.gif, ishte dashte me i sha ma shume ather e merr a-ne.
Abs jo kaq shume komplimenta pash nerin /pf/images/graemlins/rolleyes.gif ,ti e din se jam pak me diabet /pf/images/graemlins/laugh.gif
danke shume prej tejet se mos t'ishte per ty se kisha marre tane ket fame /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Bluje po ti mbasi s'don me ba sfilate, don me ja ba si Madonna te "Music" me ju fut ka nji 10$ te brekat apo ça /pf/images/graemlins/lol.gif
munesh edhe me sfilu pa te drejte konkurimit po kje puna

edhe per cmimet po i ndaj une ma mire, kshtuqi mos u rrahni per ate pune

Guest
Re: E Mëkure Nendori

o fanta, ec ne shpi, se te pash tuj u sjell neper lagje. hajde se s'dona me ba ma konkurs.
bjeri i kange vajzave te shpis, se kekan rreshtu me ba prova, se jan tuj ardh festat e nandorit

[/ QUOTE ]
Bluje, kisha harru celsin e shpis n´cant tjeter,
ndaj prita sa erdhi Absi, qe hapi deren se ju te tjeret, se degjonit zilen... /pf/images/graemlins/grin.gif
Nje foto do e kem parasysh me e pru, por jo me konkuru (mos u prif ti Tusho)
Kenget e mia si ve dot ketu /pf/images/graemlins/frown.gif ,por po ve nje, perseri nga festivali i fundit... Te pershendes Bluje.

Kenge festivali (Shpati) ((pjese)

/pf/images/graemlins/kiss.gif Shpia

P.s Erso futu mo cun brenda n´shpi, se ka fillu dimri
ca jane keto tenda /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Po mu duk nshpi ca mban?

Lene lene jastikun n'ven t'vet se tkom pru cukuvata.. /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ma vone bataglia al' ultimo sangue. /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

jastekun e kam perdor si arme dikur, se s'kam pas muskuj... po ec e shif tesh si e kam grushtin /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

po ket t'fundit se din as tushi q1 rrin e i bjen fyllit n'gjum' /pf/images/graemlins/lol.gif kam frik se ta po m'duhet me ja xjerr gjumin ndoj dit' e kshtu ke me pas rast me e pa edhe ti grushtin tem /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Fanta, sa per kanget q1 s'mundesh me vu ktu te shpija, futi n'pun' hamaLLat e shpis /pf/images/graemlins/grin.gif
edhe stick up me shkodranshen fanta /pf/images/graemlins/thumbsup.gif se na e han zemren me shkodranshe (shif edhe uni kshtu m'ka mashtru /pf/images/graemlins/grin.gif ).

ps: perfitova me hanger pika e presje sa s'kena profesoreshen rreth e rrotull /pf/images/graemlins/cooli.gif

NB. asaj q1 m'ka cu at kangen e R.Benignit /pf/images/graemlins/wub.gif , perqafim... ndersa asaj q1 m'ka cu 'Ne moshen e rinise', deshta me i thane se e kam msu permendsh simas porosise edhe e kam kndu me krahen si mikrofon maje shtratit tuj u llastu /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum
koncert

shif ta kndoj pak ktu e shif sa bukur e kndoj /pf/images/graemlins/blush.gif

ti cdo cast thua se me dooo thua see me dooo
po te them nje fjale jo se s'te besssoooj
jo se s'te besooooj
poooor daaashuria eee verteeeeet
i dashur njiheeeet veccc ne jeeeeeeeeeeeeeet /pf/images/graemlins/grin.gif

ne me dooooo sa te duuuua uneee
sa te duuuua uuuunee
eja me kerko
me kerko aty ku jeta ndriiiiin me shume
se atyyy jam uuune /pf/images/graemlins/grin.gif
nga zemra ime siii buuriiiim
rrjedh vec geziiim vec geziiiiiiim

kjo mosh' e bardhe mosha e rinise
ditet i cel ne gji te lumturise
..dhe njezet vjec mos t'ishaaaa un verteeeeet
do me bente te tille kjo jeeeeeeet' /pf/images/graemlins/grin.gif

na buzqessssh lumturiiiijaaaa
ne cdo skaj tek ky vend /pf/images/graemlins/grin.gif (ahh xhaxhi)
kur ne theeemiii riniiiia
edhe lumturi kemi theeene. dra-raaam! /pf/images/graemlins/grin.gif

post scriptum /pf/images/graemlins/grin.gif, buzqeshjet e masiperme ishin per publikun /pf/images/graemlins/tipsy.gif

me m'ndi presori i kantos i kishte qesh buza, si e ka nderu (si gjithmone /pf/images/graemlins/grin.gif ) nxansja e tij /pf/images/graemlins/cooli.gif edhe m'ka than se kam te ardhme si kangtare, n'horizont /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest
Re: koncert

Shpiaaaaa...ju ka marre malli per mu?

Bluje po sfiloj une per ty...po do ve stetoskopin tim te ri ...nuk eshte se tremen spektatoret?!
tani bona muhabet serioz ...ca me tako mu si dhurate?
ps. nga ke humb ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...
Merkuuuuuuuuuuure

Ku i ka absi Robt e shpise /pf/images/graemlins/angel.gif, /pf/images/graemlins/kiss.gif anej knej te tave, neser jam dite e nate n balone /pf/images/graemlins/rockband.gif sa per info, ngaqe nuk leviz kamen pa ju kalxu /pf/images/graemlins/grin.gif

Margerita fjale eshte ajo qe thu... /pf/images/graemlins/angel.gif

Pak ma pare, m` kapi vala, tek ajo tema (hidh e prit)dmth pyet&amp; pergjigju, me ngacmoj nje shprehje ne lidhje me:-Gomart kane shite bicikletat a kane ble bencat /pf/images/graemlins/laugh.gif ...disi kshtu ishte /pf/images/graemlins/pickellonja.gif...s ja dola vales atje, ngaqe jam e urt /pf/images/graemlins/tipsy.gif

PS: Ersi ekzakt e paske NDERTU, futu n rresht /pf/images/graemlins/crazy.gif
PSS: Tush me nje fjale te kap virusi i diabetit? uuuuh u dashka me nejt me kte /pf/images/graemlins/smash.gif n dore per ty /pf/images/graemlins/lol.gif

Guest
Re: Merkuuuuuuuuuuure

Abs po dhomen time a e kam hala ketu...se shoh se shume ndryshime jane be

abs

nuk e di...
Re: Merkuuuuuuuuuuure

Ne dhomen tande ka gjithmone nje trandafil te kuq ne vazo qe ruhet me kujdes nga dikush. /pf/images/graemlins/wub.gif

Ndryshime ne shpi do kete gjithmone Zemer.
Po s pat ndryshime s ka jete, rritemi ne rrjedhen e tyre...
ndokush si psh absi, noton kundra rrjedhes, not i veshtire por... /pf/images/graemlins/wink.gif

Te kam lexuar tek nje teme atje siper, natyrisht te mbeshtes , edhe pse realiteti flet me nje tjeter gjuhe, njeh vecse dhe gjuhen tande… /pf/images/graemlins/angel.gif

para pak ditesh pashe ne TV nje cift anglez qe kishte 14 femij /pf/images/graemlins/rockband.gif, gjashte deshtem thane, pastaj erdhen te gjithe... /pf/images/graemlins/smile.gif, per kto qe kam ktu, s po flas /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

...,gjithsesi alternativat lindin nga nevojshmeria thojne /pf/images/graemlins/shrug.gif

Status
Not open for further replies.