Re: Vone...
eeeennnnn eneennnn ennnnnn
nuk qet ma Abs /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
se ke keq ti me fillu prape kursin po shiko, Fanta psh me tha se shkelqej ma shume te ajo landa tjeter e lene krejt guzhinen
mgjth s'jam tuj e hanger at tek si thu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
se mrame i thashe Blujes per carpaccio pershkut shpate e sot po kallxoj se si bahet
blejme nji cope peshk shpate , pesha varet te buxheti
mbasi e pastrojme (nks shitesi asht taman faqezi e nuk nigjon me e ba) gjejme nji ene kjofte edhe plastike ku peshku te rrije nen siperfaqe.
pjesa q1 do te perdorim asht ajo nga kolona e siper
se asht edhe ma komode ma vone per tu pre.
bashkojme
1 kg sheqer, 1 kg krype ,nji luge piper te rregjun kokerr ose edhe ma pak, curry e erza simbas deshires.
kuptohet, nks peshku q1 dona me rregj asht ma i madh, shtohen dozat pa prish proporcionet.
me ket pergatitje mblojme peshkun edhe e lame ne frigorifer
per 2-3 dite
masanej e lajme pak edhe e kalojme ne fetatrice
ather shtrojme nji rresht me feta te peshkut ne nji ene
edhe i lagum me perzimjen e zakonshme
:voj ullinit, limon, mandanoz te grime imet.
kjo per qejfin tem, bahet ma e mire kur rrin nja 2 dite te tjera se pjeket pak edhe prej limonit deri sa merr nji ngjyre te bardhe e jo ma transparente si te kjo fotoja.
ne fund rezultati del pak a shume kshtu
kurse me copat e tjera, (se nks s'keni harru /pf/images/graemlins/laugh.gif tham q1 do te perdorim pjesen nga kolona e siper) bajme nji grill
eeeennnnn eneennnn ennnnnn
nuk qet ma Abs /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
se ke keq ti me fillu prape kursin po shiko, Fanta psh me tha se shkelqej ma shume te ajo landa tjeter e lene krejt guzhinen
mgjth s'jam tuj e hanger at tek si thu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
se mrame i thashe Blujes per carpaccio pershkut shpate e sot po kallxoj se si bahet
blejme nji cope peshk shpate , pesha varet te buxheti
mbasi e pastrojme (nks shitesi asht taman faqezi e nuk nigjon me e ba) gjejme nji ene kjofte edhe plastike ku peshku te rrije nen siperfaqe.
pjesa q1 do te perdorim asht ajo nga kolona e siper
se asht edhe ma komode ma vone per tu pre.
bashkojme
1 kg sheqer, 1 kg krype ,nji luge piper te rregjun kokerr ose edhe ma pak, curry e erza simbas deshires.
kuptohet, nks peshku q1 dona me rregj asht ma i madh, shtohen dozat pa prish proporcionet.
me ket pergatitje mblojme peshkun edhe e lame ne frigorifer
per 2-3 dite
masanej e lajme pak edhe e kalojme ne fetatrice
ather shtrojme nji rresht me feta te peshkut ne nji ene
edhe i lagum me perzimjen e zakonshme
:voj ullinit, limon, mandanoz te grime imet.
kjo per qejfin tem, bahet ma e mire kur rrin nja 2 dite te tjera se pjeket pak edhe prej limonit deri sa merr nji ngjyre te bardhe e jo ma transparente si te kjo fotoja.
ne fund rezultati del pak a shume kshtu

kurse me copat e tjera, (se nks s'keni harru /pf/images/graemlins/laugh.gif tham q1 do te perdorim pjesen nga kolona e siper) bajme nji grill
