Re: Shpia
Ah ju s te leni me…E lumja une per juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! /pf/images/graemlins/angel.gif
AnaBlue, ban qef neper Opera ban, se e ka fajin qeverria qe t ka kriju kushte, /pf/images/graemlins/kiss.gif back /pf/images/graemlins/smile.gif
Luanesha, aiii m paske vu yll me cepa te balli /pf/images/graemlins/grin.gif, danke /pf/images/graemlins/smile.gif, tesh po ndris si xixellonjat qe ke atje perreth /pf/images/graemlins/cool.gif
Tush, e ndreqe,dmth e bane prap mire biografine /pf/images/graemlins/cool.gif, dmth hoqe vizen poshte logaris /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Ato fjalet e ngrohta qe shkruan ne address teme, n fakt flasin perveten tande /pf/images/graemlins/angel.gif. Megjitheate danke /pf/images/graemlins/smile.gif.
Ndersa ne lidhje me ato fillimet ne lidhje me foton+Linosin, qe me vjen keq qe s po I gjej ne ndonje qoshk te trunit , patjeter nga udhtimet e shumta /pf/images/graemlins/tongue.gif,te jam mirnjohse te me ndihmosh pak, me trego ma shume per ate kohe te arte. /pf/images/graemlins/smile.gif
Dhe qe mos t harroj, absi e ka shume perzemer ti llastoje pjestaret e shpise, por kjo s do te thote qe nuk sillem nganjehre ne te kundert /pf/images/graemlins/wink.gif. Ju jeni aq te mire, prandaj kuptohemi pergjithsisht drejt. /pf/images/graemlins/smile.gif
PS: Edhe une ha me shume peshk se sa mish, kte te fundit rradhe ose hic. (sidomos tesh qe jane smure pulat /pf/images/graemlins/shrug.gif)
Linos, O Zambak Ylber, O Shpirt i bukur dhe dinamik, te falenderoj per ngrohtesine, per ndjeshmerine, per ate qe je /pf/images/graemlins/angel.gif! Ne raste te tilla, me del parasysh si ne ate momentin e pare ne Airoportin e Zürihut, nje Engjell i amel /pf/images/graemlins/angel.gif. ps: cfare patem ba me ato balonat? /pf/images/graemlins/grin.gif
Na cubat/herojt e shpise tone /pf/images/graemlins/cooli.gif, qe s lajne gja pa ba per ti ba qefin fam /pf/images/graemlins/rockband.gif.
E kendshme kjo kange. Me pelqen shume zeri i ktij, vec zeri vec… /pf/images/graemlins/pickellonja.gif