Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Shpia :)

sympathy.gif

Edhe pse kane kaluar kaq shume vite, aq afer ka mbet ai Moment. Te/ju perqafoj fort. Shpirt jam afer teje!!! /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wub.gif Danke per Musiken. Po e nigjoj tesh 5min /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

Porosita keto zambake shumengjyresh per ty Abs

GrandBox-Oriental-mixed.jpg

i mblodha e i bera tufe per te zevendesuar nje perqafim te madh e te ngrohte qe ta dergoj nga Tirana.

lily-oriental-wintmix.jpg

te dua shume /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

p.s. te jam prane me shpirt e zemer /pf/images/graemlins/wave.gif

Guest

Zog mjafton idea dhe xhentilesa dhe pse s´paske vjedh gjo, zere se sakrifikove /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs, erdha maj naqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tush kur dashke ti beke cudira prandaj perkedhelet kjo...
Luanesha, Xixa dhe te tjeret /pf/images/graemlins/kiss.gif

zog

Primus registratum

e vodha /pf/images/graemlins/laugh.gif nji ku e ke L'Homme Que Je Suis

ps; eshte konga e ketij viti. keno n'frengjisht, por n'ket gjuhe ka nje tjeter me te mire (ku u knon grave), qe po e gjeta do ta sjell.

Guest

Dankeschön Zog. /pf/images/graemlins/angel.gif

Mire qe s´te paskan kap, se kushedi ça shume, do kerkonin me te nxjerr te lire.
Na rrofshin konget pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ah ju s te leni me…E lumja une per juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! /pf/images/graemlins/angel.gif

AnaBlue, ban qef neper Opera ban, se e ka fajin qeverria qe t ka kriju kushte, /pf/images/graemlins/kiss.gif back /pf/images/graemlins/smile.gif

Luanesha, aiii m paske vu yll me cepa te balli /pf/images/graemlins/grin.gif, danke /pf/images/graemlins/smile.gif, tesh po ndris si xixellonjat qe ke atje perreth /pf/images/graemlins/cool.gif

Tush, e ndreqe,dmth e bane prap mire biografine /pf/images/graemlins/cool.gif, dmth hoqe vizen poshte logaris /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Ato fjalet e ngrohta qe shkruan ne address teme, n fakt flasin perveten tande /pf/images/graemlins/angel.gif. Megjitheate danke /pf/images/graemlins/smile.gif.
Ndersa ne lidhje me ato fillimet ne lidhje me foton+Linosin, qe me vjen keq qe s po I gjej ne ndonje qoshk te trunit , patjeter nga udhtimet e shumta /pf/images/graemlins/tongue.gif,te jam mirnjohse te me ndihmosh pak, me trego ma shume per ate kohe te arte. /pf/images/graemlins/smile.gif
Dhe qe mos t harroj, absi e ka shume perzemer ti llastoje pjestaret e shpise, por kjo s do te thote qe nuk sillem nganjehre ne te kundert /pf/images/graemlins/wink.gif. Ju jeni aq te mire, prandaj kuptohemi pergjithsisht drejt. /pf/images/graemlins/smile.gif
PS: Edhe une ha me shume peshk se sa mish, kte te fundit rradhe ose hic. (sidomos tesh qe jane smure pulat /pf/images/graemlins/shrug.gif)

Linos, O Zambak Ylber, O Shpirt i bukur dhe dinamik, te falenderoj per ngrohtesine, per ndjeshmerine, per ate qe je /pf/images/graemlins/angel.gif! Ne raste te tilla, me del parasysh si ne ate momentin e pare ne Airoportin e Zürihut, nje Engjell i amel /pf/images/graemlins/angel.gif. ps: cfare patem ba me ato balonat? /pf/images/graemlins/grin.gif

Na cubat/herojt e shpise tone /pf/images/graemlins/cooli.gif, qe s lajne gja pa ba per ti ba qefin fam /pf/images/graemlins/rockband.gif.
E kendshme kjo kange. Me pelqen shume zeri i ktij, vec zeri vec… /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Me sollen kembet me ardh ketu se vinte nje ere e mire nga larg. Shtepia qenka mbush me gatime speciale dhe lule plot.

Abs, po ti sjell dhe une disa lule te bukra qe te bejne te ndihesh me mire vecse nuk di ti vej ketu /pf/images/graemlins/frown.gif

LUANESHA

Primus registratum

SHPIJA /pf/images/graemlins/wave.gif
ABSI ti je si yll moj vajze /pf/images/graemlins/kiss.gif
mos me ken ti nshpi srrihet mren /pf/images/graemlins/shrug.gif
lum ne qe te kemi /pf/images/graemlins/angel.gif
je e mrekullushme,flm per dje
kam shum treja me tregu /pf/images/graemlins/blush.gif

Fanta,O'Le /pf/images/graemlins/kiss.gif

flm TUSH

tushi

Valoris scriptorum

Abs po m'bahet qejfi per biografine /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe pse m'paske ra vize iher /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

kurse ajo historia
Kjo Linosi kishte pru iher nji foto me dy gjirafa ....
nks nuk mjafton ta tham komplet

Shpija, sonte si thoni a ja fusim ne McDonald's /pf/images/graemlins/idea.gif

jona20

big bum bam...

jooooo, nuk munem jam me djete.
Perton me gatu zotnia jote e /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs..gjithe keto mendime...sa gjojna me qajt keni shkru, do e ngrejme situaten /pf/images/graemlins/smile.gif

une sa fys e qis koken.po desha me ju pa para se me flejt.

sot kam neshje...abs mos u zgjo po erdha vone /pf/images/graemlins/smile.gif

naten!

tushi

Valoris scriptorum

mos ha gja pi nji cola light
ps kam hanger per vedi per njat po pritoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

se harrova me te pyt sonte ndeshet zevzekja me zevzekun /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

E morra m'sysh Shpin. Sa thashe se vinte ere te mire gatimi, Tushi vendosi me na cu tek McDonalds. /pf/images/graemlins/frown.gif

Ptu-ptu tema dhe prit sa te djeg icik kripe per syrin e keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

tn_1287.jpg
Erva, ju kam pru shuuuuuuuuuuuuuume rreze dielli.

Zevi ke te drejt zemer, kaloj ai muhabet /pf/images/graemlins/wink.gif, e nigjo,per kte ndeshjen s di gja hic /pf/images/graemlins/shrug.gif, se mos m je rregjistru kund pa mare lejen e fam? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif jo po, kur t maron neshja, t nisi tushin me ardh me t marr. /pf/images/graemlins/smile.gif
Tush sot s kena pas nevoj per gatim se kam hanger ate te djeshmen /pf/images/graemlins/grin.gif...tesh deri ne fundjav ban pushim, ate historine kallxoje pra ma detaliert, a i ke ato fotot a?, hajt jepi pak vedit /pf/images/graemlins/cool.gif

AnaBlue mjafton mendimi i mire /pf/images/graemlins/angel.gif

Luanesha ma fut naj huder n zhep /pf/images/graemlins/devil.gif, se po m merr m`sysh ndonje syshkruM /pf/images/graemlins/tongue.gif.

O`Le /pf/images/graemlins/wub.gif

Uni /pf/images/graemlins/kiss.gif

1266.jpg
Fam.

tushi

Valoris scriptorum

Abs pash nerin mos m'nis kund, kam frike me dal vetem naten /pf/images/graemlins/laugh.gif
tash per ate si kam fotot, se i ka pas postu ajo shoqja edhe postimet i kan hup, kshtuqi edhe me e lyp s'gjehen.
ath ishin dy gjirafa, nje e madhe e nji e vogel, kjo e madhja po e puthte ne kry ket t'voglen.
edhe tham une qyre une e Absi
athere thote ajo jo ti je ktu : te nji foto me nji luaneshe tuj shky nji zeber.

po nejse si lashe gja pa thane /pf/images/graemlins/laugh.gif veç mire q1 erdhi Xixi me m'majt

a don detaje te tjera se ka prape /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ndoj gja tjeter /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

abs

nuk e di...

Tush, pa eja pak n`guzhin, du me fol drejtperdrejt kater syve me ty /pf/images/graemlins/cool.gif.
Ulu itu, na dhe goten, me mbushe vet vec /pf/images/graemlins/laugh.gif

E para urime per gatimin e shijshem /pf/images/graemlins/grin.gif, e dyta, tush djali, kam nigju se po ankohen Robt anej knej, per mos gatimin tand /pf/images/graemlins/eek.gif, a ke mendu si don me ja dal ksaj teme? /pf/images/graemlins/shocked.gif
itu n xhep e kam nje strategji, se kam ndermend tesh me ta thane, pa ndigju mendimin tand! /pf/images/graemlins/crazy.gif

Fol e qesh tesh /pf/images/graemlins/laugh.gif, absi po t nigjon!
tn_1275.jpg

tushi

Valoris scriptorum

po te kam than moj Abs /pf/images/graemlins/shrug.gif
ndihmsguzhinjerja /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'ka lezet tan diten poshte e perpjete e ne darke futja e gatuj
hajt iher e dy, po merzitet njeri
po ma kallxon strategjine tane tash a fillon me N........ /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

Tush, prap dhe me ndihmse s me duket zgjidhje, se dhe ajo don pushim /pf/images/graemlins/wink.gif.
Dhe mos m shif mu, 50kg niri /pf/images/graemlins/laugh.gif, qe jeton dhe me gjethe jeshile aty ktu, e me gota ujit /pf/images/graemlins/grin.gif.
Tjeret dune me hanger, se dhe lodhen n pune, biles 1here n dite duhet shtru tavolina mire. /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

N fakt s` ta kisha thane idene, por, ksajhere po e shkeli nje sy /pf/images/graemlins/tongue.gif.

Kshtuqe Tush bardha, ideja asht, te hapish nje kurs Gatimi /pf/images/graemlins/cooli.gif. Dhe aty ke jo vetem nje NdihmeS/E, por dhe idena se cfare te Gatuajme! /pf/images/graemlins/booki.gif

Vecse kursi duhet te jete interesant /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, se ti e din, po nuk pat" krypen" e duhur s hahet supa /pf/images/graemlins/devil.gif.

Ma teper s` kam cfare te them, vecse tuj t vrojtu /pf/images/graemlins/laugh.gif, shpresoj t me lindi ndonje shtytseide per ideal /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Je dakort? nese po, si po e nderton kursin? /pf/images/graemlins/idea.gif

Kam lind kurioze s kam ca me ba /pf/images/graemlins/tipsy.gif

tushi

Valoris scriptorum

vallahi ide e bukur
prit iher ta mendojme pak /pf/images/graemlins/idea.gif
ather me ba nji plan javor
ket jave kena ket menu 1..2...3...4..5..6..7
ather bashke me ndihmesguzhinjeret (s'du prej atyne me ....at) do ti diskutojme nji per nji
une do t'ju rri m'bi kry e ato tash po e bajne punen, si thu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
plus edhe prej atyne msoj ndojgja se s'asht se i di te tana /pf/images/graemlins/shrug.gif
qysh mendon ti?

Status
Not open for further replies.