Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Shpia :)

Korde ke gatu per tan javen aaa? /pf/images/graemlins/grin.gif OOOps per tan fam deshta me than /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

<font color="green">Abs ku e ke avatarin Please /pf/images/graemlins/cool.gif

Aaa per pun t 'ushqimit t ka llastu Tushi /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

abs

nuk e di...

Na, kshtu jane vajzat e mira, Korde /pf/images/graemlins/cool.gif

O`Le, nuk e sheh aaa? me kujtove ate gjyshen me mbesen e saj dhe orizi e krymbi. E mban mend? /pf/images/graemlins/wink.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Abso s'e kom fryk konkurrencen una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif . Sa per dajen, masi ta kesh rraf ti, po i fus i dru ene una /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif. Masnej po shkoj icik anej nga Kordja /pf/images/graemlins/kiss.gif. Ishalla s'ma ka honger racionin kjo dreq, se osht e padurume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif .
O'Le (driteze /pf/images/graemlins/smile.gif ) /pf/images/graemlins/wave.gif
</font>

abs

nuk e di...

Ah ja? /pf/images/graemlins/smile.gif dmth kenke mire n` Pirueta /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif Kisamba /pf/images/graemlins/rockband.gif

PS: Zog te te jap ndonje musike nga ktu ku jam, mund ta vesh online?

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
bravo fantazia, je e hatashme !

[/ QUOTE ]
Merite e ambjentit, qe kam gjetur ketu...mes te hatashmeve /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa shpejt erresohet o milet.
Na mori malli me qeru geshtenja t´pjekme. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Abs maj, cfar kenge doje me na tregu, se na bere kurioze.

Zog, nese mundesh na vej nje kenge te Enrique Iglesias, ose te babes,
Julios, ose te te dyve...

tushi

Valoris scriptorum

<font color="blue"> Mrama shpija
Abs a ke hanger gja ti se per te tjeret s'po e kam fort problem (dmth ma pak se per ty) /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Fanta une pata hallin e zogut (medemek me i dale zot), po mbasi ai s'po ankohet per mu vazhdo /pf/images/graemlins/laugh.gif
puna e mbare</font>

zog

Primus registratum

prit te shkoj ta vjedh /pf/images/graemlins/laugh.gif s'me ndodhet ky dreq (as dreqi vogel), se pelqej hiç.

eh kam dhe une paragjykimet e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

as mu, dreqi i madh me ka pelqy ma shume se i vogli
sidomos ne italisht i ka pas hata kanget

me ken ne Shqipni ju kisha ndihmu po ktu /pf/images/graemlins/smash.gif

ps zog per kanget a din me i zgjedh apo te duhet ndihme?

harrova me than kam ma pak paragjykime se zogu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Tush, te tilla qofshin hallet ne gjithe boten /pf/images/graemlins/devil.gif

Sipas jush, dola me gusto dreqash /pf/images/graemlins/laugh.gif
Zog, s´po di ku me i vjedh, se po merrja guximin vet,
me e kry ket´ akt hajdutlliku /pf/images/graemlins/cooli.gif

Abs, shume e privilegjume po m´tingellon kohet e fundit.
Vetem hallin tat qaka kuzhinieri
Ne, na mbyti n´kripe /pf/images/graemlins/smash.gif

zog

Primus registratum

mos u mirr me vjedhje se te prishet karakteri, nuk eshte mire per zojushat ky zanat, ndersa per bandillet mese normal. sidomos kur vjedhjen nuk e bejne si qellim ne vetvete.

kjo do te thote, se po te kendoja vete si iglesias s'do te me duhej te vidhja, ose sikur ti mos ta pelqeje aq.

mirepo kur rrethanat jane te tilla trimi duhet te mos kete permbjtje, pra as moral, por te vertitet aty ku e theret "son destin".

ps; pak a shume siç ndodhi me akilin dhe hektorin qe nuk e refuzuan vdekjen.

abs

nuk e di...

He, jeni hala tuj nejt nen uj zhyt a? /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Dukeni sikur s po merrni fryme. /pf/images/graemlins/eek.gif

Fanta jo vetem qe s asht ashtu sic mendon ti, por itash ja vuna vizen posht llogaris!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

Na mori malli me qeru geshtenja t´pjekme. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/wave.gifSHPIJA
ABSI /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
FANTA /pf/images/graemlins/kiss.gifhajdeni te dyja ju yllat e shpise se i kam ba gati ca geshtenja te pjekme ,po pime dhe nga nji got ven /pf/images/graemlins/wink.gif
JU PUC

AnaBlue

Forumium maestatis

Mirmjes/Mirdita shpia! Erdha t'ju /pf/images/graemlins/kiss.gif dhe falenderoj per mikpritjen te Premten. Vera qe me solli O'Le ishte shume e mire dhe sikur te kete tepruar ndonje shishe tjeter nuk do thoja JO.

Opera qe pashe te premte ishte shume me e bukur se e prisja, ishte vertet madheshtore. Grupi ishte kanadez vec i dashuri i Lucies ishte japonez. Plani tjeter eshte per La Traviata qe do jete ne fund te marsit. Me hyri krimbi i operave me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Abs, shume e privilegjume po m´tingellon kohet e fundit.
Vetem hallin tat qaka kuzhinieri
Ne, na mbyti n´kripe /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

Fanta, Absi mu me ka llastu/trajtu mire qysh kur kam ken i vogel ne AF (edhe pak ne tru).
Alinos pati pru nji here nji foto ku mu duk vedi si une e Absi /pf/images/graemlins/laugh.gif
mgjths e dhivi fill se pruni nji foto tjeter me nji luaneshe tuj coptu nji zeber etj etj.

Masanej per shpine asht si dilli q1 pa te s'kena ça bajme ktu hiç.
edhe do ti rrotullohena pak se helbete forca gravitetit te saj na mban ktu
a deshte ma ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

He, jeni hala tuj nejt nen uj zhyt a? /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Dukeni sikur s po merrni fryme. /pf/images/graemlins/eek.gif

Fanta jo vetem qe s asht ashtu sic mendon ti, por itash ja vuna vizen posht llogaris!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

abs une isha zhyt tashi sa dola /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi e ka lon guzhinen pas dore...kam fillu me ra nga pesha, qe te vazhdoj me kete ritem abs ik na shkruj i "nusk" qe mos t'm'haj njeri n'sysh /pf/images/graemlins/kiss.gif

tushi

Valoris scriptorum

shpija ma bani hallall po une gatuj ma shume peshk se mish (mgjth se i rruj te dyja)

per sonte pak sallate me fruta detit
edhe karkaleca ne zgare

sallata me fruta detit
mund ta bani me artikujt q1 deshironi por ka te domosdoshme;
kalamar, karkaleca, sepie, po patet edhe ndonji midhje, voj ullinit (mundsisht extravergine), lang limonit, mandanoz i grime imet, krype, piper.

kalamaret po i blejme te pastrum se s'ka dreq q1 i pastron /pf/images/graemlins/laugh.gif
pra ose si ma poshte ose tub, pa pjesen e tentakulave
edhe zihen rreth 35 min po gjithmone provojeni me piru (per siguri)
calamari.jpg

edhe do te grihen kshtu si figure.
Kujdes nks keni thiken e mprehte, se mos futni ndoj cop gishtit bashke me kalamaret. nuk shkon hiç!
e njejta gja bahet me SEPIET
Karkalecat zihen te papastrum max 10 min
ather pastrohen e simbas rastit mundesh me i lane pjesen e fundit te bishtit pa qiru (per ata [ndaluar] kan qejf me i hanger me dur)
midhjet si rregull ju hiqet vetem leshi /pf/images/graemlins/laugh.gif q1 kane aty te vendi
po nks jane me ranë mrend duhet me i lane uje te ftofte me krype e me i ferku me njena tjetren deri sa ta nxjerrin
masanej futen ne nji tenxhere pa ose me shume pak uje e lehen ne zjerm me kapak siper.
tunden dy tri here e per 10 min jane gati

ather shto uje e shto miell se del sallata e madhe
merren tan kta q1 kena ba deri tesh e bashkohen, u qitet voj ullinit, limmon (po jo shume me e thartu krejt sallaten), mandanoz i grime imet, krype e piper.
ba me i lan nja nji ose dy dite, marinohen e marrin taman ate shijen e sallates me fruta detit.

insalata_mare.jpg

e dyta asht kollaj
i merr karkalecat i pjek ne zgare
masanej pak voj ullinit siper limon e erza simas qejfit

GAMBERONI%20ALLA%20GRIGLIA.jpg

abs

nuk e di...

Ana gezohem qe paske kalu mire /pf/images/graemlins/smile.gif
Vera e mire s mungon kurre ne kete shtepi /pf/images/graemlins/cool.gif mgjth ajo e asaj nate u tha me shpejtesi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Uroj te kaloni te gjith nje dark te bukur si mrame tuj kendu me sa t keni n kry /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gifmimuc</font>

jona20

big bum bam...

duhet me vlersu qe ke punu, ke kry me se miri detyren tende.
per sot 10 me yll /pf/images/graemlins/smile.gif

naten une hengra shume pak, mos ja thuj njeriut arsyen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.