Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

bebi

Primus registratum
Re: ça jan' kto lojna kaq t'thjeshta

jo ktu asht masdreke, dmth 3.15 min n'ket' moment. asht nji dill i tmerrshem jashte, po pres sa ti ulen nervat... rrezet deshta me than'. /pf/images/graemlins/smile.gif

t'shkoj e t'zhytem iher...

Guest
Re:

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Fanta, po mcucit ça po i dhuron moj /pf/images/graemlins/confused.gif

[/ QUOTE ]

Mcuc,
...ty po te dhuroj nje komplet tenxheresh, meqenese Absi desh me provu gjo nga dora jote.
E ben qe e ben, mbushi keto tenxhere, t´provojm dhe ne noi gjo t´mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
00154908.jpg

Bluje, pothuajse e ke gjet, ka qene dhe zogu po s´duket
Gjesi... /pf/images/graemlins/angel.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Dasem .....mas 10 vjeteve du me u martu prap... Hajt pergatituni tash

Pikat e zeza jane , po aq sa te bardhat.

pS: Dua cfare dua as vete nuk e di , jam e trishtuar nga kjo cmenduri
kisha besuar ne enderra vertet , fati keshtu s'mund te jete .........

[/ QUOTE ]

Pap,
mas 10 vjet martese vec nje si kjo ktu poshte te ban fajde. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

20051519229.jpg

Une do te te sugjeroja ta hiqshe ate gocen dhe te maje vetem te mrençmet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif

eniad

Forumium maestatis
Re: Dasem .....mas 10 vjeteve du me u martu prap... Hajt pergatituni t

<font color="brown"> Kam gjithe kete kohe qe bej varavingo ke dera. Hyjne e dalin njerez e s'ma mban me u fut. Hajt se po bohem trime ene po i bi iher ziles /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kushedi ma hapin deren ene mu </font> /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po kush i reziston "brishtesise" tende xhanem /pf/images/graemlins/tipsy.gif

alinos

Forumium maestatis

Ne jemi shaleshqyer, dmth dereshqyer mi nuseeeeeeeeeeee!

Fresk dimer e vere se ka ca qe s'i lajne corapet shpesh ktu ke shpia (zogu un s'thash gja /pf/images/graemlins/tonguee.gif) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Megjithese i kusht ka ktu ke shpia e Absit:

zgjidh dhomen ku e do, si e do dhe me ke do ta ndash dhe hopala! Po e dum me imazh gjithe kete mos harro /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Papi na fal se s'te uruam se na hutuan keto te dyja... /pf/images/graemlins/smash.gif

Ti qofsh perhere e lumtur po na kallxo t'lutem formulen si me e shty jeten dhjete vjet me te njejtin burre /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

babydolls, babydolls dhe thongs me te qenisme kam pershtypjen /pf/images/graemlins/devil.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Hiiii /pf/images/graemlins/eek.gif, pse m'akuzon kot mi, una sa hyna /pf/images/graemlins/laugh.gif . Un e du dhomen larg nga ato qe s'lajn carapet /pf/images/graemlins/laugh.gif se s'm'ze gjumi nga era masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif Tashi, un desha me e pru i dhurat, po sh'm'dalin pamjet. S'kam cer t'boj.
Dhomen e du afer me linosin /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po s'pati dhome bosh, m'gjeni ven ke dhoma e ksaj grifshes, se ka ven ajo qelpcina po s'do njeri /pf/images/graemlins/devil.gif . Ene m'thon muve egoiste masnej /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

</font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Uuuuuuuu, se harrova. O al, si do t'njof una tyve se ty s't'rri me i ven ene vetem hop kur ndryshon.
Megjithate, kam pare e s'kam pare, po njeri si ty qe ndryshon duke mbetur njesoj s'me kane zene syte /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
</font>

Kordelja

Valoris scriptorum

alinos, Edgar Allan Poe osht ai qe te ka kap per fyti /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E shkreta ti qe po me perfundoke si nje makabritet letrar /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

do i thush te ta leshoje fytin apo t'i turrem una? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni, c'ke ti mi se do e gjejme i ven per ty, shpia absit merr leje ka bashkia per shtesa kati pa radhe e pa rryshfete /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe s'ka fadrome qe ia prish ne ato qe i ka pa leje /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

bxp38605.jpg

<font color="brown"> Kjo eshte per te festuar, apo nuk paskemi edhe nje pervjetor /pf/images/graemlins/smile.gif . O Al, ty duhet me t'permajt icik se je pjanece ene m'i pi te gjitha /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif</font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Epo ka nevoje njeriu i shkrete per siguri. Rrofsh Korde, po thuji Absit t'shkoje shpejt ke Bashkia, se ta vonojn lejen ato, ene m'bi me nejt jasht masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

Kordelja

Valoris scriptorum

jo mi shoqe jo se do ngushtohemi ne deri sa te marri zgjerim shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif, ja psh alinosi ka shume ven ke kervati vet se jo vetem e ka "Mao-ce-dun" size po e ka dhe bosh /pf/images/graemlins/tonguee.gif te ngucet cik ajo kurrnacja deri ne marrjen e lejes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Ky robua eshte Gary Oldman tek filmi Dracula. Nje nga personazhet me sexy ne kinematografine amerikane.
/pf/images/graemlins/wub.gif
vampirie.jpg

Gra ca me ba kam kompleksin e vampirit dhe te viktimes se vampirit, te dyja ne nje. /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

En,
si thu ti goce qe edhe duke ndryshu po i soj una? /pf/images/graemlins/smirk.gif

Munohu robi i shkret, s'ka!!! Ia presin pa ja ba te gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ai i ngjan Poe-s ne s'e lu as topi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na krahasoje seksin me "seksin"
edgar-allan-poe-200x334.jpg

Thuj qe s'i ngjan po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

U mami ca seksi makaber /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

jo mi shoqe jo se do ngushtohemi ne deri sa te marri zgjerim shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif, ja psh alinosi ka shume ven ke kervati vet se jo vetem e ka "Mao-ce-dun" size po e ka dhe bosh /pf/images/graemlins/tonguee.gif te ngucet cik ajo kurrnacja deri ne marrjen e lejes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ku fus njeri ne kurvat kollaj una miiiiiiiii??? Apo s'flej kam-hap e me duhet hapesire per t'u rehatu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Masnej e ke pa Eniadin ti qe me llafos?! Ajo ta xen gjithe kurvatin se fle diagonal /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Perpiquni me flejt perpendikular njera tjetres kete here /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

Ai i ngjan Poe-s ne s'e lu as topi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na krahasoje seksin me "seksin"
edgar-allan-poe-200x334.jpg

Thuj qe s'i ngjan po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

U mami ca seksi makaber /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif
une vdes per Poe mi, e kam te preferuar nga shkrimtaret, plus i kam shkuar per vizite ne shpi kur isha ne Filadelfia. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

sidoqofte, s'do kisha dasht me e fut ne shtrat, kurse Oldman per zotin po, kqyre me vemendje /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
oldman.gif

alinos

Forumium maestatis

Perpiquni me flejt perpendikular njera tjetres kete here /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

pse mi cer u bam ne drejteza te kithta eeeeeee??? /pf/images/graemlins/lol.gif

Status
Not open for further replies.