Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

tushi

Valoris scriptorum
Re: Oj cuc?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tush mire e ka Pupa, me i qarte duhet te jesh, se s´po te marr vesh hic.

Nje pyetje kisha une maj Abs (te veshi) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po WC - ne ku e keni ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

si ke ba detyrat e shpise, per ate nuk me merr vesht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absi vjen mas nja dy ditesh, nks munesh me e majt s'kishe ba keq, perndrysh ne baçe /pf/images/graemlins/idea.gif

Guest
Re: Oj cuc?

Detyrat s´behen pa drita Tush /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po dal n´bace me mire, n´freskllik /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Auuu...

Xixellonja /pf/images/graemlins/kiss.gif ca ishte njaja kpuc si me ken Kunstwerk, nese m bin, kur dush i futa n kam teme /pf/images/graemlins/cool.gif.
Masanej, n lidhje me ate kollaren, ca s ndin njeri, dun me e martu tjetrin me zor /pf/images/graemlins/idea.gif, Zog rri besnik /pf/images/graemlins/wink.gifklubit tone eee /pf/images/graemlins/devil.gif!

Tush, je hala i vogel, vazhdo shetit pak anej knej tuj majt „bebusha“ n krah /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/grin.gif,

Zeve, pash idealin e fam. ku je /pf/images/graemlins/confused.gif, kaher s te kam pa /pf/images/graemlins/angel.gif, hajt mirseerdhe niher /pf/images/graemlins/smile.gif… nje dhome afer tushit asht bosh, nese s te pelqen shif se kena dhe nje kat ma andej… /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blend, mesazhi jot thote:- se kam ndermend me kufizu vedin, se ate e ban bota perreth… /pf/images/graemlins/wink.gif
Raus me krevat dopjo /pf/images/graemlins/devil.gif, ose na prezanto nusen… /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
perndryshe sana e thate te pret /pf/images/graemlins/cool.gif

Jeee, si s kena wc moj Fanta /pf/images/graemlins/eek.gif, Biles I kena me u fut nga dy tre kater mren…dmth, t bollshme…. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tjeta juj /pf/images/graemlins/smile.gif

ana karenina

Primus registratum
Re: Auuu...

Abs kam sjelle me vete ca utilities per t'i var ke dhoma miqeve meqe /pf/images/graemlins/laugh.gif vete kam vendosur mos kerkoj dhome me vete, do rri si bredharaket sa ne nje dhome ke tjetra sipas humorit te dites /pf/images/graemlins/cooli.gif

PS: E kam vene me lidhje!

disku

UNI

Abs sa te qeka shtu seksi i dobet ne familje a. Si duket shpiq re qeka ma e omel se e vjetra...Edhe ma e madhe te kuptohemi...

zog

Primus registratum
Re: çkina shpia ? mir jini moooo ?

hajt pra ju pershnes me kongen fituese te festivalit te 11 ne radio e televizion (te vetmin ne ate kohe te dulles).

kendon Tonin Tershana

po dhe nje çike qe s'ja di emrin.

zog

Primus registratum
Re: çkina shpia ? mir jini moooo ?

jam i sigurt qe çikat qe marrin sadopak ere nga kengetaria do ta adhurojne ket trim arnaut, i vetmi ne ato kohe te lavdishme qe i kuptohej se çfare kendonte.

Kordelja

Valoris scriptorum
Kam dy ore...

...qe lexoj ne asigjo s'mora vesh pervec qellimit te mire te zogut me identifiku se kush i ka burrat arnavuta /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

son, shtrige, ke jetu naiher n'papafingo ti,atje ta shofim sa mire flihet si gic nga shiu, lesh m'tresh... /pf/images/graemlins/kiss.gif

...po kjo Lara dashka pozicion strategjik, e do dhe dhomen pa dere pale /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif shtirga /pf/images/graemlins/kiss.gif

Sophie /pf/images/graemlins/wub.gif ti ec e flej ke ajo kutija bukur qe kam une aty ke cepi me drite afer parvazit /pf/images/graemlins/kiss.gif

Uni gjalleeeeeeeeee /pf/images/graemlins/wub.gif

abs, Schone Frau, si ke kalu /pf/images/graemlins/kiss.gif apo del del knej ta jap i got' vere t'mire e do petlla /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

tushi

Valoris scriptorum

Tush, je hala i vogel, vazhdo shetit pak anej knej tuj majt „bebusha“ n krah /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/grin.gif,

[/ QUOTE ]

Po thash po rritem dikur moj Abs, po ça me ba,s'paska ken e shkrume, avash avash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs edhe nji pietje, mgjths s'asht tema e pietjeve,si sillet kjo zevzekja q1 don me ma pru ngjit me dhome /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Zog mu Tonin Tershana me pelqen, po tash nja 10 min ala s'kam shkarku QuickTime, internet shk*****e, ne krahasim me ate [ndaluar] kam pase.

Kordelja

Valoris scriptorum
O Blendo...

Me tregoni pek rrugen per tek dhoma ime!
Bedroom-with-King-size-bed.jpg

Dhe boni prove se i afrohet njeri.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

He delenxhi, pretendon dhe rregull dhe autenticitet ne tere kete kaos e, po zili pse i bon robve, apo U got taste /pf/images/graemlins/smash.gif

Nga kush e ke trashegu ket krevat qafsh mu, ka gjushja /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest
Re:

me pelqen sinqeriteti jot /pf/images/graemlins/laugh.gif

me kete rast edhe une po tregohem i siqerte, gjejme çukullate tjeter /pf/images/graemlins/shrug.gif
Jam kurioz me dite se kur je prish me Ciccion si i ke perjetu ato momente???

[/ QUOTE ]

O tusho...lexova cdo postim ketu tek shtepia...po nuk thuhej gjekundi "rrefenjetorja"?!

Shif se mos ke ngatarru teme /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...
Mrama juj...

Mrama juj .

Sophia cfare materialit jane kto utilities /pf/images/graemlins/laugh.gif, qe don me i var te dhoma e miqve moj yll /pf/images/graemlins/angel.gif? Se mos jane tantela ngjyra ngjyra, e ndoshta ka zemer t` dobt na kush /pf/images/graemlins/laugh.gif, e kushedi si ndiehet n prani t tyne…
Masanej, rradht e bredharakve /pf/images/graemlins/devil.gif thashe se s po na shtohen n`shpi… por hajt po i mbilli nje sy…futu n` rresht /pf/images/graemlins/cool.gif

Per ideal Zog, i jap t`drejt vedit /pf/images/graemlins/cool.gif t` flas n` emen t`tana cikave t` ksaj faqeje, te tana e japin voten vec per arnautat! /pf/images/graemlins/wub.gif
Dmth, per ato me RR eee /pf/images/graemlins/wink.gif, qe ta vecoj pak rastin, se nuku shkon gjithmone me pergjithsime /pf/images/graemlins/grin.gif.
Ps, ma shkruj titullin e kangs bitte, se nuk ngjova gja. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Uni, koncentroju n`dhomen tande, se krijesat e „brishta“ po t lajne kushedi pa gja… /pf/images/graemlins/laugh.gif

Korde, du hübsche Frau du /pf/images/graemlins/kiss.gif, sot kam pas nje kinderparty, megjith amelcine qe kane, gati mi kan shkariku baterite, sepse , sic e din, funksionoj me pathos… /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Tush, sa i brisht je mor djale /pf/images/graemlins/eek.gif, duhet me t` majt n` sy here tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif, qe mos t` bish n` depresion(largqoft) /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, megjithse do e bajshe 1 t`mire, t` marrim si eksperiment tek tema perkatse…
/pf/images/graemlins/laugh.gif E` mos qaj kryt sa t`me kesh mu /pf/images/graemlins/grin.gif, hi shkuse per ideal... /pf/images/graemlins/rockband.gif

ana karenina

Primus registratum
Re: Mrama juj...

O abs ke postim im ka nje 'lidhje' e aty me shef mua te vogel fare tu u ngerdhesh /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka me petulla nga te Kordelkes? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Blendi

Primus registratum
Re: Mrama juj...

hajde grzuar. Si gjithe te tjeret as une nuk kam lexuar shkrimet paraardhese, pervecse kam admiruar ate bebushken e vogel te Sophies. keshtu qe cka shkruaj s'ka hic lidhje me c'eshte shkruar me pare, aq me pak me cfare do shkruhet me pas.

Por AF-se urime, mandit, krahe te lehta se nuk eshte pak pune.

tung

blendiys

Primus registratum
Re: O Blendo...

He delenxhi, pretendon dhe rregull dhe autenticitet ne tere kete kaos e, po zili pse i bon robve, apo U got taste /pf/images/graemlins/smash.gif

Nga kush e ke trashegu ket krevat qafsh mu, ka gjushja /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Ne kohe te gjyshes nuk ka pas nga keto:
keyring_hancuffs.JPG

Abs, m'jep celsat njehere pastaj i bejme prezantimet e rastit. /pf/images/graemlins/wink.gif
Dhe mos kerkoni aksesore te tjere se nuk kam /pf/images/graemlins/devil.gif

Guest

Ja vodhe, ndonje polici keto /pf/images/graemlins/laugh.gif

Banjon e paske per mrekulli Abs, vetem se do kete rradhe se u bo rremuje e madhe ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

bad.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

keyring_hancuffs.JPG

Dhe mos kerkoni aksesore te tjere se nuk kam /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Jo me c'te kerkojme te tjere kot laj shpelaj ne lavastovilje keto te tuat e ja ku e zgjidhem /pf/images/graemlins/lol.gif

But certainly U got taste AND wild fantasy /pf/images/graemlins/lol.gif

U rock /pf/images/graemlins/rockband.gif

He se ta gadit absi ty per sjelljet indiskrete kur ka ne kalamoj neper kome /pf/images/graemlins/smash.gif I shthurur /pf/images/graemlins/devil.gif

Eh se mos harroj, me sa di una ke kjo shpia s'ka celsa madje ca dhoma si e zogut me urdher te Lares s'kane as dyer /pf/images/graemlins/devil.gif

Erind

Forumium maestatis

Po Lara, me perparse t'bardh si "magiordonna"?!
eusa_whistle.gif

Guest

Si bojn ca sikur s´ju pelqe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Status
Not open for further replies.