Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

alinos

Forumium maestatis
Re: me tavan per mu

/pf/images/graemlins/pickellonja.gif per Xixen /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Cekun mbi tavolin...

Po kerkoj ndihme ma mire tek Dacat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Kush ju thote ju me Prit MOJ? /pf/images/graemlins/eek.gif
... delni neper dyqne, cekun e keni mbi tavolin, harxhoni sa t doni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po prit niher, po sendet qe keni neper dhoma? Po hapim nje
<font color="green">Flohmarkt </font> t fitojm naj lek. /pf/images/graemlins/cooli.gif

Ika tesh, po m therret puna... /pf/images/graemlins/rockband.gif

ana karenina

Primus registratum
Re: Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Ti mos i fundet hundet aty ku nuk te fton njeri, se po te kishe aq hunde te prehte do e kishe kuptuar cfare marredhenjeje 'delikate dhe domethenese' kam une me Zogun! he te keqen, shif punen tate!

bebi

Primus registratum
Re: Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

/pf/images/graemlins/pickellonja.gifsofije, nuk flitet me goj' plot. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif mbaro biskotat iher. he ta marrsha se dona me t'ndreq ifije. /pf/images/graemlins/laugh.gif

lene hunden teme se e kam XIX, ruju ma mir se mos t'marrin per bubrrec e t'shkelin /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

ana karenina

Primus registratum
Re: Oj cuc?

Une per vete me Blune e kam, se nuk dua te bej muhabet me te kur vij ke shpia jote /pf/images/graemlins/shrug.gif

Abs sorry per presjet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Pashe qe Kordja kishte dale per vizite ketej verdalle /pf/images/graemlins/wub.gif

bebi

Primus registratum

uu sofije, se harrova, thohet Mprehte, jo prehte /pf/images/graemlins/laugh.gif
i kishe ba edhe do gabime ka faqja tjeter, po ato ti falem si per her' t'par' /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

pse moj sofije, ke frik se 't'rrahi', e ktu s'ke si e msheh eee /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo e dashur, thjesht s'kam qef te flas me ty, nuk je e zonja te komunikosh njerezishem PER GUSTON TIME. Nuk ka ndonje kusht te duash te flasesh me dike apo jo?

abs

nuk e di...
Ardhsh e bardh ...

Sophie mirseerdhe moj burnesh, me tan kte turr thash, mos don me kap na kend... /pf/images/graemlins/shocked.gif

Po ti merr dhomen djathtas, e gjunju n` jesteke deri sa t dali inati jasht moj burnesh.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo asht shpi e madhe e ka vend boll per ideal, dhe per rrahje tjera...psh rrahje vezet, apo rrahje brumit per kek... /pf/images/graemlins/grin.gif

Hajde ta jep absi nje /pf/images/graemlins/kiss.gif niher /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...
Re: Ardhsh e bardh ...

N`fakt i kam qefe Vazat e Djemt qe flasin klar text!

Nese keni dicka personale, ju dyja, rri mas deret, s ju perzihem per /pf/images/graemlins/grin.gif
Zogu jon ban lamsha n shpi, tesh po e marr vesht /pf/images/graemlins/crazy.gif

ana karenina

Primus registratum

Hahahahaha, po jo mi, thjesht nuk dua te merrem me te, as ta gjuj as ta puth /pf/images/graemlins/winkwink.gif. Ke cila dhome bente lemsha Zogu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs me fal per duart bosh, rradhes tjeter do sjell ca lule /pf/images/graemlins/wub.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo e dashur, thjesht s'kam qef te flas me ty, nuk je e zonja te komunikosh njerezishem PER GUSTON TIME. Nuk ka ndonje kusht te duash te flasesh me dike apo jo?

[/ QUOTE ]

s'kane pas faj kur kan' than' : Genjeshtra i ka kambt e shkurtra, se ma te shkurtra se te tuat, s'kishte ku ti gjente vallai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti sikur me lexoje te letersia me pasion mi goce /pf/images/graemlins/grin.gif (kshtu me shkruaje tek kutija e vockel /pf/images/graemlins/grin.gif) po he s'ka gja, se edhe memorjen e paske te shkurt. /pf/images/graemlins/grin.gif

Jo ma humor kinez, se m'ka lodh gripi ifije, e s'kam takat per kshtu t'qeshunash /pf/images/graemlins/cooli.gif

Alividirrçi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: mos u mUrrzit po s'ta vaRra ma eee , se kshtu jam un', se shtrydhi dy her 1 portogal /pf/images/graemlins/goofy.gif

abs

nuk e di...
Te dhoma...

e Blues mund te rrihesh me jasteke, vecse ta dish se Unin e ka rraf...

He niher, ulni armt se m hypen mu...

Shpejt dhuraten, qe t m ulen pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

N`fakt i kam qefe Vazat e Djemt qe flasin klar text!

Nese keni dicka personale, ju dyja, rri mas deret, s ju perzihem per /pf/images/graemlins/grin.gif
Zogu jon ban lamsha n shpi, tesh po e marr vesht /pf/images/graemlins/crazy.gif

[/ QUOTE ]

çfar' gjajet personale? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

e din sofija se ça kam un' /pf/images/graemlins/laugh.gif , kam qef humorin kinez /pf/images/graemlins/lol.gif

mos perdorni fantazin' shum', ju lutmi shum' /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ana karenina

Primus registratum

Po pra, dhe ishe shume e kendshme atehere, kur u kthye ne komunikim personal ndryshova mendim. That's all.

Abs mos u merzit se po grindeshim ne korridor ne /pf/images/graemlins/smash.gif

abs

nuk e di...
Oh lala...

Une dua nje dhome...

..po e dua ta kem ne mes te Kordeles dhe Alinosit dhe te dera perballe Zogun /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ti degjoj cicerimat

[/ QUOTE ]

Lara perfat te mire ke revolen n`dore, se te kerkosh dhome perball Zogut ne kto dekika, auuuuu m duhet me vu helmeten kry me t dal zot /pf/images/graemlins/devil.gif

Sa kerkesat po mi ka ky djal, krist pushka jarabi /pf/images/graemlins/cool.gif

abs

nuk e di...
Easy vajza...

, se nuk merzitem kaq shpejt jooo,kshtuqe vazhdoni hesapin ju /pf/images/graemlins/laugh.gif n logari tuj /pf/images/graemlins/grin.gif
Biles me pelqen Sporti /pf/images/graemlins/devil.gif

ana karenina

Primus registratum

Ej abs nuk di si te sjell lule se nuk e gjej me ate option e vjeter /pf/images/graemlins/cry.gif

Dahlia-decorative-two-white-flowers.jpg

bebi

Primus registratum

Po pra, dhe ishe shume e kendshme atehere, kur u kthye ne komunikim personal ndryshova mendim. That's all.

Abs mos u merzit se po grindeshim ne korridor ne /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

po ti pse i ke ra kaq g'jat' moj çik'.
thuje se ty s't'ka pelqy q1 un ta perdori humorin kinez me raste. /pf/images/graemlins/tipsy.gif
s'ka kurgja t'keqe /pf/images/graemlins/grin.gif

alivudurrçi tesh prejmend /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Status
Not open for further replies.