Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re:

Uuuu mu m raft llotaria kres /pf/images/graemlins/grin.gif, qi paska ardh cuni /pf/images/graemlins/angel.gif, ka kerku buk e un s kam ken n shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

E bukur boll njajo Ore, vene vec te dhoma jote, qi te zgjoje prej gjumit /pf/images/graemlins/cool.gif

Na sapo kena hanger, http://www.rtl-television.de/bilder/Gambia_essen_198.jpg shif ktu, se ka dhe per ty /pf/images/graemlins/goofy.gif

Tush, ku e ke fotot e vendit per kullen teme. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Vec njenin du me marr me vedi, ju vec per naj fund jave keni t drejt me ardh me shoqni. /pf/images/graemlins/rockband.gif

Hou ku jena ktu na /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zog, t rrika bukur njaj kostum, ti ma gzosh /pf/images/graemlins/grin.gif

Guest
Re:

Edhe ketej nga ne, si pranvere eshte. Te bukura fotot.
Ishalla na ka harru dimri, e s´po na vjen hic.

Abs, a ka ngel gjo, me honger ee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendetje /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Re:

Ti shif lapij /pf/images/graemlins/goofy.gif njato legena, se ka mbet ndopak dhe per ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif qe t rrujsh formen elegante /pf/images/graemlins/cool.gif

Pranveren ju a kam nis vet prej knej. /pf/images/graemlins/rockband.gif

Tan nela jam sot /pf/images/graemlins/laugh.gif, tan energji deshta me than /pf/images/graemlins/crazy.gif. Kisha dasht me rraf ndokend, s kam asnje afer, asht n dokush perreth ktu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Banju gati, sa t laj vrap do filxhana, dhe erdha... /pf/images/graemlins/grin.gif

zog

Primus registratum
Re:shpia

ndryshe nga dje sot eshte kohe muti /pf/images/graemlins/laugh.gif ketu. atehere perfitova nga rasti e bera shpejt e shpejt nje galeri foto me ca pamje te rastesishme e pa pretendim hiçfare, qe dua ti ndaj me juve e qe ndodhen ketu

abs

nuk e di...

hajt s ka gja /pf/images/graemlins/laugh.gifse ktu tek une eshte pranvere e vertete, po e shijoj per te tan ju. /pf/images/graemlins/grin.gif
Fotot Schön!
kam nje oferte per ty nga dikush, ne darke vij n shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif
tesh po dal me bredh anej nga deti... /pf/images/graemlins/grin.gif

Guest
Re:

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ti shif lapij /pf/images/graemlins/goofy.gif njato legena, se ka mbet ndopak dhe per ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif qe t rrujsh formen elegante /pf/images/graemlins/cool.gif

Tan nela jam sot /pf/images/graemlins/laugh.gif, tan energji deshta me than /pf/images/graemlins/crazy.gif. Kisha dasht me rraf ndokend, s kam asnje afer, asht n dokush perreth ktu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif Pse provokon sherr, ti e di qe mu s´me pelqe me u zi me goca /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse s´po baj naze, po i hy asaj tepsie me t´njyme, apo ka luge andej nga anet tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ndryshe nga dje sot eshte kohe muti /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
..ndersa tek ne, s´ka ardh´ era akoma. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eshte po ai diell, si dje.
<font color="brown">Nje foto para shtepise sime, sot ne dreke. </font>

Ketu

abs

nuk e di...

Aaa djemt e shpise i kam t amancipum /pf/images/graemlins/cooli.gif, nuk zihen per floksh me gocat, kte sport e praktikojme vec na /pf/images/graemlins/laugh.gif, ti m duket ke frik se ke flokt e gjate eee /pf/images/graemlins/grin.gif?

Ca po na duhet pamja e para shpis /pf/images/graemlins/wink.gif, ti na kallxo shpine mren ma mire /pf/images/graemlins/cool.gif, ta dime biles se n cilen dhom kalon ore ma shume /pf/images/graemlins/tongue.gif...dhe do vogelsina tjera /pf/images/graemlins/goofy.gif...jo pergja, po t njohim ma thellsisht, ky asht thelbi i qellimit n fakt /pf/images/graemlins/sleep.gif

PS: Erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillun keta me foto sa knej anej... Prej inatit qe ene nje foto timen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ups...kam harru foton ke fotografi ...sorry
/pf/images/graemlins/tipsy.gif

abs

nuk e di...
Fam...

Ksaj i thone mendo ne Paperinen /pf/images/graemlins/angel.gif e ban gati shkopin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku i ke fotot moj /pf/images/graemlins/eek.gif, se plasa tuj klik tek ajo fjala LIDHJE /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Mashtruse /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Re: Fam...

...,edhe mua me ka marr malli /pf/images/graemlins/kiss.gif ste kam pa qekur /pf/images/graemlins/rolleyes.gif, se mos del andej nga tema e burrave moj, se je llupse ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
E ke mbaruar ate homepagen? /pf/images/graemlins/idea.gif
Foton se pash /pf/images/graemlins/shrug.gif

Hola Fam /pf/images/graemlins/wave.gif

Guest

Ca po na duhet pamja e para shpis /pf/images/graemlins/wink.gif, ti na kallxo shpine mren ma mire /pf/images/graemlins/cool.gif, ta dime biles se n cilen dhom kalon ore ma shume /pf/images/graemlins/tongue.gif...dhe do vogelsina tjera /pf/images/graemlins/goofy.gif...jo pergja, po t njohim ma thellsisht, ky asht thelbi i qellimit n fakt /pf/images/graemlins/sleep.gif

PS: Erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Mire bere qe ke ardh´ /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qellimi i fotos "para shpie" ishte te shihje Qiellin /pf/images/graemlins/angel.gif
Shikoje me vemendje, c´qiell i kalter, si ne pranvere.
Per ambjent tjeter, po rezervohem he per he edhe pse s´permbushet thelbi i qelimit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

SHPIJA /pf/images/graemlins/wave.gif
UN /pf/images/graemlins/kiss.gifA TUTTI

/pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

<font color="orange">Lara /pf/images/graemlins/wave.gif "truallin" e perhershem kemi vecse e kemi ly e zbukuru bukur, tuj kujtu se po martohet Oroshi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

-----***-----***------

/pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

tushi

Valoris scriptorum

Oroshin shum po e doshin,
por pak po ju afroshin. :=)

[/ QUOTE ]

Orosh po e more me merzi s'asht gja ajo pune /pf/images/graemlins/shrug.gif

po ma shpija ça thote jeta knej ??

Zog fotot te bukura ma kan çu mallin e fotove bardh e zi te kohes se xhaxhit /pf/images/graemlins/wub.gif (per fotot jo per kohen apo xhaxhin)

ere

Primus registratum

ore ca behet ketej nga shpia se kam harruar te vij.. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/wave.gif
mire te pakten paskeni pastruar /pf/images/graemlins/angel.gif
ej po keto mustaqet e oroshit ca kerkojne ketu ne divan /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

abs

nuk e di...

/pf/images/graemlins/wave.gif fam

fantasia.jpg

Status
Not open for further replies.