Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

zog

Primus registratum
Re: Gezuar Shtepine e re ne faqen 526

tjeter perpara se me fjet duhet me bo çiçin se ndryshe e permjerr ate lekuren e zebres qe ka ai divani atje siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

po pra, se mos do flej n divanin e miqve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Uaaaaaaa erdhet juve ??

Zog ta gezosh avatarin (sa kam qesh..) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe ti Abs shyqyr vure nje ngjyre maj, se sikur te mungonin floket mu dukshe.. /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.s Kjo muzika qenka me verte, per "Gjume kolltuku"..
/pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Abs maj, a po vje tash ?..Mire a kam than Tush? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Jo Fanta nuk e ke than mire, mos e harro n-hin mas vjen dmth ...a po vjen.

Qe moj Abs ne kry te detyres jam /pf/images/graemlins/shrug.gif

Zog me njat avatar na e ke ngatrru pak punen, nejse ti e din ma mire /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
hajt gjume te amel /pf/images/graemlins/sleep.gif

abs

nuk e di...

<font color="red"> ciao Shpia /pf/images/graemlins/wave.gif

Si jeni ,si ja kaloni?

Ma n fund erdha dhe vete /pf/images/graemlins/grin.gif

per shpine e re kam sjell kte

/pf/images/graemlins/kiss.gif nga un /pf/images/graemlins/smile.gif </font>

abs

nuk e di...

s me paska dal dhurata per shpine /pf/images/graemlins/confused.gif

abs

nuk e di...

Fam si keni njeh, ma hapi deren /pf/images/graemlins/angel.gifi O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif

Tush car t pelqen nga avatari i Zog, he? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mu m pelqejne emocioni ne momentin kur i bjen fundi /pf/images/graemlins/laugh.gif, dmth kur ja terhek Zogu /pf/images/graemlins/devil.gif, e vendimi qe merr ajo me ik... levizjet e saja... /pf/images/graemlins/cool.gif

Proletar...ops Antare te viteve 2003 bashkohuni! m ka marr malli me ju nigju /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

LUANESHA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wave.gifSHPIJA

MA NE FUN KA FILLU ME U ZHVESH DHE ZOGU
PO JA HECIN PUPLAT NJI NGA NJI /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif PER TUTTI

disku

UNI

I nolte ai avatari atij antarit me push. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Absuqe mke harru faret...as emrin te lista e personave ne kerkim sma kishte van. /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ciao shpia /pf/images/graemlins/wave.gif si e fillut kte jave te re?

abs

nuk e di...

O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif back. /pf/images/graemlins/smile.gif

Javen e fillova hala tuj mendu- traning jo traning, se du me mu fry edhe pak muskujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uni, shko "veshu" mor, se m duket kenke hutu tuj pa poshtkorrizin e avatarit t Zogut /pf/images/graemlins/devil.gif, e hajde vrap ta pufi faqen se s te kam pa kahere /pf/images/graemlins/angel.gif. Merr me vedi dhe ata qe kan PAS dasht me ta xan dhomen,
e gjeta celsin, yuuuuuuuuupi rroft Mandi /pf/images/graemlins/cool.gif

Tesh kur t dush hajde t fillojme kursin e kantos Fanta /pf/images/graemlins/smile.gif.

Pervedi du zanin i shtate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tush ku ke hup mar? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

PS: sa here ju kam thane, grinju sa ma shume n shpi, se ban mir per levizjen e gjakut /pf/images/graemlins/goofy.gif

abs

nuk e di...

Abs dhe un prej gripit vec njat za kisha knu /pf/images/graemlins/frown.gif

AL PACINO

Forumium praecox

CIAO SHPIA
Knej nga shpia paska plas muskulatura,nuk paskam dit gjo qe ne shpi kemi dhe palester,apo e keni vu te dhoma ime abso.
nje pershendetje te gjith micve te vjeter te shpis

abs

nuk e di...

O`Le dhe mua me dhemb fyti e veshet,(tesh ma mire n fakt) knej, vec gargara me uj+ kryp, merr ndonje sahan t madh me caj, hidhi uj t` vlum, ven nje peshqir t madh n kry, hap gojen fort, avull t ndihmon per ideal t forumit. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
djersitesh i fice, e clirohesh nga ky grip rrugaci. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mu m kapi at nate qe m`xuni gjumi tuj ndi kte kangen qe na solli Zogu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uuuu kush ka ardh AL nje perqafim t madh per ty. Ku ke nevoj ti per traning, si futbollisti ma i mire i skuadres, a i ke rrah naj pak ato italiant, gjuji dhe kajhere per mu /pf/images/graemlins/cooli.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

ps: Al patjeter ke dashte me thane miqve /pf/images/graemlins/winkwink.gif
jam shembull i keq per ideal /pf/images/graemlins/grin.gif, ca ma /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

/pf/images/graemlins/thumbsup.gif po e provoj

aaa xhaxhi na ven alamet kangsh /pf/images/graemlins/rockband.gif madje e propozoj per n grupin e kantos per za t pare /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

Abso kam harru shqipen,u dashka me bo i kurs per shqipen.
din gjo kemi noj professsore ktu ne shpi abso.
persa i perket futbollit abso,mire,perkundrazi shum mire, dhe sot ne darke kam nje neshje ne oren 21.
abso po mu mkan mkan heq dhe avatarin,si ka mundsi qe e ke leju nji gjo te tille.
ma mrapa do te tregoj se si ja kam kalu ne barcellone dhe ne cannes

tushi

Valoris scriptorum

Erdha moj Abs erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif

po shtatqind pune e halle ça me ba /pf/images/graemlins/tipsy.gif plus neser prap me i hyp mushkut edhe i here per te vendet e ulta
po ça thote jeta ktu ???
A me bane vesht apo niva dikend tuj te thirre Absuqe /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Xix pash nerin si je ku je mire?

abs

nuk e di...

E more vesht Uni, Absuqe asht hek prej fjalorit shpis dhe pike, se biles kan ardh me m kerku doren, dhe kur kan nigju UQE s me kan pranu /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Tush po ti kujt i hypkte mor burr i dheut? mos m cudit tesh, ose kallxo taman niher se s po mund ti rradhis mendimet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al me knaqsi lexoj nga aktiviteti jot sportiv, sonte fitofsh. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Ndersa per shqipen, zor m vjen si ju kam "eduku" /pf/images/graemlins/blush.gif, msuse kena Fanten. /pf/images/graemlins/smile.gif

O`Le t kalume zemer. A keni ju tjert naj ide si shpartallohet /pf/images/graemlins/mad.gif GRIPI vrap?

-------------------

<font color="red"> O Diell i dashur,
O Drita ime,
Vec TI me fale gaz dhe hare.
Ne krahet e tua,
O Jet e bukur,
Un zemren time,
Ty po ta le!
</font>

tushi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E more vesht Uni, Absuqe asht hek prej fjalorit shpis dhe pike, se biles kan ardh me m kerku doren, dhe kur kan nigju UQE s me kan pranu /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Tush po ti kujt i hypkte mor burr i dheut? mos m cudit tesh, ose kallxo taman niher se s po mund ti rradhis mendimet /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Abs tash a don me me ba me u ndi fajtor, se prej emrit qi te kam vu une te ka ik tan ai fare burrit /pf/images/graemlins/idea.gif

me ta gjet nji burre tjeter a jam ne rregull edhe me ty /pf/images/graemlins/shrug.gif
prit iher te mendoj tash ......nigjo asht njeni ktu (Michele) kasap punon, tash vone asht da me te dashtunen, djale zotni, vetem nanen ka..... etj etj
tash edhe me ty u lava /pf/images/graemlins/laugh.gif
kurse ky mushku qi thashe une asht kushri i atij Pegasit te vjeter nks e ke parasysh prej mitologjis

abs

nuk e di...

Nigjo mu itash m asht nit stomaku per shpin, s ban keq me na pru njat kasapin n shpi, ta kontrollojme niher, si e pret mishin /pf/images/graemlins/devil.gif. Me nanen e tij s di nga t ja filloj, m jep naj mendim bitte /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Me mu su lave se s kam thane PO hala. /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Me Mushk don me dal n bjeshk a? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Al per avatar ndjek kte rruge:
1.Kreu
2.Informacion personal, emaili, fjalëkalimi, etj.(klick mbi ndrysho)
3. Upload avatarin tënd (80x80 përmasat maksimale, mund të jenë dhe më të vogla) (.gif, .jpg, .png pranohen). Ktu vendos linkun per avatar
4. masanej klick VENDOS.

Kaq!
E gzofsh!
/pf/images/graemlins/rockband.gif

PS: Tesh mundena me i ndrru avatarit si mretnesha kapelet.
PSS: Tush "ndrequ" dhe ti tesh /pf/images/graemlins/smile.gif

Status
Not open for further replies.