Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Gezuar Shtepine e re ne faqen 526

Pa tjeter avatari jem t ka hutu /pf/images/graemlins/cooli.gif, t kam than, mos hyp siper...takave, se then qafen /pf/images/graemlins/goofy.gif. T pakten t kesh dikend majtas e dikend djathtas qe T kesh ku me u mbeshtet. /pf/images/graemlins/grin.gif

Fol tesh, ku ke ken rrugaqe /pf/images/graemlins/smash.gif

---------------------

<font color="green"> Jeta asht si albforumi i ri, ka disa opcione per te ndreq gabimet! </font>

Diavolessa

Valoris scriptorum

Vallai un kerkun, por me ka met mama tuj bredh...E ka ba rrugen Itali Shqiperi si Tirane Durres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te shtunen jam e ftume me nje dasem ne fakt jam tuj menu me ca mund te vesh takat e mira qe me ka dhuru O'le /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne krah majtas do kem (*****) e djathtas po marr Zogun, se i ka fluturu menja keq djalit koheve te fundit...

Te keqen e avatarit qe me ka vu ....i ka shku menja keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Moj ti po me dukesh si fallxhore tesh, kujt i ka shku mendja moj? Pse akuzon njerezit kot? Apo t ka shku ty, e t vjen marre me e than, fol lirshem se n shpi tande je, je dhe shefja e finances, kshtuqe merr e len ke t dush.

Mama jote, e shume te tjerave ju ka ardh dita bijooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cfare je tuj pa n avatar niher? /pf/images/graemlins/cool.gif

----------------------

<font color="green"> Jeta asht si albforumi i ri, ka disa opcione per te ndreq gabimet! </font>

abs

nuk e di...

Fam Buongiorno
new-salotto.jpg
Si ju duken ndryshimet n shpi?

salotto.jpg
qe dhe zjarri i ndezur ,geshtenja kemi plot ne oborr,LALALALALALA asht ne sfond,ma mir s ka /pf/images/graemlins/rockband.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Guest

Uauu, paskemi te njejten gusto...
Mire qe t´paskemi cu ty O´Le me i porosit mobiljet /pf/images/graemlins/idea.gif
E mora emailin O´Le dhe po e degjoj Lalala -ne /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ku eshte mshehur ajo tjetra (Absi).. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pape, na ndero icik me shpesh me vizita /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Erva moj erva, une s kam as lalala, /pf/images/graemlins/cry.gif as geshtenja t pjekme, /pf/images/graemlins/cry.gif as zjarr /pf/images/graemlins/cry.gif

E mos me thuaj AJO TJETRA se te vava /pf/images/graemlins/mad.gif M*te /pf/images/graemlins/laugh.gif
ajo tjetra /pf/images/graemlins/pickellonja.gif asht papera ime /pf/images/graemlins/angel.gif bredharake /pf/images/graemlins/smash.gif

E nese me ik interneti, e s del shkrimi, vazhdoni knoni ju /pf/images/graemlins/grin.gif
Fanta c mendon per lalala_ne? /pf/images/graemlins/smile.gif

O`Le /pf/images/graemlins/angel.gifnisja Zogut lalala_ne te na e bajne link online /pf/images/graemlins/smile.gif

Fola n emen t tij, shpresoj te mos me merzitet papera /pf/images/graemlins/devil.gif

--------------------

<font color="green"> ...biles gabimet mund edhe ti ngjyrosim, qe ti rizgjedhim, dmth ti bajme prap...per te mir te vehtes /pf/images/graemlins/smirk.gif </font>

abs

nuk e di...

Erdhi lalala_ja imeeee, jam tuj knu /pf/images/graemlins/wub.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

---------------------

<font color="green">Jeta asht si albforumi i ri, ka disa opcione per te ndreq gabimet! </font>

S ka qofte te Daja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

/pf/images/graemlins/lol.gif
Un´ ta kam kalu tralalala /pf/images/graemlins/laugh.gif
O´Le ma coi mua perpara
/pf/images/graemlins/rockband.gif

Po na gjeni moj nje kenge me tekst,
se vertete e bukur dhe frymezuese ishte, por fjala...ah fjala, ta ha shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

OK ma kalove /pf/images/graemlins/cry.gif

A ke inat /pf/images/graemlins/tipsy.gif,une jam tuj nigju nje me fjale, ich bin ein kind der erde, ich bin ein kind der sonne... /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

<font color="brown">Knoni ju knoft zemra /pf/images/graemlins/wub.gif

Absi mir, se xhaxhit nuk i met hatri kollaj /pf/images/graemlins/idea.gif
Fanta shif moj se ke dhe ate me fjal /pf/images/graemlins/wink.gif

ich bin ein kind der sonne
ja ich bin geboren und ich bin gelibt

/pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

abs

nuk e di...

...Ja ich bin geborgen und ich bin geliebt…

Ma nis ate, endejahuuuuuu bitte bitte, po ate homepage kush e perdor, A e pesqes? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

/pf/images/graemlins/cool.gif

abs

nuk e di...

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/blush.gif gjermanishtja ime

ABS /pf/images/graemlins/kiss.gif e more endejahuu?

/pf/images/graemlins/smile.gif </font>

abs

nuk e di...

E mora /pf/images/graemlins/kiss.gifHerzlichen Dank! /pf/images/graemlins/angel.gif

Fanta, lalala zen per mua vendin e pare. Ajo ne fakt s ka fjale, por po te kendosh me za, (dmth jo me mend) mund te shprehish lumturi dhe hidherim, kritike dhe ngushellim nepermjet saj. E kam provuar, prandaj te them. /pf/images/graemlins/smile.gif

O Gra /pf/images/graemlins/cool.gif, ca don me than me pa n anderr /pf/images/graemlins/eek.giftuj tu martu burri me nje nuse me vello, e ai dhender /pf/images/graemlins/eek.gif ( i merzitur ishte paraqit n anderr) /pf/images/graemlins/shocked.gif? Shpejt shpegimin bitte (dmth hapni librat e andrrave) /pf/images/graemlins/laugh.gif, se me cmendi njena tuj /pf/images/graemlins/cry.gif as lalala se bjen n forme /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Absi kjo andrra asht keq per ate qe asht me vello,kurse dhandrri merzitshem ka ndo1 merzi kalimtare,libri jem kte thote /pf/images/graemlins/smirk.gif

Vjeshta asht tipike me pa andrra nga ma absurdet pranej thuji asaj kno LALALALALA se andrra ma t mira ka per t pa sonte /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

---------------------
shif tesh kur t me bahet radha per me shpjegu andrrat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ah iku pa ja shpjegu. E motivova tuj i ba foto xexi /pf/images/graemlins/cool.gif, asht alametit n fakt, columbiane /pf/images/graemlins/smile.gif.

ka knu lalala asht knaq. prandaj e kam n qefe njat kang se tana gjuht e botes plus i madh e i vogel mund ta knoj. /pf/images/graemlins/rockband.gif

nje dite, du me mledh fmite e ksaj zonjes, qe m ban punt, plus shoqet e vajz vet, qe t knojme niher internacionalshe lalala. /pf/images/graemlins/rockband.gif

Ca me ba, dhe kto dy tre qind vjet, qe na kan mbet, po i shtyjm ishtu, me zore. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

PS: ktu nuk asht vjeshte /pf/images/graemlins/winkwink.gif

disku

UNI

Abs tkam ble i ore muri qe ban ku ku ku. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me bej dreken tesh. /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum

mu mu duk sikur e postova edhe nji here po me sa duket s me paska dal gja
nejse Abs thashe se kur te lidhi internetin tash po qes ktu disa fotot se ku me e ba shpine e re
tjeta shpija e e kaloshi mire /pf/images/graemlins/wave.gif

zog

Primus registratum
Re:

ketu sot eshte koha xham, pranej per ata qe ndodhen ne kohe te keqe po e vendos nje kartoline prij dritares sime qe tu mbaj gjalle optimizmin :

paris.jpg

/pf/images/graemlins/wave.gif

Status
Not open for further replies.