Re: Gezuar Shtepine e re ne faqen 526
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nigjo mu itash m asht nit stomaku per shpin, s ban keq me na pru njat kasapin n shpi, ta kontrollojme niher, si e pret mishin /pf/images/graemlins/devil.gif. Me nanen e tij s di nga t ja filloj, m jep naj mendim bitte /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Me mu su lave se s kam thane PO hala. /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif
Me Mushk don me dal n bjeshk a? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Al per avatar ndjek kte rruge:
1.Kreu
2.Informacion personal, emaili, fjalëkalimi, etj.(klick mbi ndrysho)
3. Upload avatarin tënd (80x80 përmasat maksimale, mund të jenë dhe më të vogla) (.gif, .jpg, .png pranohen). Ktu vendos linkun per avatar
4. masanej klick VENDOS.
Kaq!
E gzofsh!
/pf/images/graemlins/rockband.gif
PS: Tesh mundena me i ndrru avatarit si mretnesha kapelet.
PSS: Tush "ndrequ" dhe ti tesh /pf/images/graemlins/smile.gif
[/ QUOTE ]
Abs tash po te duhet me i msu shqipen, apo t'ja lame teta Fantas ket pune /pf/images/graemlins/idea.gif
Me nanen e tij s'ke ça me i nis, me te birin thashe une
masanej s'kam pa ishtu /pf/images/graemlins/eek.gif edhe me shkusin tuj ba naze lene ma me pas hi ai direkt.......asht prish njerzimi krejt /pf/images/graemlins/smash.gif
kurse mushku e ka emnin Aeroplan moj Abs
a te thash kushri i Pegasit dmth me krahe edhe me shku jam tuj shku ne vendet e ulta e jo ne bjeshke
si duhet me ta mertyp kashaten ma zi se fmive te vegjel
/pf/images/graemlins/lol.gif
kurse per te ndrequn u plakme tash s'jena ma si dikur /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nigjo mu itash m asht nit stomaku per shpin, s ban keq me na pru njat kasapin n shpi, ta kontrollojme niher, si e pret mishin /pf/images/graemlins/devil.gif. Me nanen e tij s di nga t ja filloj, m jep naj mendim bitte /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Me mu su lave se s kam thane PO hala. /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif
Me Mushk don me dal n bjeshk a? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Al per avatar ndjek kte rruge:
1.Kreu
2.Informacion personal, emaili, fjalëkalimi, etj.(klick mbi ndrysho)
3. Upload avatarin tënd (80x80 përmasat maksimale, mund të jenë dhe më të vogla) (.gif, .jpg, .png pranohen). Ktu vendos linkun per avatar
4. masanej klick VENDOS.
Kaq!
E gzofsh!
/pf/images/graemlins/rockband.gif
PS: Tesh mundena me i ndrru avatarit si mretnesha kapelet.
PSS: Tush "ndrequ" dhe ti tesh /pf/images/graemlins/smile.gif
[/ QUOTE ]
Abs tash po te duhet me i msu shqipen, apo t'ja lame teta Fantas ket pune /pf/images/graemlins/idea.gif
Me nanen e tij s'ke ça me i nis, me te birin thashe une
masanej s'kam pa ishtu /pf/images/graemlins/eek.gif edhe me shkusin tuj ba naze lene ma me pas hi ai direkt.......asht prish njerzimi krejt /pf/images/graemlins/smash.gif
kurse mushku e ka emnin Aeroplan moj Abs
a te thash kushri i Pegasit dmth me krahe edhe me shku jam tuj shku ne vendet e ulta e jo ne bjeshke
si duhet me ta mertyp kashaten ma zi se fmive te vegjel
/pf/images/graemlins/lol.gif
kurse per te ndrequn u plakme tash s'jena ma si dikur /pf/images/graemlins/rolleyes.gif