Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

alinos

Forumium maestatis
Re: vlerat dhe perfytyrimet

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
qe thu ti, une skam ç'te bej tjeter dhe ja thash ta bej nje spekulim me tyja. hahahaha!

juve t'shqipnis hala keni stalinin ne bark. flisni perçdohere me terma proletaresh ose bazhibozukesh. per kete s'ta hedh fajin ty, por ambjentit atje. edhe une (dora vete) po te kisha vazhdu me qene atje do te flisja si ty, bile sot them do ndodhesha ne çmendine.

si tha qazim mulleti, prefekti tirones ke teatri : jo gjashte muj po gjashte dit me nejt n'burg, edhe una dal kamunist i pare, e jo me nje i politizum krejt.

e shqiperia fatkeqesisht eshte akoma burg per shqiptaret.

sidoqofte ne muhabet bejme. dmth una.

[/ QUOTE ]

qe thua ti te besoj ne spekullimet ne ligjerim ma kane mesuar te huajt. Ne Shqiperine qe ke lene pas, cdo fjale merret per te vertete, dhe nuk analizohen faktet qe te cojne ne ate perfundim, por perderisa e tha X duhet te jete keshtu, edhe ne rastet kur per X nuk kemi respekt.
Ti nuk e di fare se si eshte Shqiperia!!!

Gjithashtu i ke meshuar nja dy here kesaj punes se burgut per shqiptaret, por me thene te drejten, me duket se ti ia ndjen mungesen me shume ketij "burgu" sesa me le pa gjume mua fakti se me "duhet" te jetoj ketu.
Une i kam provuar te dyja eksperiencat jetesore dhe kam bere nje zgjedhje, per mire apo per keq eshte tjeter gje, mund ta bisedojme per muhabet sa here te duash.
Ajo qe ti nuk ke kuptuar ende, dhe qe shoh e shqeteson edhe Absin, eshte mendimi se une po flas ne inat e siper. S'eshte keshtu. Ti mbrohu me argumenta, jo me kundersulme, apo s'je ne gjendje? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: vlerat dhe perfytyrimet

Zogu meqe paskemi ardhur afer e afer e na takon me e pi kafen bashke... Kam dashur prej kohesh te te pyes: Pse nuk i perdor shkronjat e medha ne krye te fjalise sa here filozofon me patos prej te shumedituri? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Si ia lejon vetes valle nje personalitet si ty harresen e detajeve kaq te rendesishem? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Thjesht per muhabet edhe une, duke rrufitur kafene thashe te shuaj edhe kete kuriozotet!

[/ QUOTE ]

ja te ta bej une nje spekullim ne lidhje me arsyen se pse zogu nuk i nis fjalite me te madhe:
Ka lexuar bell hooks ky dhe qe atehere eshte bere feminist i thekur. Ashtu si hooks ai beson qe per te mposhtur rendin patriarkalist dhe per te shembur seksizmin si mendesi i duhet te filloje nga gjuha. Pra, shkrimi me shkronje te vogel eshte rebelim ndaj hierarkise se gramatikes gjuhesore. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Nadja e mire Fam.

Per mua, si mendimi i LinoS gjithashtu dhe ai i Zog qendron.

Cfare me ban pershtypje, eshte, theksimi i kendveshtrimit te bashkfolesit, nga njera ane dhe kjo me pelqen - folsi eshte i bindur per ate qe mendon, por, nga ana tjeter, - folsi nuk i lejon pak hapsire dhe bashkbiseduesit per te dal ne konkluzionin e vet individual.

S mujta me nejt pa u perzi,dmth, ja dhash vedit shkopin e dirigjentit (knaqsi /pf/images/graemlins/grin.gif)- si Zoja shpis, qe mban shpine, per mbi shpind. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
ne pika te caktuara abs ti, si cdo lexues tjeter mund te na jape te drejte te dyve, madje mund te shikoje dhe perputhje mendimi.
Megjithate une nuk ve re mungese deshire per t'i lene hapesire tjetrit, por mungese deshire per te pranuar nje mendim ndryshe, sidomos zogu ka nje tendence te theksuar te minimizoje te tjeret dhe te mos pranoje qe ka njerez ne bote qe nuk hyjne ne asnje nga kategorite e vendosura ne koken e tij te forte. Fatkeqesia e kesaj situate eshte se keto kategorizime nuk e bejne te lumtur, perkundrazi duket se i shkaktojne nje frustracion te vazhdueshem per pafuqine qe ndjen ai per te ndryshuar situaten.
S'po i kerkoj te pranoje mendimin tim, sepse e di qe s'ka per ta bere, thjesht i kerkoj te me jape nje shans duke lexuar seriozisht ate qe them. S'me mbet hatri nese nuk e pranon, eshte e drejte e tij ta ktheje mbrapsht mendimin tim. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

ps. Fotot te mrekullueshme /pf/images/graemlins/thumbsup.gif + me ke premtuar detajet!!!

abs

nuk e di...
Spekullime shoqerore

Ju shoh te dy ne t njejtin kanal mendimi...me ndryshim te disa nuancave, si dhe tendencen e Zogut per me te provoku. Se ku e ka hallin, se di per ideal, por po perpiqem te spekulloj:- e para mendoj se te ka xhan. /pf/images/graemlins/smile.gif

Shumkush e pranon mendimin e tjetrit ne heshtje, biles e ban dhe te vetin, e prap ngacmon dhe ma thelle tek tjetri ( me qellim pa qellim c rendesi ka) rendesia qendron tek aftesia/deshira me nxit tjetrin te shkruaj. Interesimi me i llaf /pf/images/graemlins/smirk.gif

E treta, sic e kam kuptuar natyren e Personit ne fjale, gjerat qe i don, ngaqe deshiron aq fort me i pa mire,vete ndiehet (si shume kush nga ne) jo i fuqishem t baje ndryshime te medha te dukshme, bahet provokues…shif Stalinin e tij, dhe fjalen Kurre tek firma jote. /pf/images/graemlins/grin.gif

Ndonje shqetsim tjeter s kam per ideal, sic e shkrojta dhe ma siper, e gjej vehten si te shkrimi jot, gjithashtu dhe tek i tij ne lidhje me parafytyrimin.
E prapseprap pertypet ndryshe n mendjen teme /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Per ate qe te kam premtu, hedhi ndonje detaj anej knej, kur gjej ndonje pak kohe…pjesen tjeter do ta shohish vete live. /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Spekullime shoqerore

Tjeta shpija, qysh jeni pash nerin??

Abs /pf/images/graemlins/eek.gif paska ardh nji beb tjeter tuj hanger tan ate rrote kuçullatet e s'me ke thirr me e ndihmu pak

mos me ban me e ba haram interesimin q1 kam ba poshte e perpejte per ty /pf/images/graemlins/smash.gif
na prezanto shpejt tash
/pf/images/graemlins/rolleyes.gif

blendiys

Primus registratum
Re: Spekullime shoqerore

Po endesha ne forum dhe mu kujtua qe kisha nje cep tek kjo familje, shtepia u rinovu dhe cepi im eshte zhdukur bashke me rraqet e vjetra.
P.S
Ku ta shtroj dyshekun?
/pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Oj kto...

Tush /pf/images/graemlins/eek.gif, pse perpjekje i quan ti ato a? ehuuuu sa puna duhet /pf/images/graemlins/rockband.gif

Blendi merr do sane t thate e shtroje pertok /pf/images/graemlins/cool.gif, oj kto /pf/images/graemlins/laugh.gif, kane dhe pretendime pa le /pf/images/graemlins/laugh.gif. Per tu mbuluar ca gjethe palme boll ke /pf/images/graemlins/rockband.gif

kaq! /pf/images/graemlins/devil.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Oj kto...

Abs dhoma ime ende e imja eshte eeeeeee?

Une e kam kurvatin dopie /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ti merr i dhome me krevat tek ne leja ate dopion atyne qe kane morr zgjerim /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Abso, jep urdher te ndahen dhomat simas madhesive /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

P.s. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Per vajzat e Fam...

Vec Dopjo...vajzat kane andrra /pf/images/graemlins/cool.gif!Ju duhet hapsine /pf/images/graemlins/crazy.gif
Joti eshte me pamje ne pafundesine e detit...te mobilume simbas shijes tande te shijshme! /pf/images/graemlins/angel.gif

Oj kto, s bajne asnje pune e dune dhe dyshek /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Ti merr i dhome me krevat tek ne leja ate dopion atyne qe kane morr zgjerim /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Abso, jep urdher te ndahen dhomat simas madhesive /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

P.s. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

po pse moj me Miloun do fle una?!
Ja ja ja, s'lshoj pe e du te gjithe kurvatin dopie per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absi fuji ksaj shtriges se do te me ngushtoje /pf/images/graemlins/cry.gif horizontin flejtes /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Urdhen!!!

Per ciftet meritojne nje kat!!! ( se me metet mren /pf/images/graemlins/laugh.gif e thash, t ju animation pak) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do t vij t`ju kontrolloj nese jeni cift,se po me bashkoheni sa per me marr zgjerim eee, s ka ktu, kontrollo e beso ka than partia /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: /pf/images/graemlins/kiss.gifback

alinos

Forumium maestatis
Re: Urdhen!!!

Per ciftet meritojne nje kat!!! ( se me metet mren /pf/images/graemlins/laugh.gif e thash, t ju animation pak) /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: /pf/images/graemlins/kiss.gifback

[/ QUOTE ]

une du kurvat king size, per te tjerat s'me ha meraku /pf/images/graemlins/rockband.gif
kto kohet e fundit jam edhe pa parti /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...
Nje kat per ciftet...

Partine /pf/images/graemlins/tongue.gif e perdora per qellime personale moj, dmth si justifikim /pf/images/graemlins/devil.gif, qe kur t`vij, t`ju gjej n gadishmeri pune! /pf/images/graemlins/wink.gif

E den ti e den, por kur ta japin, e hedh si akollore t shkrime per toke /pf/images/graemlins/laugh.gif, dmth prap se don /pf/images/graemlins/shocked.gif, se pse e don ndryshe /pf/images/graemlins/devil.gif... /pf/images/graemlins/laugh.gif
ah, e do katin e siperm apo si e ke hallin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vendos! jo klick e /pf/images/graemlins/grin.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Nje kat per ciftet...

mjafto te mos jete kati i siperm i ndonje kurvati marinar, se s'kam ndermend te fle me nanji qe i vine ere curapet, apo qe gerhet gjithe naten /pf/images/graemlins/smash.gif

Sikur ta kem edhe tavanin me xham, te pathyeshem kuptohet do ta disha shuuuuuuuuume per faleminderit. Kuptohet mund t'ua le gocave te tjera me koncension, kur te duan te kalojne nje nate per te qene /pf/images/graemlins/rockband.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

T[]

Forumium praecox

mjafto te mos jete kati i siperm i ndonje kurvati marinar, se s'kam ndermend te fle me nanji qe i vine ere curapet, apo qe gerhet gjithe naten /pf/images/graemlins/smash.gif

Sikur ta kem edhe tavanin me xham, te pathyeshem kuptohet do ta disha shuuuuuuuuume per faleminderit. Kuptohet mund t'ua le gocave te tjera me koncension, kur te duan te kalojne nje nate per te qene /pf/images/graemlins/rockband.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

sonile se une tash u ktheva a ka me vende andej nga ty /pf/images/graemlins/ooo.gif

alinos

Forumium maestatis

ke shpia absit ka vend sa te duash, po ke kurvati im jam e prenotume gjer ne fund te nentorit /pf/images/graemlins/laugh.gif

T me kllapa,
gjalle je gjalle, se ta kam harru surratin krejt /pf/images/graemlins/shrug.gif

abs

nuk e di...
Pa tavan?

C ke ti, nese e do pa tavan, hajde ktu ku jam, ka `shpija` boll me tavan transparent, ku t` duket se t` vijne yjet e t` bajne serenat, te shoqerojne tuj fjet.

E nese bjen shi,(perfat bjen jo shpesh) ka do llamarina,qe i vehen siper shpis, dhe do gur, qe mos ta hedhi era per toke, dhe masanej flen rehat, se pikat e shiut, te duken si melodia ma speciale qe mund te kene nigju veshet.

Vecse, nje kat mErr vetedyte /pf/images/graemlins/cool.gif. Shif kur te vijne Paperina e te thote du dy kate. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Metem vec tuj ndertu, si nuk po shkaterrojme niher /pf/images/graemlins/devil.gif

Vajzave per nje nate /pf/images/graemlins/shocked.gif, s je tuj i dhane gja n` shpine tone niher /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, se s kena nenshkrujt nen per njenate hala /pf/images/graemlins/booki.gif.

Qyqa m dolen kalamajt doret /pf/images/graemlins/eek.gifduhet me marr macat /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Pa tavan?

kam flejt i her ne ato kushte abs. Binte shi i rrembyer dhe me bubullima. Aq shume zhurme kishte nga rrahjet e pikave te shiut ne llamarine sa gjithe shpia u ngrit dhe ishin mbledh tok e benin muhabet.
Une qe thua ti nuk ngjova gja dhe kam flejt si thes, sa kishin ardh me pa se mos kisha vdeke /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjumin e kam prej te vdekuri vallai, cado te me bash se marr vesh fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'desha kat, por dhome dhe ne pjesen e siperme te shpise kemi vetem nje dhome /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

abs

nuk e di...
Re: me tavan per mu

Qyqa m dolen kalamajt doret /pf/images/graemlins/eek.gifduhet me marr macat /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Abs zemer merri macat /pf/images/graemlins/grin.gif se dhe vet jam n pritje per me rimarr DhomEn me piktura /pf/images/graemlins/wub.gif

Linos /pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.