Re: Fam Transparent!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
meqe zbulove nje skut te erret te shpirthit, m ven nje musik ktu si shperblim, si djal i mir qe je, hajt t past absi /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
patjeter madmazele, ti e di per femrat kam respekt pa kufi. bej shum me teper se kaq sa kerkon ti per momentin.
kenga eshte Como siento yo nga
GIPSY KING
[/ QUOTE ]
uaaauuu si nuk e paskam nigju mram ket, kisha fjet tuj kercy /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
masandej mram kerkova te me heqish dhe morrat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tjeta Rob shpijash /pf/images/graemlins/wub.gif
Tush /pf/images/graemlins/kiss.gif
Fanta, per nder jam befasu dhe un me vehten.
njerezve perrreth i kam fut fryken /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
kshtu e rruzikshme jam vec n ferien, dmth me ato rroba.
do mendoj se ku ti perdor dhe ne raste tjera,ke ndonje ide? /pf/images/graemlins/smile.gif
e kalofsh sa ma bukur ne ferien, dhe ardhsh me shume frymzim energji dhe histori te llahtarshme dhune e dashnije /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
PS: Zog ke fillu pune si kopshtari shpis a? he ta lumsha /pf/images/graemlins/laugh.gif
Urrime per detyren e re /pf/images/graemlins/tongue.gif