Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
....(qe mund te jete ana jote e fshehur /pf/images/graemlins/laugh.gif)

[/ QUOTE ]

kete me shpjego ti mua, qe ka lidhje direkt me personin tim, e mos me tjerr lesh pa fund.

zog

Primus registratum

tek nje liber i tij, titulli s'me kujtohet (ai me kinezet eshte), kadareja tregonte per nje profesor qe kur bente seks me grun s'dihet pse fliste kinezçe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

m duket se t paska shku mendja, prandaj t kenka ba truni corap, futja i dush t ftoht iher, e harroje per pak caste ate foljen : DUHET DUHET DUHET, sepse s ka duhet ktu!!! qe te jemi te natyrshem dhe origjinal /pf/images/graemlins/wink.gif

zog

Primus registratum

....(qe mund te jete ana jote e fshehur /pf/images/graemlins/laugh.gif)

[/ QUOTE ]

kete me shpjego ti mua, qe ka lidhje direkt me personin tim, e mos me tjerr lesh pa fund.

[/ QUOTE ]

kete pra te shpjegova. sipas meje ose tjerjes se leshit prej meje, kur ti shkruan gjermanisht ne forum, eshte ana jote e fshehur qe te shtyn te shprehesh keshtu.

ne kete rast je debile, ose tregohesh e tille.

abs

nuk e di...

o me marrsh tan pleshtat e katundit, se kush shan shan vedin, kete e din mir!

Masandej personi me nickname Orchidee, s jam une mor vic koprative, dhe nese se beson pyet administratoret, o hije dashnije hahahahhaa, oh sa me knaqe, isha dhe pak melankolike sot, hahahaha, danke!!! /pf/images/graemlins/tipsy.gif

zog

Primus registratum

m duket se t paska shku mendja, prandaj t kenka ba truni corap, futja i dush t ftoht iher, e harroje per pak caste ate foljen : DUHET DUHET DUHET, sepse s ka duhet ktu!!! qe te jemi te natyrshem dhe origjinal /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

aq shume je prek ne seder, sa s'po t'ze veni m'duket.

sidhe per dush ke nevoje me shume ti, kam pershtypjen s'di pse.

abs

nuk e di...

kam zan morra po, a po vjen mi heq /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

zog

Primus registratum

o me marrsh tan pleshtat e katundit, se kush shan shan vedin, kete e din mir!

Masandej personi me nickname Orchidee, s jam une mor vic koprative, dhe nese se beson pyet administratoret, o hije dashnije hahahahhaa, oh sa me knaqe, isha dhe pak melankolike sot, hahahaha, danke!!! /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

atehere pse nuk e len te shprehet VET.

abs

nuk e di...

po del n teme mor Sqep! /pf/images/graemlins/crazy.gif

...ajo do flasi vete kur te jete online, fundja te eshte pergj pothuajse gjithmone, apo s duron dot deri neser /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

biles te me jesh mirnjohes qe po te mbaj me muhabet! /pf/images/graemlins/devil.gif

zog

Primus registratum

me qe ra llafi, se me t'thon te drejten s'me ha meraku shum a me pergjigjet a jo.

qe thu ti, ne nuk kerkojm te bejm veçse zbulimin e skutave tone me te erreta te shpirtit. e ket citat e ke thon vet. me duket po aq i drejt sa nje dru. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

a e sheh sa te turbullt e ke shikimin sot, tesh dhe po me citon, na gut! /pf/images/graemlins/tipsy.gif

meqe zbulove nje skut te erret te shpirthit, m ven nje musik ktu si shperblim, si djal i mir qe je, hajt t past absi /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: qe s te ha meraku, duket qe ktu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

zog

Primus registratum

meqe zbulove nje skut te erret te shpirthit, m ven nje musik ktu si shperblim, si djal i mir qe je, hajt t past absi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

patjeter madmazele, ti e di per femrat kam respekt pa kufi. bej shum me teper se kaq sa kerkon ti per momentin.

kenga eshte Como siento yo nga GIPSY KING

zog

Primus registratum

po e pershnes familjen me nje foto gjithashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

podb01_07.jpg

tushi

Valoris scriptorum

zogo ishalla s'po te mushet mendja me e hap rubinetin se po bahesh helaq /pf/images/graemlins/lol.gif

duhet fuqi more djale me e çu shu**en perpjete si i thone ne Shkoder /pf/images/graemlins/idea.gif

Abs hajde te tushi iher se ti rrahi te tan une /pf/images/graemlins/kiss.gif

po ma shpija qysh jeni mire
çka thote jeta more a ec apo veç me te shtyme
kush te kene qejf nji gote vene
wijn_rood.jpg

Guest

Mrama /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shpia si keni qene??
Tush e Abs, pershendetje /pf/images/graemlins/wave.gif

Edhe keto te treja po gezojne me pershendetjen e Zogut /pf/images/graemlins/laugh.gif

EROTIC17.gif

P.s Abs, me ke cuditur me ate foton me motorr
(pozitivisht kuptohet) /pf/images/graemlins/kiss.gif

tushi

Valoris scriptorum

Geshtenjeza do pime me rastin e festes kombetare te Honolulus
/pf/images/graemlins/laugh.gif a mjafton si shkak apo te gjej tjeter

Fanta te paste mcuci ku ke hup moj /pf/images/graemlins/kiss.gif

si i kalove pushimet
a te dogji dielli hiç apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

s'keke qeflije pijet me sa shoh
perndrysh s'kishe prit me te thane dy here /pf/images/graemlins/devil.gif

si thu ti te pime per forumistat tone q1 nuk jane ma mes nesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo ata q1 kane vdek jo po kta q1 jane me pushime /pf/images/graemlins/idea.gif

ana karenina

Primus registratum

Po Tusho po, nderkohe qe ti mendoheshe per shkaqet me interesante une e mbarova /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe u paskam ngritur dolline, kush na mungoka? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Ti nuk ke shkuar me pushime? /pf/images/graemlins/smile.gif

Status
Not open for further replies.