Galeria e tatuazheve (Arti i body paint).

disku

UNI
Re: Galeria e tatuazheve (Arti i body paint).

angel
tattoo.jpg

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
... Me shume ishte frika ne do me dhimbte. Nuk me dhembi fare, tani ose qellova ne nje mjeshter ose ne pergjithsi nuk dhembin. Mbaj mend qe ai me shpjegoi qe tatuazhi dhemb me shume ne vendet ku ka me shume muskuj.
Mos harroni frikën nga infektimi... shikojeni mirë te kush shkoni, sigurohuni që i ka mjetet e sterilizuara. Po u bë nga profesionistët nuk duhet të dhembi kudo që të jetë.

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Unicorn:
tahiti.jpg

Nuk jam aq topolake sa te mos me kuptohet se ne c'pjese te trupit e kam tatuazhin sic i ndodh zonjushes se fotografuar me lart.Gjithsesi tattoo-ja eshte e lezetshme.Edhe pse une preferoj nje tattoo ne pozicion vertikal,qe sic e thashe edhe me lart te filloje ne nje vend te dukshem (pak fare) dhe pastaj te vazhdoje ne pjese te cilen zakonisht e mbullojne rrobat..si psh aty poshte apendisitit..tek kockat e legenit :cool:

olti

Neo

Do ishte e mundur qe shqiponja shqiptare te behej ne formen e nje tatuazhi tribal, dmth do dukej bukur dhe interesant!!

Si mendoni?! :rolleyes:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb] Mos harroni frikën nga infektimi... shikojeni mirë te kush shkoni, sigurohuni që i ka mjetet e sterilizuara. Po u bë nga profesionistët nuk duhet të dhembi kudo që të jetë. [/qb]
C'do art ka nje cmim,dhe ne kete rast cmimet jane te dyfishuara,dhimbje dhe para.
Frika e infektimit,mund te them se nuk ekziston (per te ardhur keq),dhe ky eshte cmimi i madh qe nje pjese e mire nuk e vleresojne.
Sidoqofte,frika dhe kurioziteti,deshira deri diku jane paralele,ne shume raste fiton e fundit.
!!!!!

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Do ishte e mundur qe shqiponja shqiptare te behej ne formen e nje tatuazhi tribal, dmth do dukej bukur dhe interesant!!

Si mendoni?! :rolleyes: [/qb]
Kam pare shume tatoo te tilla ne forme tribale,personalisht mund te them qe ne anen artistike arrihen pa shume mjeshteri.
Kerkoj edhe une dicka qe mos te behet si ai tatuazhi banal (thike ne zemer).
Shqiponja Shqipetare ne forme tribali eshte vertete interesante!

disku

UNI

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Do ishte e mundur qe shqiponja shqiptare te behej ne formen e nje tatuazhi tribal, dmth do dukej bukur dhe interesant!!

Si mendoni?! :rolleyes: [/qb]
Kapiten a i ke shpatllat e gjera? :thumbsup:

tribal-eagle.gif

disku

UNI

Ky eshte tribali im i preferuar per shqiponjat :wub:
tribal_eagle_002.jpg

Diddy19

Su@mi

Rrofsh Uni,po ngjyrat jane shume te ndezura...me gjej nje bardh e zi po nuk pertove! :kiss:

Ajo ideja e Shqiponjes Shqiptare,tribale apo jo. se si me duket mua....Ta tregojme atdhetarizmin aty ku duhet ,jo ne tatuazhe ;keto te fundit jane personale,ne nje fare menyre identifikuese...Per te treguar qe jemi shqiptare mjafton ajo shenja e 'linjes' /pf/images/graemlins/tongue.gif qe kemi te gjithe ne shpatull...te veme tani edhe shqiponjen...e vai!!Kjo e shkreta shqiponje sikur eshte shfrytezuar boll per qellime te tilla :kam pare njerez qe mbajne varese argjendi me shqiponje,unaza argjendi me shqiponje etj etj budalliqesh te tilla dhe sinqerisht qe ma shpifin...aman tani edhe tatuazhet me shqiponje!Pastaj sic tha dikush me lart ,shqiponja si tattoo do shume pune nese do te behet identik si ajo ne flamur..ne te shumten e rasteve cilesia e punimit do te linte per te deshiruar.Ia vlen te rrezikosh??? :confused:

disku

UNI

kjo sduket paster po ideja asht magjike..delfini i cili hidhet ne uje edhe sperkalat e ujit dallgezojne per te formuar dallget ne tattoo. /pf/images/graemlins/smile.gif
vicci_tattoo.jpg

disku

UNI

Su@m nji paraqitje me pak e detajuar e ktij endjellit do ishte ideal per ty /pf/images/graemlins/wink.gif

faery.jpg

disku

UNI

Ose kjo me ate trendafilin te bardhe jo te kuq /pf/images/graemlins/tongue.gif
D522.jpg

disku

UNI

1.
B812A.jpg

2.
D504.jpg

3.
B826A.jpg

4.
B826B.jpg

Ika per sonte un ..Naten Su@m..<br />naten ju tjeret /pf/images/graemlins/smile.gif

Elsi

Forumium praecox

Ej, po pse nuk tregoni foto me tatuazhet qe keni ore, apo keni turp? /pf/images/graemlins/tongue.gif

tina5011

Primus registratum

hej une kam nje tatoo nje medis me shqiponjen deshta me qit foton teme po spo di qysh duhet me qit ...
nese ka mundsi dikush me m'kallxu qysh duhet...
flmm

kalofshit mire
tung tung

^_^

Primus registratum

Tribali i preferuar nga shqiponjat i Unicorn , modifikuar nga une, kush te mundi ta perdori nuk i kerkoj leke:p
shqiponjat_tribal.jpg