gjith kjo pamje ne profil....e ku shkojn e e vejn rrethin...s'kane faj jo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]Si gjymtyret e ksaj ktu deshe me thonFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Mendoj se tatuazhi merr akoma me hijeshi kur gjymtyret ku behet jane te hijshme. [/qb]
[/qb]
paskemi te njejten ide! por une kam vendosur ta bej ne vere.por jo ne hunde....tek kerciri i veshit.Ai i vogliFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Sa per ate punen e prinderve te kuptoj shume mire...edhe une kam te njejtin problem...kisha deshire te vija nje piercing nga ata si gur te shndritsheme ne hunde po e di se nese e bej mami ime me nxjerr nga shtepia.Po pastaj them :kur te kthehem ne Shqiperi,mamin do ta kete marre malli aq shume per mu sa s'do ti bjere ndermend per piercing-un tim...Kur te kujtohet do me bertase ..po do pushoje se do lodhet pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Kshuqe kam vendosur se nese kete vit me shkollen realizoj ate cfare i kam vene qellim vetes piercing do ia bej dhurate vetes! /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
ky qenka me i bukri nga te gjithe ketu per mua /pf/images/graemlins/wink.gif . e imagjinoj si mund te me rrinte, dhe jam se s'mund ta bej dot...ndoshta mbas ca vitesh :angel:Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Shume e thjeshte dhe e lakmuar per ngjyrat /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]