Galeria e tatuazheve (Arti i body paint).

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Galeria e tatuazheve (Arti i body paint).

640fantasynew%20butterfly.jpg

Per te mbuluar apandesitin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ahhhhhh, me e bukura qe kam pare deri tani :cool:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Mendoj se tatuazhi merr akoma me hijeshi kur gjymtyret ku behet jane te hijshme. [/qb]
Si gjymtyret e ksaj ktu deshe me thon :wub:
OC_Angelina.jpg
[/qb]
gjith kjo pamje ne profil....e ku shkojn e e vejn rrethin...s'kane faj jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Er ajo me e bukura e ka vajzen gjith lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kto jane ca dizenjo te thjeshta per su@min qe si pelqejn trajtat e ngarkuara :thumbsup:

aries_tattoo_flash_15.jpg

ana-b

Primus registratum

ka nje zone qe eshte veshtire te depilohet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Po Uni,ai i pari fare qenka :thumbsup: pervec ngjyrave...do me pelqente qe tatuazhi te ishte i zi komplet.

Une jam per tatuazhe ne vende qe nuk shihen nga te tjeret...ose ose qe u shihet vetem nje pjese...pjesa tjeter eshte e fshehur nga rrobat.Kjo u shton kureshtjen njerezve per te pare kusurin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Une do doja te vendosja keto...

210a-tribal-heart.gif

Tribal Snow Flake

a148-virgo.gif

Virgo sign. Do doja te vendosja shenjen time te zodiakut por problemi eshte se une nuk di kujt i perkas, Leos apo Virgos :confused:

tribal-obsession.gif

tribal-sexes.gif

Mendoj qe kete do ta beja definitely.

Diddy19

Su@mi

Sa te bukura!!!!! :wub: Njeri me i bukur se tjetri ...fundja kemi hapesire ne trup boll ...pse duhet te zgjedhim kur mund ti bejme te gjitha! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Sumi, kam shume qejf te bej nje nga keto por kam frike nga prinderit si dhe nga opinioni publik, sidomos nga miqte e prinderve qe nuk lene gje pa kritikuar tek une se ju dukem si delja e zeze e shoqerise se tyre pasi vajzat dhe djemte e tyre jane kalamojte mo te urte dhe ata qe mesojne me mire dhe qe ne qe nuk jemi si ata duhet te na vendosin etiketa jo te kendshme.

Anyway, kush mendon ti qe eshte me i bukuri? Kam shume deshire te bej nje te vogel fare tek gishtat e kembes, ate shenjen e zodiakut ndoshta.
Kam frike mer e mort e mira se me e mor vesh prinderit e mi, edhe kjo duhet ene ika pastaj.

Anyway, ke do zgjidhnit ju?

Odea

Diddy19

Su@mi

Nese do ta besh ne kemben e majte ver ate te parafundit,nese do ta besh ne te djathten ver ate te fundit fare...kete dallim e bej ne baze te drejtimit te "kokes" se tatuazhit...Besoj se per ate vend ku ke zgjedhur ta vesh (shume bukur te ka vajte mendja) keto te dy jane goxha te pershtatshem.Eshte trendy dhe pak i dukshem :thumbsup:

Sa per ate punen e prinderve te kuptoj shume mire...edhe une kam te njejtin problem...kisha deshire te vija nje piercing nga ata si gur te shndritsheme ne hunde po e di se nese e bej mami ime me nxjerr nga shtepia.Po pastaj them :kur te kthehem ne Shqiperi,mamin do ta kete marre malli aq shume per mu sa s'do ti bjere ndermend per piercing-un tim...Kur te kujtohet do me bertase :mad: ..po do pushoje se do lodhet pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Kshuqe kam vendosur se nese kete vit me shkollen realizoj ate cfare i kam vene qellim vetes piercing do ia bej dhurate vetes! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ti beje ,veji prinderit dhe shoket e tyre para faktit te kryer..do bertasin ne fillim ,ndoshta edhe do flasin keq..po nje moment eshte ai...ti tatoo-n do ta kesh perjete! :shrug:

Guest

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Sa per ate punen e prinderve te kuptoj shume mire...edhe une kam te njejtin problem...kisha deshire te vija nje piercing nga ata si gur te shndritsheme ne hunde po e di se nese e bej mami ime me nxjerr nga shtepia.Po pastaj them :kur te kthehem ne Shqiperi,mamin do ta kete marre malli aq shume per mu sa s'do ti bjere ndermend per piercing-un tim...Kur te kujtohet do me bertase :mad: ..po do pushoje se do lodhet pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Kshuqe kam vendosur se nese kete vit me shkollen realizoj ate cfare i kam vene qellim vetes piercing do ia bej dhurate vetes! /pf/images/graemlins/wink.gif

[/qb]
paskemi te njejten ide! por une kam vendosur ta bej ne vere.por jo ne hunde....tek kerciri i veshit.Ai i vogli
ear.jpg

Me pelqen edhe smth like this
keltecartlage.jpg

sa per tatoo me tregoni smth very cute por dua hipopotam :rolleyes:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Dott.essa:

keltecartlage.jpg

Si ky ketu une e kam ..eshte identik si i imi.Jo vetem pozicioni,veshi i djathte po edhe forma e vathit.Para se ta beja mendoja se dhemb shume meqe behet fjale per kercirin po ne fakt nuk me dhembi fare...dmth eshte nje 1 dhjete secondi kshuqe s'ndihet fare.Ne fakt une qe ne fillim e doja ne hunde,po meqe e dija se mami me bertet po ta beja thashe te filloj nga veshi,kshu te pakten mami 'ci si fa l'occhio' /pf/images/graemlins/tongue.gif ...Mami ne fakt kur e pa cuditerisht s tha gje.Ndersa ai piercing i figures me lart ,thone se eshte me i veshtiri ,dmth dhemb me shume se te gjithe..Ka mundesi ta bej edhe une:e kemi lene me nje shok ta kemi njelloj.Shofim.

P.S Dott.essa,ne mos gaboj ,kam pare fotot tende te albumi dhe ti mbaje vath tek hunda ashtu sic e dua une...apo jo??? :confused:

Diddy19

Su@mi

tribeear.jpg

Tani per tani veshi im eshte njelloj si ky ketu...edhe vathet jane njelloj.Keto jane vathet qe te vene kur te cpojne veshet...jane me shume komode sepse jane te lehte ,ndryshe nga ato si fotoja e postimit te meparshem qe jane te rende...Une qe kam veshe te vegjel e ndjej shume peshen e atij model vathi :shrug:

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
bflytat.jpg

Shume e thjeshte dhe e lakmuar per ngjyrat /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ky qenka me i bukri nga te gjithe ketu per mua /pf/images/graemlins/wink.gif . e imagjinoj si mund te me rrinte, dhe jam :mad: se s'mund ta bej dot...ndoshta mbas ca vitesh :angel:

disku

UNI

Su@m kam pershtypjen ty duhet te te shkoje kjo se je topolake :kiss:
tahiti.jpg

disku

UNI

Kete e vuna jo se me pelqen po thjesht kurioziteti ..Ajo pjesa eshte me e ndjeshmja kur e ben tattoo-n edhe dhimbja eshte me e ndjeshme ne at pjese te trupit .

tahitiani.jpg