Gafat e shekullit......

Petroninsja

Primus registratum
Gafat e shekullit......

Kjo teme i kushtohet gjithe atyre grup fjaleve qe kane krijuar nje efekt shume te vecante mbi jeten tuaj ose ne jeten e dikujt tjeter....
Na thoni ato fjale qe ju kane sjell gjendje euforizmi nga e qeshura e tepruar, me pak fjale gafat e shekullit.....
Ska rendesi kush i ka thene, si tek qysh dhe kur por rendesi ka fraza e quajtur, " Gafe"
Nisjani pra parades se, Gafat e Shekullit..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest
Re: Gafat e shekullit......

e kam thene vete para nja dy vjetesh.duhet te shpjegoja nje adrese dhe thashe duhet te kalosh ate kthesen e drejte! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Kete gafe e ka bere ime me shume vite me pare duke i thene tim vellai
" D.... hiqi kembet te lash corapet" /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

mi jep i çik patallonat me menge te shkurtra /pf/images/graemlins/laugh.gif

orikum

Primus registratum

njeri qe genjente shume dhe donte ta egzagjeronte;"hengra shalqi sa me plasi kanatierja" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nei

Primus registratum

Ajo qe me vjen ne mend tani eshte me porosite qe u le shpesh "familjareve te mi" per rrobat e lara ne lavatrice e qe duhen ndere....jam tu dal e ke dera kujtohem: cuna mos harroni te ndeni enet!! :goofy:

personazh

Valoris scriptorum

nji vampir ke lagjja qe tha per pastorin e i shokut tim qe ishte i eger: "ket qenin e ka lon zoti gjys njeriu"

Le_Routard

Forumium maestatis

I shoku im duke bo debat:

Ohuuuaaa, do rri une te mbush timen dhe te zbraz tenden.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Nei

Primus registratum

nje shoqja ime: po shkoj te thres topin te me hedhi mamin nga ballkoni :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Po Topi kush ishte babi e? O ba, ma hudh i cik mamin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

hahahahhah

prit se mu kujtu i tjeter tashi...ishte tu shpjegu njoni skenen tek nji fil i Adriano Celentanos me Ornela Muti-n (me ner jush), ku Adrianoja hudhet nga trampolini, dhe normalisht skena si e modifikume qe ishte jepte djalin qe bote saltro sa mrapç-praç ne trampolin...nderhyri njoni e tha:

"po mire e lal se ai o profesjonist qe e bo ate gjo" /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

.ishte tu shpjegu njoni skenen tek nji fil i Adriano Celentanos me Ornela Muti-n (me ner jush),

Ska perse, me ner qofsh! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku Adrianoja hudhet nga trampolini, dhe normalisht skena si e modifikume qe ishte jepte djalin qe bote saltro sa mrapç-praç ne trampolin...nderhyri njoni e tha:

"po mire e lal se ai o profesjonist qe e bo ate gjo"

/pf/images/graemlins/laugh.gif Amon ere ku i gje keto shoke ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe ne e kemi nji te fort fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

Po flisja me nje shok ne cel ku po i shpjegoja lokalin ku isha ulur, dhe nderkohe qe po e mbyllnim biseden, une po coja neper mend fjalen "shifemi" dhe ne ate moment ai me tha "mirupafshim" dhe si rrjedhim une iu pergjigja "mire u shifshim" lol

Guest

Kurs eune kam pasur shuem inat nje shokun e babit tim dhe merr nje dite ne telefon ai e une si pa te keq po sigurisht harrova /pf/images/graemlins/smile.gif i thash babit
o baaa hec se te kerkon ai idjoti :lol: :lol: :wub:

edda

Primus registratum

E fundit qe bera ishte para ca netesh ndersa i dashuri me bente masazh i them mjaft, hiqi pincat tashti duke menduar se i ka duart si pinca.

Kordelja

Valoris scriptorum

Sapo e kuptova qe e kisha bere nje :eek: i kisha thone hipotenuzes diagonale :eek:

P.s.Turp /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Hahaah!-Po t'ja nis une le nam e s'martohem mo ne Af se gafat e mia s'kane marim:

Njera e fundit fare:
-Une thashe se toka punohet me sopate(s'kam ca t'bej e ngaterrova me kazmen :shrug: ).

personazh

Valoris scriptorum

:lol: :lol: :lol:

LR-je leje qafsh se jan dy inivide qe i kam pat ke lagjja e rrinin e kpusnin nai budallik. /pf/images/graemlins/laugh.gif

kjo eshte taze fare, ne neshjen e kombetares me irlanden.

"ky elvin beqiri o shoku im i ngushte, alamet portieri, s'te fal hiç"

ps: per ata qe s'e dine Elvin Beqiri eshte mbrojtes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajde gafaxhinj hajde....