Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Kur kritikon pamjen time te jashtme,qe nga veshja,prerja e flokeve,kombinimi rrobave etj,etj

Gjithmone i dukem si dordolec.Akoma xhinset tub ne fund vesh ti,vish ato qe jane pak te gjera se ashtu ka dal moda,te fut dhe nji katunar ne fund fare

.I ploteson deshiren dhe vesh ato lloj xhinsesh qe te propozon ajo dhe e pret si karafil te dera(gjysem ore e pakta)qe te dalesh kur ajo kur vjen ta pret

se atlete vishen me k'to lloj xhinsesh,kam thene une katnari katnar ngelet :smash: .
Qethesh qe t'jesh i qethur mo qe t'dukesh sa me i bukur i paster etj,......tere kohen mendon se do ja besh surprize prerjen e re te flokeve kur ajo sa te shef nga larg ja plas nji te qeshme a thu ka perpara nji klloun cirku dhe jo ty

.
Tani s'me shkruhet me asnji rresht nga inati.Edhe une jam me mendimin e dikujt qe tre muaj si dashnore dhe ec babe ti punen time dhe une taten /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ps.per te gjitha vajzat kjo,çdo gje thojani djemve vetem nji gje ju keshilloj te mos e thoni kurre se plas lufta:
"iiiiii ça penisi hahahaaaa,filani e kishte me te madh se ty" :smash: [/qb]