Gabimet me tipike qe ben nje femer ne nje lidhje......

Petroninsja

Primus registratum
Gabimet me tipike qe ben nje femer ne nje lidhje......

Per meshkujt....
Shpalosni ketu ato pika te cilat cojne ne perfundimin e nje lidhje, me pak fjale gabimet e femrave ne lidhjet tuaja personale....
Sdo te thote te na shani ane mbane e... /pf/images/graemlins/wink.gif
Kush te jene valle? :confused: :shrug:

bobo

marksist-enverist
Re: Gabimet me tipike qe ben nje femer ne nje lidhje......

:lol: :lol:

spata nevoj tshof autorin/en e temes! /pf/images/graemlins/laugh.gif

un per vete, them ; kur tbashkohet me levizjen! /pf/images/graemlins/laugh.gif
dmth, bohet revolucionare, dhe antare organizate! :devil:
kjo asht arsya, per mu kuptohet! /pf/images/graemlins/laugh.gif
homerS :angel:

Petroninsja

Primus registratum

Homerso lol si sme le rehat o burre i dheut....
Nc nc nc ma paske kap dhe sensin e penes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pergjigje interesante... :thumbsup:

Ema

Goddes

E ke pa ti filmin "Come lasciarsi in 10 gironi"?
Qe kjo gazetarja per me bo artikullin dhe ky djali per nje bast qe ka lidhje me karrieren e tij lidhen bashke dhe kjo ben te pamunduren qe ta leje ai cuni?

Levizjet e ksaj qe ai ta linte(gabimet) ishin:
1.Mos ta linte me shku ne ndeshje e ta conte ne koncert.
2.Kur te organizonte nje loje letra me shoket te vente edhe kjo papritur.
3.Te fliste per dasmen e tyre duke bere edhe album fotografik te femijeve te mundshem.
4.Te shkonte direkt me cunin qe naten e pare qe dolen.
Te kontaktonte te emen e djalit....

edhe shume te tjera qe s'i maj mend /pf/images/graemlins/wink.gifShif filmin! /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Ah edhe kulmi:
Krahesimi i organit mashkullor me nje emer femeror si "Principessina Sofia" :lol: :lol:

Seriozi

Primus registratum

Kur kritikon pamjen time te jashtme,qe nga veshja,prerja e flokeve,kombinimi rrobave etj,etj :mad: Gjithmone i dukem si dordolec.Akoma xhinset tub ne fund vesh ti,vish ato qe jane pak te gjera se ashtu ka dal moda,te fut dhe nji katunar ne fund fare :mad: .I ploteson deshiren dhe vesh ato lloj xhinsesh qe te propozon ajo dhe e pret si karafil te dera(gjysem ore e pakta)qe te dalesh kur ajo kur vjen ta pret:pse atlete vishen me k'to lloj xhinsesh,kam thene une katnari katnar ngelet :smash: :mad: .
Qethesh qe t'jesh i qethur mo qe t'dukesh sa me i bukur i paster etj,......tere kohen mendon se do ja besh surprize prerjen e re te flokeve kur ajo sa te shef nga larg ja plas nji te qeshme a thu ka perpara nji klloun cirku dhe jo ty :mad: .
Tani s'me shkruhet me asnji rresht nga inati.Edhe une jam me mendimin e dikujt qe tre muaj si dashnore dhe ec babe ti punen time dhe une taten /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ps.per te gjitha vajzat kjo,çdo gje thojani djemve vetem nji gje ju keshilloj te mos e thoni kurre se plas lufta:
"iiiiii ça penisi hahahaaaa,filani e kishte me te madh se ty"
00000024annie.gif
:smash:

edda

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol:

Diddy19

Su@mi

Ti fliske nga pervoja personale me duket!

:lol: :lol:

Jo po hapju shoqerise po deshe ti, e shikon c'te bejne keto me lart, te thumbosin sa te te dal shpirti. Nuk ju vjen turp moj qe zgerdhiheni, Atij kushedi sa kurajo i eshte dashur te ndaje me popullin keto eksperienca te hidhura. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Po vete duan qe te jemi te sinqerta...! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Ho mi po zgerdhiheni. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Eda,qesh mire kush qesh i fundit :devil:
Loren ti qeke me ket nickun "sumi" mi,se s'po te njifja,une thashe se shpetova nga ty /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nelka,beso e kontrollo thote nji llaf.

Kur po lexoja keto postimet tuaja mu kujtu ky filmi
B00003CY5G.01._PE15_SCMZZZZZZZ_.jpg
n.q.s. e keni pare skenen ne fund me spanjollin,te dashurin e Chaterines qe çohet para gjithe gazetareve(sepse i kishin tall penisin)dhe thote jam gati ta verifikoni tani ne moment ketu perpara te gjitheve.Mu me bika me dale para AF-se per te vene ne vend nderin. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Loren kujdes ti me ate sinqeritetin.Kishte gje te shkruajtur aty ne fund Jovan Bregu jo :mad:
/pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Misterc :eek: une po pres te ngrihesh ne kembe per verifikim :eek: apo do presim edhe Nelk@n neser se une e ajo kemi nje si pakt /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

E ndryshova postimin se tani vura re nji diçka aty:ça pakti ke bo me Nelken ti mi,pakt per ........... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Kur kritikon pamjen time te jashtme,qe nga veshja,prerja e flokeve,kombinimi rrobave etj,etj :mad: Gjithmone i dukem si dordolec.Akoma xhinset tub ne fund vesh ti,vish ato qe jane pak te gjera se ashtu ka dal moda,te fut dhe nji katunar ne fund fare :mad: .I ploteson deshiren dhe vesh ato lloj xhinsesh qe te propozon ajo dhe e pret si karafil te dera(gjysem ore e pakta)qe te dalesh kur ajo kur vjen ta pret:pse atlete vishen me k'to lloj xhinsesh,kam thene une katnari katnar ngelet :smash: :.
Qethesh qe t'jesh i qethur mo qe t'dukesh sa me i bukur i paster etj,......tere kohen mendon se do ja besh surprize prerjen e re te flokeve kur ajo sa te shef nga larg ja plas nji te qeshme a thu ka perpara nji klloun cirku dhe jo ty :mad: .
Tani s'me shkruhet me asnji rresht nga inati.Edhe une jam me mendimin e dikujt qe tre muaj si dashnore dhe ec babe ti punen time dhe une taten /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ps.per te gjitha vajzat kjo,çdo gje thojani djemve vetem nji gje ju keshilloj te mos e thoni kurre se plas lufta:
"iiiiii ça penisi hahahaaaa,filani e kishte me te madh se ty"
00000024annie.gif
:smash: [/qb]
mistrecO sa her te kam then re qe mos mu hiq si xhentil po futi drun :smash:

Djep

Forumium maestatis

Gabimi i vetem tipik qe nje femer ben ne nje lidhje, eshte vete lidhja.

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
Gabimi i vetem tipik qe nje femer ben ne nje lidhje, eshte vete lidhja.

Cfare do thuash?? :confused: Mos ndoshta jane keto Nominativet qe i veme maredhenieve ato qe i prishin keto maredhenie??? Nuk eshte hera e pare qe e degjoj...djemte kane veshtiresi te pranojne faktin se jane te lidhur me nje vajze .Rralle here degjohet te thuhet "jam i lidhur me te"....parapelqehet te thuhet "E bej me te" (me fal per fjalorin),e frekuentoj ,rri me te kur s kam c te bej etj etj....Ofenduese vertete!!

Djep mbi barrikada,une kshu e interpretova.....me fal nese nuk eshte kjo ajo qe ti nenkuptoje edhe pse do te doja qe ti te nenkuptoje gje tjeter

fairy

Primus registratum

Imagjinoni nje cift qe sa ka hyre ne dhomen me qera ne plazh dhe goca futet e para ne dush dhe mbas dy minutash hapet dera pergjysem dhe duken nje pale rroba banjo qe valeviten si flamur, pastaj zeri i cunit:
-Ej, mi la nje cike!
-Pse, si lan dot vete kur te futesh ne dush, sic po i laj une.
-Ou pertoj, m'i laj ti.
-Mos perto, une s'te kerkoj te me lash ti gjerat e mia
-S'e ke idene sa pike i ke ulur vetes me kete.

Tani une s'e kuptoj s'e kush e kishte gabim dhe kush ia uli piket vetes, nqs kane mbetur piket per t'u vene ketu. Ky eshte nje lloj presioni dhe nje lloj pretendimi nga ana e meshkujve qe te le pa mend, por qe per fat te keq shume femra e konsiderojne normale dhe thone..: ee mashkull eshte s'ka lezet te laje rroba e fundja pune per femra eshte dhe ne fund keto lloj femrash quhen te pershtatshme dhe lloji i femres te dialogut eshte "femer jo per shpi". Patetike!

Ela_001

Primus registratum

-Harxhon shume kohe duke vrare mendjen a e do Ai apo jo dhe harron te shijoje ate qe ka.
-Behet xheloze dhe nga hija e saj.
-I tregon ose i fsheh gjera nga e kaluara e saj.
-Counts the dates they had prior to consenting to sex. :eek:
- Talks too much and listens only to what she wants to hear.

............me teper me vone.

viSara

Primus registratum

1.e pyet per te gjithe njerzit qe ai njeh
2.paguan rralle ose fare
3.dhe me i madhi fare merr shoqe me vehte.....