Re: Fundi i botes, a ka filluar, pse ka filluar ku duket sot ?!
Pershendetje "Kondrapedali"
Gjithsesi ne piken ku i quajme semundje rastet ne fjale si une edhe ti, jemi dakort me njeri tjetrin, pra ka nje te vertet qe na bashkon...dhe e shohim afersisht ne menrye te njejte si nje te keqe, apo fatkeqesi njerzore per njerzimin...
Pamvarsisht se une e shoh disi me nje sy si dicka me te rrezikshme per te ardhmen, ndaj dhe kam patur deshire qe ta trajtojme si teme ku te ndikojme pozitivisht per te mire, qe shqiptaret ne emigracion te ruhen nga kjo pike e rrezikshme asimilimi, ku perendimi shpesh imponohet per dicka te tille...
Ka me qindra raste ku te rinje Shqipetare deri sa kane qene ne trojet e Atdheut nuk kane patur idene se cjane ato gjera por kane gjuajtur vajza me shikime e me deshire ne Shqiptari...e ndersa dolen ne perendim duke shkuar neper disko...filluan te pranojne ferkimet nga pas biles dhe perloshejt e puthjeve mashkull me mashkull e femer me femer ku shpejt u deklaruan si homo ne shume vende...e gjitha ajo nje dehje psiqike ne emer te pseudomodernes...
Pra vetem kete aspekt po te shikojme kuptohet qarte se e gjitha eshte nje semundje qe fitohet e imponuar nga te semure te tjere...dhe gjithcka per te rinjte e vendeve ish komuniste eshte marre si gjoja dicka e re nga bota pseudomoderne!
Prandaj deshira ime dhe qellimi ka qene qe ne kete teme te diskutojme per nje semundje reale qe u imponohet njerzve dhe aspak nuk trashigohet ne gene.
Eshte nje imponim ne shume forma te ndryshme qe tek perdhunimi e deri tek veprimet nepermjet alkolit apo tek nje mungese e theksuar intelegjence e cila bashkohet me mungesen e edukimit prinderor dhe e hedh ne krahe te se keqes pa deshire dhe pa vetdije njeriun, i cili justifikohet pas asaj emertese zyrtare tashme :"Homoseksual"...qe per menimin tim kane lidhje edhe me pedofiline sepse shume prej tyre perdhunojne, u imponohen te tjerve dhunshem...
Zotri Kondrapedali, po ju tregoj nje rast:
Nje nate vendosem nje grup shqiptaresh djem te rritur te shkonim ne nje disko diku kendej Europes, dhe sapo hyme ne disko brenda duke ndenjeur ne ate lirshmerine e e njerzve qe rrijne ne disko, nje mikut tim dikush ja ngjesh me dore ne tule mbrapa ku ja kap dhe ja mban tulet disa sekonda, aq sa ky iu kthye dhe ja dha nje grusht turinjeve e pastaj ashtu rrufeshem disa te tjere sa ja theu dhembet e pare e u be nje ngatrrese e ashper ku disa shoke te atij homos, te huaj vendas pra, u bene si bande dhe na u sulen...por Shqipetaret nuk dalin te humbur ne raste te tilla...ashtu qe ata hengren disa te forta dhe u thirr policia...ne e pritem por dolem pa probleme pasi ishte nje tentative dhune e nje homoseksuali, e nje psikopati...
Pra ti me thua se ata nuk perdhunojne...Po si fillon dhuna per ty?!
A nuk eshte dhune kur dikush te kap nga B. pa te njohur dhe pa te ditur se kush e cfare je?!
E sikur njeriu te mos reagionte fare me asnje levizje, ai dhunues do te shkonte deri tek kontakti seksual ne prapanice te tij ne se nuk do te ja thyyente dhembet!
Pra homoseksualet dhe pedofilet jane nje, te pakten kendej ne perendim keshtu i shohim cdo dite...
Ata shtihen si engjuj gjoja qe nuk i bjen dem njeriu, por ne cdo shkallare apartamenti kushdo qe i takon i sheh se si lapanjozilloqen duke u zgerdhire dhe perqyrrur ku tentotijne cdo njerit te ja kapin b...ne dore...!
E ajo eshte nje maske dhune, nje tentative per dhune ndaj te tjerve!
Edhe menyra se si e shikojne njeriun i frikson te tjeret dhe i padit ata si te semure psiqik te llojit te vecante qe dhunojne ne cdo rast!
Por cdo njeri ka mendimet e veta dhe varet se si i kupton ato gjera...e Toleranca e tepruar ndaj tyre duke i meshiruar deri dhe me ligje, po e ben gati gjithe boten homoseksuale...
Per ate qe me shpjegon me mikpritjen e Shqipetare, ne se e lidh me kuptimin e besimit njerzor qe ka patur apo ka mikpritja ne Shqipetari, eshte vertet nje besim i shenjte sa qe miku te ka besuar te te veje te flesh edhe me femijet e tij te vegjel ne nje dhome fjetje apo rastesi te rradha edhe ne nje shtrat...por ajo nuk ka aspak lidhje me ate kuptim qe i keni dhene ju ne dergesat me siper...sikur Shqipetari te ven te flesh me vajzen apo djalin e ri per te bere s...
Me ate menyre interpretimi qe i keni bere ju nuk jam aspak dakort dhe me vjen keq qe ua them, sepse kam patur pershtypjen se ju jeni nje intelektual qe i kuptoni gjerat me mire dhe dini ti arsyetoni rastet me argumenta me te pastra!
Edhe nje here e perseris se ne lashtesi ka ekzistuar jo vetem si semundje homoseksualizmi por ka ekzistuar edhe dhuna e qellimshme ndaj meshkujve apo femrave, ku ushtaret pushtues, apo njerz barbare per te ua ulur dinjitetin personave te vecante i kane dhunuar s...deri u kane ndersyer edhe kafshe, sic ndodh rendom edhe sot...
A nuk bene ushtaret Amerikane te njeten gje ne Irak ku i detyruan irakiente te bejne s...me njeri tjetrin dhunshem ne burg...
E sot ne emr te lirive pa kufinje u bene ligje qe po i lejojne ata te semure qe te kene te drejten edhe te adoptojne femije, te cilet do te jene viktimat e tyre te ardhme, masivisht...
Une jam kunder ligjierimeve te tilla!
Jam per ti mjekuar deri edhe me ate terapine e tredhjes si thoni ju si homot e bite e cjane ata psikopate!
Gjithe te mirat
"Nder udhetime"