Re: Fundi i botes, a ka filluar, pse ka filluar ku duket sot ?!
(((Po per cafre te pergjigjem, per ate fjalen "turp" qe e ke perseritur disa here sikur e pertypke me buk ore e minut?!)))
ironi qe s'ka baza! Per fjalet e bukra qe hodhe...e meritove komplet!
(((Une kam shume pune kendej dhe nuk rrij gjithe diten para kompiutrit.)))
Ohhh jesss,se ne fakt "buk" e kompjuter hajm dhe ne te tjeret,s'kemi jeten ton REALE jasht,merremi vetem me ty dhe shkrimet te "LARTA".
(((Tani ne mbremja kur kthehem nga punet e mija pashe qe nder fjalet e mira qe me dergojne miq e dashamire gjithandej gjendet dhe nje "nafije..." qe shan pa kufi...)))
Shajta?! Natyra ime s'ma lejon...
(((Eh po ne se ndjehesh e knaqur per vete dhe qetsohesh sado pak, shaj, ska gje, u falet dhe sojit tend nga njehere...)))
Ky esht OFENDIM,sepse keni zakon te mbuloheni nen disa fjali te mdhaja dhe ne bukurshkrim per te goditur diku. "Soji im" HuH!!! Moderimi duhet te jet i juaji.
(((Ke pyetur disa here ku thua: Kush je ti e kush je ti?
Por une nuk u jap llogari njerzve te pa edukate se kush jam, me kot pyet!
E me sa shoh ju nuk jeni ne gjendje te njihni vetveten se kush jeni e jo me te kerkosh te njohesh te tjere!)))
Po diskutojm per "fundin e botes"...dhe jo per edukaten time (Qe s'duhet te te interesoj...)as per t'taten (mua s'me intereson). DHe as qe po flasim per njohjen...te vetes time (Na doli psikologu.....ç'Hyn kjo qe hedh,s'kuptoj?!?!)
(((Shko dhe pyete Papen nje here ne Itali meqene se qenke andej se cte thote per ate ligjin qe po flasim ne kete teme?
A thua edhe atij do ti thonje si mua ato fjale qe i nxirrka goja e jote...?!)))
Pse fole ne emer te atij ti?! Nuk besoj ABSOLUTISHT!
Papa,Kisha....une jam me se kritike ndaj tyre,dhe nuk esht vendi ku duhet ti diskutojm kto,mendoj!
(((Po Qeverise amerikane qe nuk e parashikon ta miratoje kurre nje ligj te tille per homo-lesb...po atyre politikanve cdo tu thonje po te jepej rasti?!)))
Kur shoh ambjentin amerikan,te dhembin syt!!!
Te dali morali nga ato?!?!!?! HuH!!! Dhe qe esht POTENCA e par ne bote,por nen etik/moral ...mos beni krahasime te kota.
(((Po kleririkve me te mdhenje te fese Kristiane dhe Islame, cdo te u thuash, pse ata nuk i pranojne ate ligje dhe ata njerz i shohin si te semure qe duhen ndihmuar..., atyre cdo u thuash ?!)))
Nuk kuptoj pse i quani te "smur"..te smuret jan njerzit qe gjykojn nga LART..Kleriket duhen ndihmuar per vete,duke par rrethanat e Kishes Katolike dhe fallsitetin e tyre.
(((Perse ti njeriun e semure e quan sikur po diskriminohet pse eshte i semure?!)))
I japim nje kuptim krejt ndryshe ksaj fjale...
(((I diskriminuar eshte i semuri kur nuk i jepet mjekim, kur nuk i lejohet te shkoje tek mjeku, kur nuk i jepen medikamente etj etj!)))
Po flsnim per njerzit e semure...apo per njerzit qe kan tendenca seksuale qe nuk i adaptohen LIGJIT TE NATYRES?!?!?! (?=?)
(((Atehere duhet te quhet i diskriminuar njeriu i semure dhe jo pse i thuhet nje te semuri ne mend te kokes, qe te shkoje te mjeku...dhe te marre kshilla e terapi per te mos humbur rolin e vete ne jete sipas gjinise qe ka lindur...!)))
Keni lexuar vall "Clockwork orange",Burgess?!
çer terapish thu?! Kush je ti ti japesh nje ROL njeriut?!
(((Flet per besime e fe... por ti nuk rrespekton asnje besim me fjalet e tua!)))
Une nuk lexoj fjalorin dhe perseris fjalet dhe definimet qe i japin ...lexoj/respektoj/gjykoj&interpretoj me llogjiken&zemren time.
(((Cili besim e ka pranuar apo e miraton martesen e meshkujve me meshkuj e te femrave me femra si dhe te drejten e tyre per te adoptuar femije jetime, cili?)))
Kur ekziston MARTESA...dhe DIVORCI...kur celebrimi i nje lidhjeje behet ne baz te disa fletave dhe institucionesh ABSURDE..ose per MOD,ose thjesht per te qen nen NORMALITETIN e kohes....ku esht BESIMI?!?!?!?!(Dhe po flas per njerez qe shohim te dy ne bote...sepse jetojm ne te njejtin vend,mendoj,dhe jan etero per kto qe flas)
(((Asnje besim deri me sot nuk e ka pranuar dhe sdo ta pranoje martesen e atyre lloj njerzish e aq me pak qe femijet e mitur te adoptohen nga homo-lesbe!)))
Tek "martesa" kam shum dyshime...dhe akoma s'kam nje pozicion ,kshuqe s'mund te shprehem.
(((Ne asnje fjale timen, asgjekundi nuk kam shkruar se ata lloj njerzish duhen denuar, ato fjale i ke shpifur ti sipas asaj metodes tende qe e paske per zemer te shpifesh kunder te tjerve kur perpiqesh per te treguar se je dikushi dhe se sikur ti po merresh me mbrojtje gjoja te atyre qe nuk po i sulmon askush!))
Ohhh!!! Une jam nje micro-celul e pa motivuar ne kte bote...dhe s'kam pretendime per te treguar se kush jam dhe kush s'jam.
Dhe nuk e di nqs lexoni ato qe shkruni...nuk jeni shum objektiv.
(((Por po them qe jane te semure psichikisht dhe kane nevoje per ndihme e jo per ligje absurde qe i lene viktima te pasheruara kurre dhe qe jane nje shterpesi per boten!)))
Mund te te kritikoj vetem pjesen e par...sepse e dyta , llogjike qe jo.
Jan te semur psiqisht thot...esht zgjidhje ajo,nuk esht semundje.
(((Njerzit qe humbasin vullnetin apo deshiren per te qene Nene qe lind femije dhe rrit femijet e vet, apo per te qene baba qe bashkekrijon femije dhe i rrit femijet me partneren e vet me te cilen i ka, ata nuk jane me ne rolin e tyre njerzor, por nga shkaqe traumash psichike kane humbur ato vullnete, ato norma deshira etj...)))
Me duket nje FABUL e bukur kjo qe po tregon...
Diskutoni gjithmon ROLIN e duhur te njerzve,gjithmon me ligjin e natyres. Keni te drejt...duhet dishiplin!!!
(((E ata po te duan sherohen e po te duan le te mos sherohen, por ata nuk kane te drejte ti imponohen njerzimit me metodat e tyre te shpikura sipas fantazize se djajve per te bere seks mashkull me mashkull e femra me femer...)))
Nuk imponohet njeri...thjesht duan (nje pjes e mire)te jetojn dhe te konsiderohen si "njerez" dhe jo si MONSTER.
(((Me permend diku historine botrore...
Por ne bote ka sot prostituta qe bejne seks dhe me kafshe, biles jane bukur shume...gjithandej... ku jane te njohura me mijra...
Ashtu dhe ne histori te vjetra e te mesjetes tregojne raste te ngjashme plot...)))
Mos me flisni per prostitucionin sepse mund te behem akoma me kritike ndaj GJINIS MASHKULLORE dhe sipas aplikimit tend..mund te quaj te SMUR te gjith MESHKUJT!!! Por ja qe une gjykoj "personin" dhe jo gjinin ne shumes...ktu esht "edukata" ime.
(((E sipas teje neser pasneser a mos u dashka qe te miratohet dhe nje ligj per martesat e njerzve me Qen apo me Kual sic kane deshiren e madhe sidomos femrat Ruse...te bejne orgji me to ?!
Si thua ti per kete?!)))
E ç'hyjn kto?! PO flisnim per NJEREZ ....apo per ju nuk ka ndryshim ???
(((A nuk e shikon pra se je gabim me ato qe thua!
Njerzimi do disipline dhe te kete kufinjet e nevojshem per tu dalluar nga kafshet!)))
Per disa limite qe njeriu "a priori" ka pasur dhe do te ket...jam shum dakort! C'hyjn kafshet?!
Te pelqen aq shum ti ngjasosh me njerzit?!
KOnsiderat e madhe shoh....
(((E ne se nuk ka disipline e rregulla njerzore, njeriu i cmendur eshte i gatshem qe dhe me Qen te shkoje e te veje kurore, po ta lejoje kush deri dhe ne kishe apo xhami...!)))
Mos flisni absurditete...
(((Prap e perserisse: Ata lloj njerzish kane nevoje per mjekim, terapi dhe ilace qe te ndergjegjesohen qe jane njerz dhe duhet te jetojne si te tille...)))
Jan njerez dhe jetojn si te gjith...kan te drejt te jetojn si ty&mu bashk.
(Nuk nderhyra me martesen,shikoni mire....por nderhyra konsiderimit qe ju keni si "person" rreth tyre...)
(((Gjate u mora me ty, gati kot, pasi e shoh se nuk ke as kapacitetin e nevojshem per te merituar qe te flase me ty, pasi ne cdo rrjesht vetem ke share dhe ke perdorur fjale te pa llogjikshme!))
FLM qe na zgjeroni injurrancen....
Jua perseris...(dikush dhe me njeh nen kte forum)
sharje/ofendime nuk ma len koshenca t'ja drejtoj njeriut...mund t'me kritikoni muhabetin,shum mire...me pelqen kur me kritikojn sepse me intereson korrigjimi. Diskutojm jo vetem llogjiken por edhe zemren e njeriut...kjo e fundit duket qe te mungon disi kur hidhni fjalet.
(((Per bashkbiseduesit e tjere them:
Une jam per ti ndihmuar ne rruge humane ata njerz qe te rikthehen ne rolin e tyre njerzor dhe te pershtaten ne shoqeri serish si me pare, si gjithe te tjeret!)))
Ave,Cesare!!!
(((E keto udhetimet e mija me kane njohur me shume tipa dhe karaktere, edhe prej atyre qe me lot e kane treguar fatkeqesine e tyre se si jane detyruar nga njerz pedofile qe te behen homoseksual...apo lesbe qe ne mosha te vogla, ku jane perdhunuar me pare prej tyre...por me ndihmen e njerzve te mire e humane, jane rikthyer prap ne rolin e tyre njerzor...duke e mbydhur ate skene te hidhur dhe te imponuar gjate jetes...!)))
Pedofil-Homoseksual-Lesbike....per ju esht e njejta gje??? Sa absurditet i pa-fundt!
Prap sikur ju mungojn disa faqe te historis botrore,shoh.
:sleep: