fuego!

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: fuego!

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
pse me la mendja muaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos me bo numra , se te vij aty e te takoj me zor... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku e ke ate shanc ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps: po e kap ne seder se si dieht mabse vien druqi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Vallahi o Zeqo , si s`kena fol iher bashke neve , gjithe keto kohe ne forum... menjfjale s`ma ke var hic, po mu ato qe s`ma varin me terheqin , keshtu qe .... /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Vallahi o Zeqo , si s`kena fol iher bashke neve , gjithe keto kohe ne forum... menjfjale s`ma ke var hic, po mu ato qe s`ma varin me terheqin , keshtu qe .... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po pse se dija une prandja sta varja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps:me duket se me ka dal nami si djal i bukur :confused: :angel:
Tea nga ty e kam kete te mir moj Rrush?

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Ja nuk me pe aty siper /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

hicmu tek me bo i vizite kendej... /pf/images/graemlins/laugh.gif

puc te gjitheve (those that are being nice this year and will get presents! /pf/images/graemlins/tongue.gif )

eM

olti

Neo

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Ciao te gjitheve :angel:

Nje :kiss: per Neo se me ka marre malli /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
:wub:

PS: Besoj se do me kuptosh pse nuk bera tentative te vij ne Piacenza, po te te them se kam qene gjithe javen e shkuar shume semure. Hera e pare pas shume kohesh qe kam qendruar gati nje jave ne shtrat /pf/images/graemlins/frown.gif

PPS: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

weeeeeeeee kot ketu gjim ky shpattull gjer qe jam uen as nje sme ka par po filloj prap palestren se me paskan ren muskujt /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps: as uen skam faj ca femra me duan me muskuj ca pa muskuj :mad:

b.k.

Primus registratum

Neo semure dhe une sisha ketu /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

keto jane per te gjithe ditet qe skemi folur bashke

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CITIZEN-i:
[qb] Hello të shkrumuar dhe të shkrumuara /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ti perfshihesh ketu apo e kishe vetem per "neve" /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

ekris

Primus registratum

Triny:

CITIZEN-i:
Hello të shkrumuar dhe të shkrumuara /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
ti perfshihesh ketu apo e kishe vetem per "neve" /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:
Afër 'drurit' të thatë digjet edhe 'druri' i njomë /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

:wave:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CITIZEN-i:
[qb]
Triny:

CITIZEN-i:
Hello të shkrumuar dhe të shkrumuara /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Afër 'drurit' të thatë digjet edhe 'druri' i njomë :tipsy:

:wave: [/qb]
po u afrua druri i njome tek zgjarri do te digjet, ka apo ska dru te thate aty, sidomos kur zgjarri eshte kaq i madh sa tek fuegoja
/pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

.....Il mio cuore batte e sogna di te... il mio cuore danza e non vive che per te... ma... il mio cuore ha paura... paura di perderti e... di fermarsi per sempre da questo suo magico battito innamorato...

Diavolessa

Valoris scriptorum

hielo-fuego.jpg