Shiao amore se me ka marre malli /pf/images/graemlins/frown.gif Ka dreqin ke humb :smash: :smash:Fillimisht postuar nga insane:
[qb] hi pap... [/qb]
do tkisha thon dicka po kam turp /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb] ..se i kena pak Fetar, pervecse te perveluarit e shkekullit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une tyyyyyyyyyyyyyy larg qoft ma thoj ku e ke te shkruajtur miFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]Cer ke re, po ty nga te hypi kjo dashni e modhe kshu... ti s`me shihje dot me sy me perpara...Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] Jo Jo dua penelen une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:shrug: [/qb]
Boh sa i shpifyr qe eshte ky dreq /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Pershendetje, bukuroshe dhe te shpifte (per cunat kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Uroj qe te jeni te gjithe mire; Me pak ftohte per te Kanadase e me pak probleme te tjera per pjesen tjeter dhe sa me shume dashuri sigurisht.
Neo paraqet veten e tij: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk kam qesh (ashtu si do penelushja) po ama kane qeshur ato peshqit mbrapa meje /pf/images/graemlins/laugh.gif
![]()
Ketu kam hap dhembet vetem per penelen /pf/images/graemlins/tongue.gif
![]()
Un' prap:
![]()
Si dhe me dy shoqe te miat.
1 2
Kam vene dy qe te mos krijoni ndonje ide te gabuar. Vetem shoqe!
PS: Do ju lutesha qe fotot te mos dalin jashte kesaj teme.[/qb]
Isha tuj studju fotot e tuja /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Zeqo, mos u fut fare, se e ke te humbme /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo jo penele /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paperina nga eshte? :kiss: [/qb]
me koropsjon thoj ti me koropsojon dihet ajo po them me ndershmeri ja te flasi triny /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Zeqo, mos u fut fare, se e ke te humbme /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo jo penele /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paperina nga eshte? :kiss: [/qb]