Re: fuego!
Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]
Fillimisht postuar nga Heidi:
[qb] problemi asht se nuk e ke gjet ala veten tande se ku perket, e si rrjedhim nuk e din as vete a je rrushi a vreshtari... fatkeqsisht ky asht problem edhe ma i madh..kur nuk pranohet se ke turbullime personaliteti! mos u fut ne ujra te qe nuk njeh, per ma teper kur nuk din notin!
[/qb]
Blue, une nuk kam nevoje te tregoj foto te manekineve per te fituar rrespektin e dikuj, per me teper nuk besoj se rrespekti fitohet me bukuri. Dhe, ti me akuzon mua per turbullim personaliteti?! :shrug:
Mire, vazhdo!!!
Ciao Fuegista :wave: [/qb]
respektin e kujt po kerkoja un??? aman mor djale se ke fillu me pa andrra shume. kishte ken shum deshire e varfer me ardh e me kerku respekt edhe vleresim ne af, nga ti apo nga prototipja qe asht nji meter e nji petull, se mos te zgjatem me komente te tjera. me duket se as nuk ju kam fyer e as nuk ju kam ofenduar ne asnje moment kur nuk me asht cenu personaliteti.
sa per bukurine teme, ka pas kush tjeter kush me e vleresu, njerz me kopetenca ma te nalta bajagi sesa juve ne at fushe. permbajtja e ksaj historie nuk asht bukuria, por karakteri shqiptar, te huajt mburren me ne, e shqiptaret kerkojne te te mposhtin.
ju me kujtoni barcaleten e atij zotnise me peshkun e arte, qe i kerkon t'ja kpusi njeren **** meqe deshira e tij do ti plotesohej dyfish tek komshija keshtu qe komshija do te mbetet pa gja.
shndet e dashni, edhe mesoni per radhen tjeter, edukata asht primare, edhe pa edukate nuk ka kulture. un jam rrit me edukaten qe duhet te thuash te lumshin duart te tjereve edhe kur gjella nuk te pelqen. nuk e di perse lodhem kot... pse pretendoj te edukoj njerez qe nuk e dine se ku rrin me shpi edukata??? :shrug:
ne shkoder kena nji shprehje qe thote: i shami te shan!