fuego!

olti

Neo
Re: fuego!

Hello :goofy:

Alda eshte me mua sigurisht :devil: Ku do jete tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

P.sh.?! :rolleyes:

Tani ju pershendes me "Bring Me To Life" - Evanescence; vecanerisht Ersilen e ringjallur /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

bengu

Primus registratum

nuk guxoj te jap shembuj te editueshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

si je ti neo? /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Mire Falemnderit /pf/images/graemlins/smile.gif

Psh jane disa kenge: "kisha un' nje p***" :devil: apo "Prishtina, f**king city" :smash:

Sidoqofte ajo e mesipermja eshte vertete e arritur :thumbsup:

bengu

Primus registratum

ne fakt nuk jam fan i madh i rapit, e edhe me pak atij shqiptar, po nganjehere ashtu me shoqerine i degjojme /pf/images/graemlins/smile.gif

sa per ate kengen qe e permende, titulli eshte "kishe une ... bukuroshe" /pf/images/graemlins/laugh.gif

ARJELA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Neo Ehnaton:
[qb] Hello :goofy:

Alda eshte me mua sigurisht :devil: Ku do jete tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ti kët :smash: :smash: :smash: :smash: :mad:

Guest

[qb] P.sh.?! :rolleyes:

Tani ju pershendes me "Bring Me To Life" - Evanescence; vecanerisht Ersilen e ringjallur /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
ua rrofsh /pf/images/graemlins/laugh.gif vdes per kte kengen lol :kiss:

une ju pershendes me livin la vida loka na riki martin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Beng ku je ti tani ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga ARJELA:
[qb] ti kët :smash: :smash: :smash: :smash: :mad: [/qb]
Une me buke kjo me gure :cry:

Cfare te kam bere, apo qendron problemi tek ndonje gje qe nuk kam bere? :devil:

PS: Beng, kjo eshte mAcjA /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Miremengjesi te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

Have fun watching the Grand Prix :wub:

Guest

Beng did you go there ? or are u going ?
BMV in second place eh good god not bad ..
ja hodhem dhe ket vit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

kush te tha se BMW eshte ne vend te dyte, po ajo eshte vetem practice, prit ta shofesh garen te dielen...
GO BMW

p.s. neser dhe pasneser do shkoj, kurse sot duhej te jem ne pune dhe ia dhash biletin nje shoku /pf/images/graemlins/frown.gif

olti

Neo

Sapo takova Ismail Kadarene. M'u duk pak mendjemadh dhe komunist :smash:

Kot sa me humbi kohe :devil:

Beng uroj qe vertete te fitoje BMW :rolleyes:

olti

Neo

Lexoni versionin remix te perralles: "Mamadhia dhe 7 kecat" :devil:

Atë mëngjes pasi bëri tualetin e zakonshëm me shumë kujdes, u parfumos, hoqi vetullat me piskatore dhe krehu bishtin, Mamadhia doli nga dera e shtëpisë gjithë merak duke puthur me dorë pesë kecat e saj. “Ki kujdes bija ime”, -porositi ajo gjithë merak Keçen, vajzën e saj të madhe, që këto kohët e fundit po vinin vërdallë disa nga kafshët hamshore të pyllit. Lepuri ia kishte kërkuar asaj tek burimi, ariu kur po hante manaferra, ujku si më hamshori i zonës kishte tentuar t’a përdhunonte sapo e kishte parë. Shkurt fare Mamadhia ishte në siklet për të ardhmen e saj, si më Piçkdhia e pyllit, ndaj për këtë kishte vendosur t’a mbante të bijën brenda katër mureve, duke hapur lloj-lloj thashethemesh të tmerrshme për Ujkun. Puna kishte arritur deri aty saqë gjithë dashnorët e Mamadhisë flitnin thuajse nëpër çdo kafene për ndjenjat homoseksuale të ujkut, maninë e madhe të tij për t’a bërë njëherë me Mamadhinë, etj, etj, shpifje të saj mbi personalitetin e Ujkut. Nejse të kthehemi tek përralla jonë. Me të dalë nga dera Mamadhia u lëshua në krahët e një çakalli spurdhjak dhe duke u puthur dhe kafshuar me të kaluan matanë rrugës. Keçja sapo pa që u zhduk Mamadhia, hoqi gjithë rrobat, nxori nga një sirtar një palë tanga të kuqe dhe filloi t’i vishte me nge para pasqyrës. Pak momente më vonë ia dha një ulërime të tmerrshme saqë tre vëllezërit dhe motra, më të vegjël u zgjuan të lebetitur. Duke ardhur vërdallë Keçes, ata panë që kjo ishte ndezur keqas nga prapa. I kishte ngecur brenda shishja e vajit të ullirit. (E hutuar nga tangat që ia kishte bërë dhuratë një cjap i tredhur, ajo nuk po provonte të fuste si zakonisht një shishkë parfumi, por kishte marrë pa dashje shishen e vajit të ullirit). Të katër të tjerët u lëshuan me pinca, darë, çekiç e mjete të tjera rrethanore në dorë dhë sa mezi ia hoqën atë copa-copa. Ndërsa pjesën tjetër ia hoqi një qukapik me sqep që erdhi sapo i çuan një zile tek celulari. Si e mblodhi pak veten dhe iu rikthye sërish pasqyrës, ndërsa katër më të vegjlit po luanin “Ore-ore-lule bore”, në derë u dëgjuan të trokitura. Pesë palë sy u vërsulën drejt vrimës së çelësit dhe pesë palë duar shkuan automatikisht tek llozi. Ç’të shihnin, tmerri vetë, Ujku. Më i vogli i kecave tha që të mos e hapnin derën. Të gjithë iu bashkuan atij mendimi. Por në fillim vendosën të talleshin një copë herë me mavriun Ujk. Nxirre këmbën e bardhë poshtë derës, u dëgja një zë nga brenda. Por ç’të shihnin në vend të këmbës aty u fut palla e Ujkut dhe Keçja filloi t’a lëpinte me të shpejtë. Oh-uh-ah dëgjoheshin rënkimet e Ujkut. Ndërsa pas pak: Obobo, olele, oh i ziu unë. Tre nga kecat ishin ngjitur mbi çati dhe kishin hedhur që andej gurë, tulla, tjegulla, një kazan me ujë valë, ndërsa më i vogli i kishte bërë Ujkut shurrën në kokë. Keçja ia kishte kapur fort me dhëmbë Ujkut të mjerë dhe nuk ia lëshonte. Pas pak vjen dhe Mamadhia dhe ia kërcvet një dy herë me llapë ballit, saqë të ziut i lëshuan sytë xixa. “Do ta fesojmë fitoren e kësaj dite, -u tha Mamadhia kecave, ndërsa duke iu drejtuar Keçes shtoi, -jam shumë krenare me ty bija ime, ti di si ta ruash nderin, familjen dhe virgjërinë”.
Nga www.ujku.com :lol: :lol:

abs

nuk e di...

[qb] Sapo takova Ismail Kadarene. M'u duk pak mendjemadh dhe komunist :smash:

Kot sa me humbi kohe :devil: :rolleyes: [/qb]
:rolleyes:

mit mir war er sehr nett ....

:wave: