fuego!

disku

UNI
Re: fuego!

aha sa me rall te hysh knej aq me i huj te duket vetja.....

paskeni ndrru edhe emrat...
pershendetje /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Ditari i saj

Te shtunen ne mbremje mendova se ai po sillej ne menyre te cuditshme. Ne kishim bere ne plan qe te takoheshim ne nje pub dhe te pinim ndonje gje. Une bera Pazar gjithe diten me shoqet e mia, dhe mendoj se atij I ka mbetur hatri qe u vonova, por ai nuk dha asnje shenje. Dialogu me te filloi te behej teper stresant, pasi ai nuk po fliste fare, dhe keshtu qe une I propozova qe te shkonim ne nje vend te qete ku mund te bisedonim. Ai pranoi, por serisht qendroi I heshtur dhe teper mosperfilles. E pyeta se c’fare kishte ngjare, por ai nuk u pergjigj. E pyeta nese ishte per faj tim qe ai ishte I merzitur, por prap ai nuk u pergjijg. Ai vetem me tha qe une nuk kasha pse te shqetesohesha sepse nuk kishte fare lidhje me mua. Ndersa po ktheheshim per ne shtepi I thashe se e doja, por ai thjesht me buzeqeshi dhe vazhdoi te ngiste makinen. Nuk arrij dot ta pershkruaj kete sjellje te tijen; nuk e kuptoj perse nuk me tha qe gjithashtu me donte. Kur mberritem ne shtepi, mu duket sikur e humba pergjithnje, sikur ai nuk donte qe une te isha me pjese e jetes se tij. Ai thjesht u ul perpara televizorit, gjithnje mosperfilles dhe I humbur ne mendime. Me ne fund, une vendosa te shtrihem. 10 minuta me vone ai erdhi ne krevat, dhe per cudine time ai filloi qe ti pergjigjej perkedhejeve te mia, dhe me ne fund beme dashuri, megjithese une serisht e ndjeja qe mendja e tij ishte diku gjetke dhe jo tek une. Une vendosa qe kete sjellje nuk mund ta duroja me, keshtu qe vendosa ta hap muhabetin me te, por ai kishte rene per te fjetur. Une fillova te qaj derisa edhe mua me keputi gjumi. Nuk e di se c’te bej. Jam shume e sigurt qe mendja e tij eshte me dike tjeter. Jeta ime eshte nje katastrofe!
Marre nga: www.ujku.com

Heren tjeter do ju bie ditarin e TIJ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] aha sa me rall te hysh knej aq me i huj te duket vetja.....

pershendetje /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po pra prandaj duhet te hysh me shpesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Mirdita te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] aha sa me rall te hysh knej aq me i huj te duket vetja.....

pershendetje /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
he ate thuaj
sidomos ne qe kemi halle provimesh nuk na ngelet koh hiq te rrim te AF

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ShinZoN:
[qb] Pse nuk ben si puna ime ti; meso librat dhe shih ndonjehere ketej dhe na thuaj ndonje llaf /pf/images/graemlins/wink.gif

:kiss: [/qb]
e bej mor e bej po munges e kushteve minimale /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif mir thu ti te pershendes se ku i dihet kur do jem ne AF
I PERSHNES TE GJITH FUEGIS-ta :wave: :wave: :kiss: :kiss:

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb]
Heren tjeter do ju bie ditarin e TIJ! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mua me pelqeu Borebardha me 7 xhuxhat /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

kush thot qe nuk po turperohem /pf/images/graemlins/blush.gif

p.s. ky ishte pozicioni me i preferuar i shokut tim para msuses se biologjise /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

reading your signature, makes me yell: kiss my positive a$$itude /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

so you like it or not ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb]
Fillimisht postuar nga Neo Ehnaton:
[qb] Me mungon kjo:
hotgirl.gif

:rolleyes: [/qb]
ehhhhhhh çte besh edhe mua me mungon ajo
po ku dreqin ka ikur apo ka hap nji emret tjeter nuk don t;na prezantohet
hej neo tashi tja fus nje te :book: :book: ufffff