Re: fuego!
Jam i ulur ne tavolinen e lokalit; jashte ne nje dite pranvere. Perballe ndodhet ajo, me syte e mrekullueshem qe shprehin thelle pasion dhe emblesi. Nuk mundem te bej gje tjeter, vecse ta veshtroj, ndersa shoket e mi qe llafosin as qe i degjoj; e gjithe vemendja ime eshte "vjedhur" nga ajo 'zana' qe kam perballe. Nuk mundem me dhe mgjth ngurimin qe kam, perseri ngrihem, deshira per te njohur ate me ben te forte dhe me shtyn te shkoj ta takoj nga afer. Shkoj atje dhe:
- Me falni mund t'iu shqetesoj pak?! Do doja te flisja dhe te njihja pak. Qe nga momenti qe te pashe, kuptova qe ti je vertet speciale dhe se je ajo qe gjithe jetes pres. Mund te m'i falesh disa momente?!
Nderkohe ajo pa folur fare ngrin doren dhe tregon unazen /pf/images/graemlins/frown.gif
POR une nuk dua t'ia di, ajo mrekulli qe kam perpara me ben te humbur dhe nuk ka gje qe me ndalon. Ajo sheh pasionin dhe sinqeritetin ne syte e mij dhe vendos te qendroje pak me mua. I kerkon shoqeve ta lene pak vetem dhe une marr momentet qe aq shume deshiroj