fuego!

bengu

Primus registratum
Re: fuego!

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]

pS: Kush puth ma bukur tash :eek: :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
mos po pret qe ta puthim monitorin ne... /pf/images/graemlins/tongue.gif
eja ketu dhe vendos :rolleyes:

Guest

Propozim Bengut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hey Beng ckemi rusho si ja kalon ti mire si i lodhur me dukesh sikur ke nevoje per pak masazh rusho /pf/images/graemlins/laugh.gif Uh apo seshte e premte sot dil nejciek shijoje pak jeten mer cun se ngele ne zyre tere kohes po mban dhoma ere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif hajde rusho vish xhaketen (dhe ja vesh una ) dhe ajde te ikim pine nonje konjak se na shkoi jeta pune pune pune vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja kshu do ja prish mendjen bengut una dhe nuk do ta coj pastaj ne club po ne night club /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Shi kjo ne vend se me e zhvesh, e vesh :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

5 pike ke /pf/images/graemlins/smile.gif Dalin e te teprojne!

Guest

papiiii ca ben mi goc se jemi ke propozimet iher e jo ke thupjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

..o goce, ca ngjyre i 'mercedesat' qe ke vesh moj?

- Te kuqe!

- Tek komedina e krevatit tim do te qendronin shume mire ato. Deshiron ta shikosh vete? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me nje anonime /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga BATGIRL:
[qb] papiiii ca ben mi goc se jemi ke propozimet iher e jo ke thupjet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shi kjo e bona edhe me hile te dhashe 5 pike /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Neo prit cik tashi se do te boj dhe ty i propozim te ndyre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] ..o goce, ca ngjyre i 'mercedesat' qe ke vesh moj?

- Te kuqe!

- Tek komedina e krevatit tim do te qendronin shume mire ato. Deshiron ta shikosh vete? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me nje anonime /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
6 pike /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]
[qb] Propozim Bengut /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
sonte ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo sonte jo /pf/images/graemlins/blush.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb]

[/qb]
Gjithcka me radhe vec mos u merzit ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Kujdes se qenka nxehur kjo tani tani /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Bie zilja telefonit .....
Neo- Alo
Una - Po ku je mo patriot ku je se na ke thare syte o bukurosh
Neo - Hic mi rush ktu verdalle neper forum vdiqa lol
Una - Neo hajde do dalim sonte se do vijen kto gocat e fuegos shkojme me nonje disko
Neo - Me vrap mi ja erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une - ok rusho takohemi ne filan ven

Vazhdimi..... Une duke pritur per neon veshur me ca pantallona lekure te zeza dhe bere simpatike /pf/images/graemlins/laugh.gif
Neo - Ku jane gocat mi ?
Una - te genjeva neo ne fakt une doja te dilnim vetem une dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Neo - O i ziu une cme gjeti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb]
[qb]

[/qb]
Gjithcka me radhe vec mos u merzit ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Kujdes se qenka nxehur kjo tani tani /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po mos merzitet hic ai se me radh jan kto pune /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Po u nxeha une papi me mire mos me dil perpara /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Jam i ulur ne tavolinen e lokalit; jashte ne nje dite pranvere. Perballe ndodhet ajo, me syte e mrekullueshem qe shprehin thelle pasion dhe emblesi. Nuk mundem te bej gje tjeter, vecse ta veshtroj, ndersa shoket e mi qe llafosin as qe i degjoj; e gjithe vemendja ime eshte "vjedhur" nga ajo 'zana' qe kam perballe. Nuk mundem me dhe mgjth ngurimin qe kam, perseri ngrihem, deshira per te njohur ate me ben te forte dhe me shtyn te shkoj ta takoj nga afer. Shkoj atje dhe:

- Me falni mund t'iu shqetesoj pak?! Do doja te flisja dhe te njihja pak. Qe nga momenti qe te pashe, kuptova qe ti je vertet speciale dhe se je ajo qe gjithe jetes pres. Mund te m'i falesh disa momente?!

Nderkohe ajo pa folur fare ngrin doren dhe tregon unazen /pf/images/graemlins/frown.gif :mad:
POR une nuk dua t'ia di, ajo mrekulli qe kam perpara me ben te humbur dhe nuk ka gje qe me ndalon. Ajo sheh pasionin dhe sinqeritetin ne syte e mij dhe vendos te qendroje pak me mua. I kerkon shoqeve ta lene pak vetem dhe une marr momentet qe aq shume deshiroj :rolleyes:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po u nxeha une papi me mire mos me dil perpara

Nxehu nxehu zemer /pf/images/graemlins/smile.gif Te shohim icik faqet e kuqe si molle /pf/images/graemlins/tongue.gif Nderkohe po lexoj propozimin e Neos.

pS: 7 pike per ate me lart /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Paperino_Paperina.jpg

Diavolessa

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

pS: Pse u ndalet ju ? Kishit fillu aq mire.

Ma ha mendja se Beng e maroj romanin deri tani, na jep ta lexojme nje pjese /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

[qb]
Ma ha mendja se Beng e maroj romanin deri tani, na jep ta lexojme nje pjese /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ngadal se po mundohem ti shes dicka nje rusi... /pf/images/graemlins/tongue.gif