fuego!

abs

nuk e di...
Re: fuego!

herz6.gif

paperina paske ba mungesa e dashur, shpresoj qe diskutimi yne te kete qene si nje rreze dielli qe shperndan rete te cilat jane te pashmangshme per shume kend. Edhe ty te du fort,
herz6.gif
edhe kur zemrohesh me ndonje, edhe kur nganjehere nuk i zgjedh fjalet, e di se thelle ne zemer e ne mendje nuk e do zemrimin /pf/images/graemlins/smile.gif
jeta eshte nje proces mesimi e gabimi eshte mesuesi yne...ah nuk me pelqen hic fjala gabim....do ta nderroja me fjalen interpretim simbas ngarkeses emocionale...
kto emocione te perjetuara dhe arkivuara ne mendjen tone qe ne femiri, ato po te perpunohen e nga `re`te errta, te kthehen ne `re` te bardha...pra po te pyesim vehten shpesh PSE per kte...
shpresoj se me kupton drejt motra, je e mire te du fort...
herz6.gif

--------------

abs

nuk e di...

herz6.gif
luaneshe dhe tua te dua fort, nganjehere je e rrept, te tregosh kufirin eshte aftesi, sidomos tek femrat e adhuroj vecanarisht kte,
herz6.gif

jam e bindur se dhe ti je shuuumeeeeeeee e dashur motra
herz6.gif

proto tu lozanjare, ke filluar te rritesh e kjo e gezon absin, te kam xhan xhan
herz6.gif
neo djali i deshirit mos kujto se po te harrojme ty, mundoju te bahesh ma transprarent ne flaken e shoqerise /pf/images/graemlins/wink.gif xhan xhan dhe ty
herz6.gif

---------------

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Paper MooN:
[qb] KJo per gjithe te perveluarit e fuego me Neo`n ne krye...
love.jpg
[/qb]
thnx motra
herz6.gif
kiss kiss 4_U

-----------------

abs

nuk e di...

herz6.gif
mos u ngrys prej deshperimit, nese jeta te genjen
hesht ne ditet e mundimit, RISHTAS DITE E GAZIT VJEN....pushkin
herz6.gif
herz6.gif

e kur e tera te venitem, e kur te tretem ne largsi, ju do mbeteni yje te ndritur, qe do ju mbaj gjithmone ne sy ( te mendjes)
herz6.gif

herz6.gif

515001w.gif

----------------

te diele te kenshme ju uron absi :)

Kordelja

Valoris scriptorum

Absi, po me mrekullon gjithnje e me shume, je e kendshme dhe me ben te mendoj...... :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
herz6.gif

shqip: me kove e lopate nen diellin e nxehte nje vajze ben keshtjelle, ngadale i shkoj prane, i them ta bejm bashke,
keshtjellen e larte. ajo e cuditur ngre syte e zemreruar, me rere me gjuan, ja prish un keshtjellen, ja hedh shpejt per toke, dhe behemi shoke!

perplasen valet e bejne rremuje ne mes
herz6.gif
sterkalash dhe ne lodrojme
herz6.gif
hame akullore e karamele, dhe yje deti ne breg kerkojme!
herz6.gif
herz6.gif

hallo engjel i amel, sapo u zgjova nga gjumi, bora e bardhe dhe rrezet e diellit qe depertojne nga dritarja ime perzier me tingujt e muzikes dhe shijen e kafes qe me pelqen vetem mua, ju bashkangjiten perfekt fjalve te tua, se di pse por ndjeva nje emocion te thelle ne shpirt, asgje nuk do te doja ne kte moment vetem se te perqafoja fort e fort, te du fort, ke filluar te me dukesh si rina ime.... shpresoj te jesh e lumtur engjel i amel...tdshf /pf/images/graemlins/smile.gif

---------------- [/qb]

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
herz6.gif

paperina paske ba mungesa e dashur, shpresoj qe diskutimi yne te kete qene si nje rreze dielli qe shperndan rete te cilat jane te pashmangshme per shume kend. Edhe ty te du fort,
herz6.gif
edhe kur zemrohesh me ndonje, edhe kur nganjehere nuk i zgjedh fjalet, e di se thelle ne zemer e ne mendje nuk e do zemrimin /pf/images/graemlins/smile.gif
jeta eshte nje proces mesimi e gabimi eshte mesuesi yne...ah nuk me pelqen hic fjala gabim....do ta nderroja me fjalen interpretim simbas ngarkeses emocionale...
kto emocione te perjetuara dhe arkivuara ne mendjen tone qe ne femiri, ato po te perpunohen e nga `re`te errta, te kthehen ne `re` te bardha...pra po te pyesim vehten shpesh PSE per kte...
shpresoj se me kupton drejt motra, je e mire te du fort...
herz6.gif

-------------- [/qb]
Njera thoshte une s'gaboj kurre. :eek: Gje qe eshte e pamundur ne jete. Duke qene se jemi qenje njerezore. Gjithkush ka menyren e te shprehurit te tij! Por para se te gjydikohet, ai i mencmi te mundohet te kuptoj si eshte shprehur. Natyrisht kjo eshte per ne pergjithesi.

S'me pelqejne njerezit qe per tu dukur te bukur, ndryshe nga c'jane te zhvarriten pas interesave.

Te du fort. U pergjigja ty, sepse je e zgjuar dhe mund ta kuptosh.

Prap se prap. Nga ketu heqi dor. S'dua te shkruaj me.

Asta la vista.

(Te djele te kendshme. Jam zgju heret kam 100 pune /pf/images/graemlins/frown.gif Laj e hekuros /pf/images/graemlins/smile.gif ) Ika , bye.

bebi

Primus registratum

absi
ss_tanzen.gif
a te kcejm bashke iher?

si me the po e si me the jo un e kam n'mend me t'puth!
grosse005.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] ca ka paperina? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
do kohe zemra do vec kohe... /pf/images/graemlins/smile.gif

oooooooh danke engjel, me kenaqe me pufjen tane /pf/images/graemlins/smile.gif

paperina te du fort motra, degjo absin gjermanisht thuhet SAGE NIEMALS NIE = mos thuaj kurr KURRE...

nejse, kthtu e ka gjuha jone...ka te beje me nje `traum`psikologjike? apo me nje mbetje n vend zhvillimi? :rolleyes:

un per vedi s mund premtoj se KURRE s mund ta them/bej dicka, sepse mendoj se njeriu eshte ne nje proces ... megjithate ne vend te qe te them KURRE do thoshja...parimeve te mia ju qendroj besnike...

hej mos i vini re fjalet e mia, se jam tuj u plak /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

paperina shpresoj te me ndjesh e kuptosh te perqafoj /pf/images/graemlins/smile.gif

--------------

kam nje pun temen njehere...

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Absi, po me mrekullon gjithnje e me shume, je e kendshme dhe me ben te mendoj...... :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif

---------------

njeri, shijoji rrezet e diellit te dites se sotme...

bebi

Primus registratum

absi shko pak te dedikimet me kenge, nje menyre per te than TDF edhe une /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] absi shko pak te dedikimet me kenge, nje menyre per te than TDF edhe une
--------------------
Love is a fruit in season at all times,
and within the reach of every hand.
~ by Mother Teresa ~[/qb]
e lumja un per tyyyyyyyyyyyyyy /pf/images/graemlins/smile.gif diell /pf/images/graemlins/smile.gif rreze /pf/images/graemlins/smile.gif thnx /pf/images/graemlins/smile.gif e pelqej shume Bocellin /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

.......Neo, nuk di pse ka ngel kshu ky i mjeri...
IMAGE313.gif
.....te jete fabula thua????!!!
IMAGE339.gif
..........s'e di...
IMAGE367.gif
........

...kjo eshte PaperMooN vesh me te kuqe...
IMAGE374.gif
.....

.....fuego....
IMAGE478.gif
....

....kjo jam vet'
IMAGE482.gif
......

...kjo eshte BLUE...
IMAGE559.gif
.....

Kordelja

Valoris scriptorum

...per absi...
IMAGE744.gif
.....
IMAGE745.gif
....
IMAGE947.gif
...kjo eshte absi...s'di pse e mendoj keshtu....

....Neo, prape...
IMAGE756.gif
.....

....
IMAGE564.gif
...kjo nuk e di se pse desh me dale ketu.....ju dini gje??!!

Kordelja

Valoris scriptorum

...kjo eshte per kordelushin time qe s'ja kam shpreh dashnine ka ca dite...
IMAGE686.gif

..........
IMAGE764.gif
...pacim ALL... /pf/images/graemlins/wink.gif ..kalofshi mire...

abs

nuk e di...

jo mi kush eshte i mjeruar??? shif cfare i kemi bere ne knej neos /pf/images/graemlins/laugh.gif

testsieger.jpg

e tani eshte ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

508101w.gif

--------------
warte auf dich...

abs

nuk e di...

herz6.gif

herz6.gif

herz6.gif

pacim rrapatushe/a e kalofshi bukur... sa me shume dashuri per vehten dhe njeri tjetrin..
herz6.gif

herz6.gif

herz6.gif

herz6.gif
bye all love_u
herz6.gif

--------------
te pres te vish perseri...

olti

Neo

Pershendetje dhe nga Neo' /pf/images/graemlins/smile.gif

Neo.jpg

Mund te filloje fushata e zgjedhjeve per pjeset qe deshironi me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

po sikur mos me deshiru asgja si i bahet? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

me duhet me e pranu, niente male la foto /pf/images/graemlins/tongue.gif