fuego!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: fuego!

Kur te tjeret jetojne per vete e ti per ta, atehere dekorohesh "budalla".

Kjo me ka pelqy shume se qeka dhe me firme, do ta vjedh edhe une e do i maj te dyja meqe kryetema eshte budalli/ja ........... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shnet i her....... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Kjo me ka pelqy shume se qeka dhe me firme, do ta vjedh edhe une e do i maj te dyja meqe kryetema eshte budalli/ja ........... /pf/images/graemlins/laugh.gif Shnet iher....... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

motra n gjo absin ti, ti heqim te dyja kto me `buden`se s dona hic me i kujtu her pas here, ti i her shyqyr qe u hodhe knej;) se kam sh.pune sot e s vi dot , pra tana kompetencat e mia n doren tane...ok? e din vet ku e kam fjalen... /pf/images/graemlins/wink.gif
pacim njehere... /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: dhe me at neon i kam do fjale, komm raus, boll je mcef :mad:

---------------

gjysma e 1000 mbeti 500... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

un iher nitash u zgjova, m ka disiplinu ky kapitalizmi,( n orar eeee)..
.. kam pa da andrra geniale, vecse kam nje mbledhje n 10h, e s po kam kohe....

Pa si s'te rrihet. Kohe s'ke e fill itu vjen me mu llapacit n pike te mjesit. Po duro i fije maj ti :mad: Nejse s'po e tham se s'ke me dit me mu pergjigj /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke mendjen ke mbledhja e ja fut si me fol percart manena /pf/images/graemlins/laugh.gif

E kam ba ne mendje. Mjaft me fjale tash! :rolleyes: Me qe tu s'po tu rrinka e nuk merr vesh. Fillojme nga veprat.

Round nR 1 ne ora fikse, ne te njejten palester. E ta zgjedhim iky pune si burrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS:Gjes, Ika me la dhomt i here /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Neoltii.jpg

Ciao /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O maaaaaaaaaa, ca osht ai terrorrist aty mer, apo osht' nai bashibozuk ??????????!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:eek:

Guest

Ozot car ylli ma hoqi trunin /pf/images/graemlins/laugh.gif

neo keto kohet e fundit je ber shum simpatik si shpjegohet ky fakt ? :rolleyes:

kordele dhe absti ju kam shume xhan /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

kordele dhe absti ju kam shume xhan --->Vogelushe si ke qene ti bukuri, mire....

P.s.Mo me thuj qe osht yll ai atje lart se mu si bashibozuk me duket mu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] kordele dhe absti ju kam shume xhan --->Vogelushe si ke qene ti bukuri, mire....

P.s.Mo me thuj qe osht yll ai atje lart se mu si bashibozuk me duket mu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek: [/qb]
ca dmth bashibozuk ihere ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

moj po qe esh i mire esh mos ja mohojme at gja lol

vetem se ka i gje esh cai turpshem /pf/images/graemlins/tongue.gif neo po na fli nonje fjale mo xhan ose shkruaj se arova se na mori malli :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

A ta dish ti mi matilda ca kane qenet bashibozuket....Neo, shpjegoja icik mer se je dhe Historian ti........

P.s.Tashi qe pashe edhe foton e dyte s'ka zot qe ma ndrro menjen se qeke bashibozuk prej vertetiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:

olti

Neo

..te pakten nuk me more per terrorist /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Pse mer nuk lexo ca kam shkrujt atje lart eeeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif ..........

Diavolessa

Valoris scriptorum

Absi po qysh na i paskan than djalit deshirit ballist Rusie :smash: :smash: :smash:

Te pres ke palestra, sapo kam vesh nje pale strec , i gjyse kanatjerje se dilka tan barku jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif Paskam vu ca kile me duket :eek:
Do te hedh KO /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca po me kruhen durt mor zot :mad:

olti

Neo

Soni.jpg

Foto reale e mAtilda(proto etj) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kete foton e kam pa ke nje galeri qe me dha te shihja Djepi mbreme. Me duket se ishte Albasoul!

Jo por gjo, po mo na ngaterro Madonen e Fuegos /pf/images/graemlins/laugh.gif me kete shushajken ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif