fuego!

abs

nuk e di...
Re: fuego!

pS: Erdhe me me pajtu me absin a

heeee kjo asht teoria e dhelpnes ...si kujton ti moj se e ha un ate kokerr aaa /pf/images/graemlins/tongue.gif n fakt maraj per ullij t zinj...( tash po shoh anen pozitive t mendimit, dmth, m hape oreksin)

Vallai e urrej ne kulm ikyt shtrige.

po ti kenke e t merrshme moj, kur urren n virtuale, ca bake ti n reale, apapapapa shyqyr qe nuk t kam as n lagje /pf/images/graemlins/blush.gif typish ... s po e tham se ca, i futa frena gojs, me mundim t madh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Me e dit ca me ka ba.
vallahi gjithcka ca m don kjo zemra :cool: , a thu ke pa kun filxhan? :rolleyes:

E s'merr vesh kjo, prap e ban :smash: :smash: Haj ku-ku vec mos e nxonsha /pf/images/graemlins/smile.gif

shif shif prap me t gjujme, fundi i ?? i kujt?? typish prap...ta them?? jooooojojoj...

sa e sjellshme jam kaj here...

-----------------

kohe ngrice

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga simply me:
[qb] pse ziheni juuuuuuuuu?!
ashu s'ju kam xhan!
Pa perqafohuni i her t'ju shof una /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ty po njat jo /pf/images/graemlins/frown.gif E kam nxan n'fakt! :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

heeee kjo asht teoria e dhelpnes ...si kujton ti moj se e ha un ate kokerr aaa n fakt maraj per ullij t zinj...( tash po shoh anen pozitive t mendimit, dmth, m hape oreksin)

Ishte rrushi i zi maj , por tu duken si ulli :rolleyes: e manena hangre qershin!

po ti kenke e t merrshme moj, kur urren n virtuale, ca bake ti n reale, apapapapa shyqyr qe nuk t kam as n lagje typish ... s po e tham se ca, i futa frena gojs, me mundim t madh

E shyqyr se s'do na dilshin tan galebt e gjaxhijet e pjazes me na nda :smash: :mad: Haj ku -ku ca me ka gjet mu me ty ! Sen s'merr vesh. Thu s'e baj ma , prap njaty ngul gozhden /pf/images/graemlins/laugh.gif

vallahi gjithcka ca m don kjo zemra , a thu ke pa kun filxhan?

Per gabele t'kemi ty me ate gabelin qe s ta prish qefin :mad:

pS: Hajt moj ma se je e madhe e vaksinume, mos baj si gjithmone , se s'ta hije maj xemel!

abs

nuk e di...

[qb] pse ziheni juuuuuuuuu?!ashu s'ju kam xhan!
Pa perqafohuni i her t'ju shof una /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
nigjo ti UJORI se Dashi i bjen me kry murit e perse, sepse se kap peshkun se i rreshqet prej dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

s pajtohem me te :cool: ... jojojo... tash at fjalen KURRE se za me goje :rolleyes: ...po kjo thot at fjalen KULMI KULMI e jam tuj u mundu me e zberthy ku asht ai Kulmi se nuk po e gjej /pf/images/graemlins/laugh.gif

kjo asht njana arsy /pf/images/graemlins/wink.gif

---------------

kohe ngrice

alinos

Forumium maestatis

hahahahahahahahaaaaahahahahahaha
te mdhaja jeni te dyja!
Me kenaqet! /pf/images/graemlins/smile.gif
kisses
-s

abs

nuk e di...

pS: Hajt moj ma se je e madhe e vaksinume, mos baj si gjithmone , se s'ta hije maj xemel!

tash dhe aq e madhe s jam, apo don qe ta shkruj sa e gjat jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos den gja t dhana t tjera ma t hooooooollllsishme /pf/images/graemlins/laugh.gif

s kam interes :cool:

-------------

pah ...gati m shkrivi ...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Dikush me tha se ti do te vish
s'me zuri gjumi deri vone.
I the qytetit lamtumire
me prit me the ne telefon /pf/images/graemlins/smile.gif

Kjo per dashnine time !

Diavolessa

Valoris scriptorum

tash dhe aq e madhe s jam, apo don qe ta shkruj sa e gjat jam

Varet ca permasash :rolleyes: :eek: :rolleyes:

Kuriose i fije jam vallai /pf/images/graemlins/tongue.gif

mos den gja t dhana t tjera ma t hooooooollllsishme

Pse a ke a ? hahahhahahahhahahaha

abs

nuk e di...

[qb] hahahahahahahahaaaaahahahahahaha
te mdhaja jeni te dyja!
Me kenaqet! /pf/images/graemlins/smile.gif
kisses
-s
--------------------
Vivere insieme a me
hai ragione
hai ragione te
non e mica semplice
non lo e stato mai per me
io che ci credevo piů di te
che fosse possibile
e smettila di piangere

Siamo soli
[/qb]
kshtu i sheh `zenkat`njeriu pozitiv /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

e t ngrohet zemra, ndersa ajo tjetra ti ban `gjimnastik`nervave e ngrohet gjaku /pf/images/graemlins/laugh.gif

kiss /pf/images/graemlins/smile.gif
-------------

u shkriva...

abs

nuk e di...

Varet ca permasash :rolleyes: :eek: :rolleyes:
pse a deshte me m pre naj kostum a :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kuriose i fije jam vallai /pf/images/graemlins/tongue.gif Pse a ke a ? hahahhahahahhahahaha

nigjo, mos po e mban vedin per gjahtare t madhe gja :mad:

m duket se po m ban me u kthy nga g_juc (ishalla se gjen se qa asht), n peshkaqen e masanej po bajme gara bashk /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------
ma n fun....

Diavolessa

Valoris scriptorum

pse a deshte me m pre naj kostum a

Kostumit i ka dale moda! Deshta me te fal nje pale BH /pf/images/graemlins/tongue.gif

nigjo, mos po e mban vedin per gjahtare t madhe gja

m duket se po m ban me u kthy nga g_juc (ishalla se gjen se qa asht), n peshkaqen e masanej po baj gara bashk

G_juc , pse maj edhe gjurrse na bane tash a? Por kur s'ka ca me i ba njeri gomarit i bjen samarit.

A don me u zan a. Kujdesmi floket tan bojna si mi ke ba zi e t'kuqe!

abs

nuk e di...

Kostumit i ka dale moda! Deshta me te fal nje pale BH /pf/images/graemlins/tongue.gif

aaa mos m ban me t nxjerr KATALOGUN me kostuma, dashke me na nxjerr dhe jasht mOde, apapapap :mad:

BH_ja s mduhet gja tash qe jam tuj shku me fjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

G_juc , pse maj edhe gjurrse na bane tash a? Por kur s'ka ca me i ba njeri gomarit i bjen samarit.

hihihi e dita se e gjen, edhe pse me demek shkon te ajo tema `du me e than vetem shqip`, merr niher fjalorin e gjeje fjalen G_JUC...se kushedi po del ne mendime t tjera, ma t amla noshta :rolleyes:

A don me u zan a. Kujdesmi floket tan bojna si mi ke ba zi e t'kuqe!

me astravagancen e flokve t mija s ke pun, katnare taljet, pffff :tipsy:

----------------

po funksionon ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

me astravagancen e flokve t mija s ke pun, katnare taljet, pffff

Sa per katnare. Po ti na i març te ligat maj! U ba kjo prej xhabijet itu si s'din se ca eshte bota /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif me na kallxu moden ne.

Po une jam n'lulen e rinise . N'kulmin e freskise. Jam si molla n'bez moj halle. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Sa per katnare. Po ti na i març te ligat maj! U ba kjo prej xhabijet itu si s'din se ca eshte bota :rolleyes: me na kallxu moden ne.

XHABIJES ja din vetem emnin ti, mos mi dridh telat e zemres tash, se s kam shum qe jam da prej saj, XHABIJE TI JE BOTA /pf/images/graemlins/wink.gif

Po une jam n'lulen e rinise . N'kulmin e freskise. Jam si molla n'bez moj halle. /pf/images/graemlins/laugh.gif

shi shi shi, me humor shkodran den me ardh me m ba mu servis, rri_tu niher se je e ogel.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

hajt pra se po ta them edhe un nje te TEF PALUSHIT ( drit
icon3.gif
i past shpirti)

- e pyet nje i moshum; si ke njeh tef?( tefa i ri n mosh po...)
- si pllum tuj cof, ja kthen tefa. /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------
tash ika me fjet, se kapitalizmi s pyet neser se a kam fjet apo jo, e un prej inatit atij bi te fle qe t jem fit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

n8

Diavolessa

Valoris scriptorum

Naten maj e pafsh andrra pasanikesh. Me e dit ca kam ba itash o zot /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'ta kallxoj se plas sherri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] haj dy bukurosheve /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
une vertet jam e bukur po kordelja esh e shpifur /pf/images/graemlins/laugh.gif

kordele ca ke firmen time me shif firmen tate qe ska piken e kuptimit :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] haj dy bukurosheve /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]

Kordelja

Valoris scriptorum

kordele ca ke firmen time me shif firmen tate qe ska piken e kuptimi
O matilda, une te di per goce te squt ty mi yllo, eshte e thelle shume kjo firma, ia kam drejtu....nejse.

Ku osht ai Neo se me ka plas nje "dashni" sot mu per te qe.... :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Naten maj e pafsh andrra pasanikesh.

goce t kam than se pasaniket s kan andrra ( te varfrit) /pf/images/graemlins/laugh.gif ato pafshin nga kto andrrat e mija t pafundme se athere ju bahet jeta me me `ngjyre` /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

un iher nitash u zgjova, m ka disiplinu ky kapitalizmi,( n orar eeee)..
.. kam pa da andrra geniale, vecse kam nje mbledhje n 10h, e s po kam kohe....

nejse...pun per mu kjo :cool:

Me e dit ca kam ba itash o zot /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ta kallxoj se plas sherri /pf/images/graemlins/laugh.gif

boll je tuj plas qe t PLASI po se ka n men me plass cool bleiben cool... /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------

edhe pse....

abs

nuk e di...

shif kjo tjetra dhe kjo do me ngref luft :eek: nishtu e keni ju, me sha te tjerat qe t dukeni pak ma t bukra per vedi :mad:

pse edhe me firmat kenkeni n konkurenc a?
shifne kte temen sot niher, ja kam vjell asaj bar_ishtes /pf/images/graemlins/wink.gif ishalla s po m hedh n gjygj :rolleyes:

--------------

Kur te tjeret jetojne per vete e ti per ta
Pikerisht atehere dekorohesh "Budalla"

---------------

ika...