Jo ishalla se je ma e re sa une moj zemer /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Ma more nga goja... ke me jetu me shume se une! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Muni /pf/images/graemlins/smile.gif Ky vit te paska zen keq me fuocon e amores edhe ty /pf/images/graemlins/smile.gif
[/qb]
Adresen time e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif Hudhe shpejt foton ke maili /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga IanMP:
[qb] super fare sidomos per krishtlindje /pf/images/graemlins/smile.gif party e madhe. mezi po pres te vij Spring Break tani. do bej ndonje album fotografik ose video te bukur ne "destinacion" /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
si /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithmone me voneseFillimisht postuar nga spaced out II:
[qb] Un thash paska ber operacion plastik Madonna pastaj i rashe ne te.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ua ca thua mo e paskan marre vesh te gjitha e ti sdinke akoma gje /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Llafi juj n'vesh t'perenis mo se ne knej s'dim gjo hala! [/qb]
kadal ti shoqja `kujdestare`mos gjuj se kena vu helmeta n kry, e po t shkon gja mundi kot,apo jo neo /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Neo e Absi----> ...ketu kur flisni ate gjuhen juve na e 10 -sni fareeeeeeeeee :smash: .....ka PM-ra ore per gjojna qe s'doni tua marrin vesh te tjeret......uffffffffff /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
i ka zene semundja e profesjonit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Neo e Absi----> ...ketu kur flisni ate gjuhen juve na e 10 -sni fareeeeeeeeee :smash: .....ka PM-ra ore per gjojna qe s'doni tua marrin vesh te tjeret......uffffffffff /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
NE te gjitha pikat jam dakord 200% me AbsinFillimisht postuar nga abstract:
[qb]kadal ti shoqja `kujdestare`mos gjuj se kena vu helmeta n kry, e po t shkon gja mundi kot,apo jo neo /pf/images/graemlins/wink.gif
10_tat nuk i kam pas n qef hic,mos i ke gja n qef ti neo?
aaa ne PM kene prokopime te tjera, nga ato qe nuk i permban asnje gjuhe e huj /pf/images/graemlins/laugh.gif kshtu qe na nuk kena gja t msheft, apo jo neo /pf/images/graemlins/wink.gif
un kujtova se mos don me t perkthy gja korde qe t fitoj pak lek, e te kompesoj kto qe kam shpenzu, asisen puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps: e pranoj haptas se kam qefe me nejt blind = qorr /pf/images/graemlins/tongue.gif
------------------
Ujku
Dhelpra
Delja
- Qellimi --------------------------> Arritja ktu.
(pyetja) cili nga kto tri kafsh e mrrin qellimin ma shpejt dhe pse?
- Fillimi( i aktivitetit)-----------gjaku(reagimi ndaj tij)---------gjuetari---------qellimi
dhe si veprojne kto tri kafshe kur shohin gjurmet e gjakut? [/qb]