fuego!

gjekec

Primus registratum
Re: fuego!

Me bukur dashurojn gocat filozofe :thumbsup: .... not /pf/images/graemlins/laugh.gif Ca e kane per sharje me verte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:

Sindroma

lv sx sx

1 jave plot festa ja kam kaluar shume mire, duket qe ka marre shkelqyer ky vit i ri. me ka munguar shume mi-ledi . All the love anything to my lady P for real for ever for it is meant to be so.
Paperina si je ti zemra?

Diavolessa

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif Gezuar IAN /pf/images/graemlins/smile.gif

Vallai jam ende ne ebrezen qe te sjell il vino dolce e biancho /pf/images/graemlins/smile.gif

Eshte i mire dreqi. Ishalla s'e marrim ves.

pS: Si ja kalove ti per festa?

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Muni /pf/images/graemlins/smile.gif Ky vit te paska zen keq me fuocon e amores edhe ty /pf/images/graemlins/smile.gif
[/qb]
Ma more nga goja... ke me jetu me shume se une! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Jo ishalla se je ma e re sa une moj zemer /pf/images/graemlins/smile.gif

Jete te gjate e bereqet ishalla /pf/images/graemlins/smile.gif
Te uroj nje burre persembari ikyt vit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: Ne befsha noi gafe sonte editoni se s'qenkam fort mire m'duket /pf/images/graemlins/frown.gif

Sindroma

lv sx sx

super fare sidomos per krishtlindje /pf/images/graemlins/smile.gif party e madhe. mezi po pres te vij Spring Break tani. do bej ndonje album fotografik ose video te bukur ne "destinacion" /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga IanMP:
[qb] super fare sidomos per krishtlindje /pf/images/graemlins/smile.gif party e madhe. mezi po pres te vij Spring Break tani. do bej ndonje album fotografik ose video te bukur ne "destinacion" /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Adresen time e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif Hudhe shpejt foton ke maili /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga spaced out II:
[qb] Un thash paska ber operacion plastik Madonna pastaj i rashe ne te.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithmone me vonese

Guest

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Llafi juj n'vesh t'perenis mo se ne knej s'dim gjo hala! [/qb]
ua ca thua mo e paskan marre vesh te gjitha e ti sdinke akoma gje /pf/images/graemlins/wink.gif
mos trego femrave se do ta perdorin si arme thone pastaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Neo e Absi----> ...ketu kur flisni ate gjuhen juve na e 10 -sni fareeeeeeeeee :smash: .....ka PM-ra ore per gjojna qe s'doni tua marrin vesh te tjeret......uffffffffff /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Neo e Absi----> ...ketu kur flisni ate gjuhen juve na e 10 -sni fareeeeeeeeee :smash: .....ka PM-ra ore per gjojna qe s'doni tua marrin vesh te tjeret......uffffffffff /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kadal ti shoqja `kujdestare`mos gjuj se kena vu helmeta n kry, e po t shkon gja mundi kot,apo jo neo /pf/images/graemlins/wink.gif

10_tat nuk i kam pas n qef hic,mos i ke gja n qef ti neo :rolleyes: ?

aaa ne PM kene prokopime te tjera, nga ato qe nuk i permban asnje gjuhe e huj /pf/images/graemlins/laugh.gif kshtu qe na nuk kena gja t msheft, apo jo neo /pf/images/graemlins/wink.gif

un kujtova se mos don me t perkthy gja korde qe t fitoj pak lek, e te kompesoj kto qe kam shpenzu, asisen puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: e pranoj haptas se kam qefe me nejt blind = qorr /pf/images/graemlins/tongue.gif

------------------
Ujku
Dhelpra
Delja

- Qellimi --------------------------> Arritja ktu.
(pyetja) cili nga kto tri kafsh e mrrin qellimin ma shpejt dhe pse?

- Fillimi( i aktivitetit)-----------gjaku(reagimi ndaj tij)---------gjuetari---------qellimi

dhe si veprojne kto tri kafshe kur shohin gjurmet e gjakut?

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Neo e Absi----> ...ketu kur flisni ate gjuhen juve na e 10 -sni fareeeeeeeeee :smash: .....ka PM-ra ore per gjojna qe s'doni tua marrin vesh te tjeret......uffffffffff /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
i ka zene semundja e profesjonit /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

i ka zene semundja e profesjonit /pf/images/graemlins/laugh.gif

prefesionit ????
n fakt as kirurgat nuk kan mujt me e zgjidh problemin e zemres ne rast `çorrimi` /pf/images/graemlins/wink.gif

apo e ke fjalen per ndonje prefesion tjeter qe un se njoh :rolleyes:

:confused:
------------------
Ujku
Dhelpra
Delja

- Qellimi ---------------------------> Arritja ktu.
- Fillimi( i aktivitetit)-----------gjaku(reagimi ndaj tij)---------gjuetari---------qellimi

dhe si veprojne kto tri kafshe kur shohin gjurmet e gjakut?

Diavolessa

Valoris scriptorum

Cè paskeni nis per se mbari ikyt vit! Une ju urova vec dashuri dhe sex keta zihen :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]kadal ti shoqja `kujdestare`mos gjuj se kena vu helmeta n kry, e po t shkon gja mundi kot,apo jo neo /pf/images/graemlins/wink.gif

10_tat nuk i kam pas n qef hic,mos i ke gja n qef ti neo :rolleyes: ?

aaa ne PM kene prokopime te tjera, nga ato qe nuk i permban asnje gjuhe e huj /pf/images/graemlins/laugh.gif kshtu qe na nuk kena gja t msheft, apo jo neo /pf/images/graemlins/wink.gif

un kujtova se mos don me t perkthy gja korde qe t fitoj pak lek, e te kompesoj kto qe kam shpenzu, asisen puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: e pranoj haptas se kam qefe me nejt blind = qorr /pf/images/graemlins/tongue.gif

------------------
Ujku
Dhelpra
Delja

- Qellimi --------------------------> Arritja ktu.

dhe si veprojne kto tri kafshe kur shohin gjurmet e gjakut? [/qb]
NE te gjitha pikat jam dakord 200% me Absin
cool020.gif

teufel081.gif

abs

nuk e di...

NE te gjitha pikat jam dakord 200% me Absin
cool020.gif

e di e di, puna asht se a jam un dakort me ty
cool020.gif

c ke qe i rrotullon syte ashtu ne i ke ngref vesht?
teufel081.gif
ke frik kordelen a? se paperinen e ke nkrah medemek /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------

einige regentrofen fallen am fenster
und ich vermisse dich wieder so sehr,
wir leben beide in der gleichen welt
und wir sehen uns sehr selten sehr...

Kordelja

Valoris scriptorum

:rolleyes:
Asigjo s'morra vesh dhe aq me pak u pervelova, ka hup qellimi i grupit /pf/images/graemlins/frown.gif .