jo po as mos te te shkoje nder mend. Oj ky... Ku perfundoi respekti se u bome si komet e dhise ketu.Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb]mos u nxej eshte internet /pf/images/graemlins/laugh.gif sta haj tamom jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PAT-okja:
[qb] Po deshe me honger nji grusht aty ku te dhemb me shume...[/qb]
plako pa nerva jo xhelozi jo stres se te ben dem per mikun qe ke mes kembev ste puno mire pastajFillimisht postuar nga PAT-okja:
[qb]jo po as mos te te shkoje nder mend. Oj ky... Ku perfundoi respekti se u bome si komet e dhise ketu.Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb]mos u nxej eshte internet /pf/images/graemlins/laugh.gif sta haj tamom jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PAT-okja:
[qb] Po deshe me honger nji grusht aty ku te dhemb me shume...[/qb]
C`jane gjithe keto konfidenca iher?! /pf/images/graemlins/blush.gif
Neo , ti e ke fajin, i fut robve menime stane ne koke qe ne pike te mjesit...
A ka moderator kjo tema mer ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me the qe merzita papin me apo harove /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga PAT-okja:
[qb]Pse re , cfare te kam bo? [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] ka na nje per sher sot reeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif
Papi me mua u merzite die ti mi se me griu kjo pat-kja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shume e bukur, por nuk korruptohem me kaq /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] e kam veçanerisht per papin meqe e kam merzit ate dit :kiss:[/qb]![]()
ky me ngjanka si trup mua /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] papi per ty :kiss:[/qb]![]()