Re: Franca rrezon Kushtetuten europiane!
nga te gjithe qe flasin ketu mbi ameriken asnje nga ju s'ka qene ketu, ska jetuar ketu, ska punuar ketu, ska ndjekur shkollen ketu. por te gjithe flisni si kompetente, tregoni se cila rrace i jep zhvillim amerikes dhe cila jo, cila rrace vendos e cila zbaton.
mua me peshtiros kjo menyre te menduari, kjo menyre te paragjykuari, kjo menyre te jetuari. ma peshtirosni si qenie qe une e kam te veshtire tu quaj humane. jeni ajo qenie qe do zhduket pak e nga pak.
ja tu jap nje skene te vogel te njerezve me te cilet punoj dhe shoqerohem.
amerikano-italiane, amerikano-gjermane, amerikano-franceze, amerikano-te bardhe-miks, amerikano-afrikane, amerikano-kineze, amerikano-japoneze, amerikano-etiopiane, italiane, rumune, bullgare, serbe, hondurane, shqiptare, etiopiane, indiane, guatemalas, franceze, kineze, japoneze, filipinas, sri-lankan, angleze, irlandeze, boshnjak, jordaneze, egjyptiane, pakistaneze, palestinese, izraelite, xhamajkane, argjentinas, kolumbiane, venezuelas, sllovene, ceke, kroate, turq etj etj etj.
dhe nuk do e nderroja kurre me nje tufe homogjene homosapiene shqiptare. ju jeni turpi dhe arsyeja qe rraca jone nuk perparon.