Fotografia Konceptuale

abs

nuk e di...
Re: Fotografia Konceptuale

1_jpg.jpg

2_jpg.jpg

4_jpg.jpg

5_jpg.jpg

17_jpg.jpg
[/QB]

gefühlvoll,sinnlichkeit... /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: komentari i majmunit :thumbsup:

gjekec

Primus registratum

Po kjo a mund te quhet konceptuale ? :confused: :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

locorotondo2.jpg

Bill Hocker, Stairways
Locorotondo, Italy 1986 nqs ka rendesi

DriniS

Ecejak

E ngjashme me temën e postimit të mësipërm

art2.jpg

Gjithashtu dicka me më shumë kuptim
art1.jpg

Copyright nga Drini
Permet, 5 janar 2003

abs

nuk e di...

art1.jpg

e di ti se ky motiv me pelqeu ta marr per me ba nje tatuazh ne krah...

ps: sh.emocionale e largpamse fotot e ju dy te fundit /pf/images/graemlins/wink.gif

-----------------

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Fotografia konceptuale e Misha Gordin
crowd51.JPG
[/qb]
Kjo fotografi per mua personifikon tamam nje ofshame te thelle, kunder dickaje, nevoje per te dale nga dicka ku ke qendruar shume gjate, thirrje per te dale nga kopeja, inat per te bertitur, me shprese se dikush do degjoje...
me kaluan mornicat ne trup.

Danae

Primus registratum

fotot e mesiperme me sjellin te perceptuar e mungesen totale te lirise,dicka te tille si ndrydhje,nje heshtje e detyruar,pa force reaguese,thjesht te dorezuar.
Ndersa keto:
Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb] ahhh edhe njehere

Cinthia Corona

1_jpg.jpg

2_jpg.jpg

4_jpg.jpg

5_jpg.jpg

17_jpg.jpg
[/qb]
Me pelqejne nuk e di pse,mbase sepse me duket sikur ka nje zgjim perqafuar nga rrezet e diellit,dicka te tille si clirim nga materia,mgjs e fundit ngjan si e hutuar nje cep ne skaj.
flm rrapatushe,interesante.

gjekec

Primus registratum

S'ka pse ti fusni dhe fotot ne citime apo komentet, per estetike me teper (look who's talkin right).. Mqs jam ktu akoma, kjo duket si nga videoclipet e Tool..e perzjere me marshin e cekanve te Pink Floyd :thumbsup:

Danae

Primus registratum

paskam harruar nga fotot e sjella nga Blendi:
Te burgosurit ne hije,te refuzuarit.
Te pashpreset!
Foton e katert te ciles nuk mund ti jap titull,mgjs perbehet nga muzikante te trishte.
ate qe lahet nga thaset e hipokrizise,kerkuesit ne hene.
ka edhe dicka qe nuk di te dalloj nese eshte mazokisem duke ngarkuar veten me dicka te rende,(potetikisht duke menduar se mbart gjyle,pasi foton nuk e kam pare kurre)apo altruist tek mendon te lehtesoje barret e dikujt.
Ndersa e funti eshte iluzionisti qe kerkon dicka te patjetersuar...mbase...
nuk di as pse dhashe mendimet e mia...

emiljo

Primus registratum

Bloza e trishtimit mbi rrashta me zor te qethuna , fytyre e ndricuar nga drita e lumturise, dy sy te erret qe kerkojne te padukshmen, dimri i eger i erresires shqiptare...

Herkuli

Primus registratum

Je Jashte Teme
Kjo eshte nje teme per Fotografine Artistike, jo gazetareske. Propaganda Pro-Palestineze, Anti-Izraelite eshte pa interes ne Forumin e Artit.

ALPE

Primus registratum

1) ANKTH
2) ANONIMITET
3) VETMI
4) VDEKJA/JETA = MELODIA/ORKESTRIMI (UNIQUE)
5) PASHPRESE...RIGJENERIM
6) KERKIMI...PA FUND
7) ILUZION
8) CLIRIM - FILLIMI

Herkuli

Primus registratum

kush eshte ai ... moderatori qe me heq mesazhet dhe e ka bere dhe here te tjera. Cfare demokracie ka ne kete forum te financuar nga sorosi ose nga ndonje mut tjeter. Bela me kete njerez

Ju lutem kujdes me fjalorin, per cdo ankese qe mund te keni, hapni nje teme te re tek forumi "Fjala ime per permiresimin e forumit"

Herkuli

Primus registratum

fotografite e mia i perkisnin artit konceptual vetem se nuk ishin bere me shkrirje apo modifikime porse realititeti ishte konceptual. Realizimet e fotografise konceptuale mund ndiqen ne disa menyra, ose duke manipuluar produktet fotografike ose duke manipuluar realitetin. Pra ne vija te trasha ose duke bashkuar dhe prere foto ose duke shpikur nje peme ku mollet, dardhat dhe shalqinjte te duken njekohesisht si frutat e pemes. Ne rastin tim fotografia eshte prodhim i manipulimit te realitetit: nje femije i vrare mizorisht nga forcat izralite. Dhe nese arti per ty more drini eshte per njerzine ateher ne kete foto qendron me shume pune (kuptimi i fjales art) sesa ne ato te Mishes.

DriniS

Ecejak

Gjergj, une nuk e di se cfare fotosh ke publikuar me perpara, por nuk mund kurrsesi te toleroj fjalorin vulgar qe kishe perdorur.

shpresa

Primus registratum

Gjergj Elez Alia, fotografia konceptuale e percjell mesazhin permes fotografise dhe jo permes realitetit te shprehe nje koncept. Fotografia Konceptuale ka per qellim te krijoje nje realitet te vetin, ndryshe nga ai prapa lupes se aparatit. Nese per ty nje tregim dhe nje artikull gazete jane e njejta gje do kemi veshtire te merremi vesh edhe per kete ceshtje.

Nejse, une po jap kontributin tim per temen. Ne fakt kontributin po e jep Valery Tumbayev

vt06.jpg

Kjo fotografi psh...Me jep menjehere ndjesine e instiktit te saj. Ajo nuk sheh ne fakt, me syte mbuluar, por hapin e ka te sigurte, ka ritem ne levizjen e kraheve. Duket se edhe pa pare, ajo di ku po shkon.

vt04.jpg

Koncept i ngjashem me e parin, me pelqen kendi qe i eshte dhene. E ben me shume pjese te qiellit. Se si me duket, nje perzjerje e cuditshme e lirise dhe skllaverise.

vt15.jpg

Kjo me ngjan ca si Shkretetira e Tartarëve. Giussepe Drogo leshon shpirtin e vet. /pf/images/graemlins/smile.gif

shpresa

Primus registratum

I kam pare une ato fotografi te Gjergj Elezit Drin. Ngjanin te marra nga Yahoo! News. Fotografi te viktimave te pafajshme Palestineze. Ishin prekse /pf/images/graemlins/frown.gif por aspak fotografi artistike.

DriniS

Ecejak

Atehere Blendi ka patur te drejte qe i ka fshire nga postimi i Gjergjit, sepse nuk kishin te benin me temen.