Fotografi spontane

ladouce2005

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

une e kam origjinalin ne shtepi moj cike /pf/images/graemlins/wink.gif
thjesht e vura ketu si moment i fotografuar spontanisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

PO PSE MI SE DI UNE PO TE TJERET QE DUAN TE SHOFIN /pf/images/graemlins/laugh.gif

renea

Primus registratum

Femije shume i lezetcem, aq i lezetcem sa do doja ta shikoja pa terher faqen nga nje krah tek tjetri. /pf/images/graemlins/laugh.gif

photoshop is the best

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb]
0855_allegheny_bridges.jpg

[/qb]
Kam qene tek "The Point" nja dy tre here, apo sa here qe vizitoj Pits., Mt. Washington eshte ketej nga eshte marre fotografia, me ata teleferiket, apo jo?

peson

Primus registratum

PO PSE MI SE DI UNE PO TE TJERET QE DUAN TE SHOFIN
PO nje femije te tile kush nuk don ta shikoje, shume i bukur, nje puthje nga une :kiss: zogu i vogel :wave:
me thuaj me ke rri te te them kush je

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
Kam qene tek "The Point" nja dy tre here, apo sa here qe vizitoj Pits., Mt. Washington eshte ketej nga eshte marre fotografia, me ata teleferiket, apo jo?
Po. Është marrë nga Duquesne Incline.
Bëj zë po erdhe prapë.
/pf/images/graemlins/smile.gif

erisa

Primus registratum

a me tregon njeri se si mund ti vendos dhe une fotot spontane te mijat??

zog

Primus registratum

ne qofte se ti perdor kompjuterin e shtepise, pra ke nje abonim te rregullt interneti, tek kompania qe ta mundeson lidhjen zakonisht ke nje hapesire ne dispozicion prej 100 mo qe te mjafton per te vene disa dhjetra foto.

prandaj ti shko tek ta, hap hapesiren tende dhe me ane te nje programi FTP qe jane te shumllojshem ti lidhesh me kete serverin ku ke krijuar me pare ket "vendin" qe thame me lart.

por fotot duhet ti perpunosh me pare qe te mos jene te renda, pra te medhaja se kjo krijon veshtiresi per ata qe s'kane internet te shpejte ta hapin kete faqen ketu te albforumit.

varianti dyt, lidhu me dike nga pergjegjesat ketu, qe ti vendosin fotot e tua tek serveri i albforumit.

varianti trete shko tek kjo sit ketu dhe i vendos fotot. por e keqja e vetme eshte se po te duash ti heqesh duhet tu dergosh email atyre, pra nuk e ke ne dore vete.

besoj te kem ndihmuar. ciao!

erisa

Primus registratum

faleminderit per ndihmen ..,po zgjedh njeher alternativen e trete ...shpresoj te beje : /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif (megjithate faleminderit zog)
pamje.jpg

erisa

Primus registratum

me duket se doli..kshu qe po e provoj dhe me nje tjeter...by the way..kjo me siper ishte nje pamje nga qyteti qe jetoj ...edhe prap by the same way kjo e meposhtmja eshte afer shtepis time.
lulet.jpg

erisa

Primus registratum

meqe e mesova si behet po postoj dhe dy fotografi qe i kam bere kete muaj .(meqe ra fjala me pelqen shumne natyra dhe prandaj shumica e fotove te mija jane pamje nga natyra)

kanoten.jpg

tek po vozitja me disa shoqe ne nje liqen.
kanoten2.jpg

nga i njejti udhetim..
kaq nga albumi ime per sonte..
neten /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

shume te bukra fotot, shife ket tenden e regullova pak me photoshop, me nje skript qe quhet velvia (film me ngjyra i fujit). dhe ja fshiva shkronjat e kuqe

pamje_retouch.jpg

erisa

Primus registratum

faleminderit perseri zogu...me pelqejne shume rrugullimet qe i bere fotos. /pf/images/graemlins/wink.gif

zog

Primus registratum

erisa çfare aparati perdor, e pashe qe ishte sony po te çfare lloji, mos eshte ky ketu
allroundview-001.jpg

erisa

Primus registratum

jo e kam tip te vjeter po ka me shume efekte dhe eshte pak me i madh tipi DSC S50

sony3.jpg

zog

Primus registratum

erisa me behet qejfi qe ke pasion fotografine, te cilen dhe une kohet e fundit kam filluar ta admiroj, shpresoj qe te vazhdosh te pasionohesh pas saj, bile pse jo edhe te punosh ne kete sektor.

kam pas njohur nje suedeze e cila mbaroi akademine e artit ne paris per foto dhe tani punon ne stokolm per nje studio. shih kete faqen ketu. jane punimet e nje djali 18 vjeç qe sapo eshte diplomuar per fotografi.

besoj se do te pelqeje dhe frymezoje edhe me.

te pershendes. /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

foto bardh e zi, me tone te ftohta, punuar me photoshop

neq_lule_moll_NB.jpg

foto bardh e zi me tone te ngohta.

neq_lule_moll_filtre_NB.jpg

dhe fotoja origjines. keto i bera sot dhe pershendes me to gjithe gocat e albforumit.

neq_lule_moll_CL.jpg

ndersa kete e ka bo nje goce, pa me pershendet hiç, /pf/images/graemlins/frown.gif

atelier_vase.jpg

Rambla

Primus registratum

une po e marr pershendetjen me foton e dyte

pastaj ti ce doje pershendetjen nga ajo goca...me thike tek tavolina /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

faleminderit zog per ate faqe interneti qe me tregove...ishin vertet fotografi te bukura dhe me ngjyra te forta ...me pelqyen shume.

me duket se e kam zbuluar kete faqe me shume vones...kam kaq shume foto qe do kisha deshire ti ndaja me ju dhe me koha me duket kaq e shkurter...
Megjithate kot nuk thone..me mire vone se kurre . :tipsy: :tipsy:

pamja pare eshte pjesa e mbrapme e pallatit tim ...i kam rrugulluar pak ngjyrat me PicPerk(i vetmi program qe zoteroj) /pf/images/graemlins/tongue.gif
pallati.jpg

kjo eshte ne hyrje /e rimontuar me te njejtin program te siper permendur.I dhash vete ato hijet e errta per te shprehur me qarte ndjenjen e misterit dhe hutimit :confused:
shkalla_ime.jpg

me vone do sjell dhe te preferuaren time /pf/images/graemlins/laugh.gif