Fotografi spontane

Faust

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

Insane?????
/me perdoret ne irc /pf/images/graemlins/smile.gif
bizarre sic eshte dhe dicitura jote.
:devil:

Kuqalashja

Primus registratum

Neper fshatrat rreth Tiranes.

tirane2.jpg

champaign girl

Primus registratum

um5.JPG

kur u bera edhe un me photo editor...kulmi!!!

p.s. kete radhe ua shkruajta nickun mu ne foto...so we dont have anymore retarded missunderstandings /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Djep

Forumium maestatis

O Besa, YLL... si gjithmone. :wub: :kiss:

Kam dhe une nje taten me duket, a t'i boj i montim e?

Faust

Primus registratum

Erulja? Sikur ti jepje pak filter jeshil atyre arave do kishin ngjyra me te ndezuara ato fushat.
/pf/images/graemlins/smile.gif
Ajo me rete ne sfond pak me ndryshe nga te tjerat. Te ishte bardh e zi me nje shtim te kontrastit do ishte teper me goditese( apokaliptike)

champaign girl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb] O Besa, YLL... si gjithmone. :wub: :kiss:

Kam dhe une nje taten me duket, a t'i boj i montim e? [/qb]
if it makes you happy...i don't care /pf/images/graemlins/smile.gif !!!

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Korde kush o kjo :confused: [/qb]
Mistrec me ke me ngaterron se e pashe qe e ke citu kete gocen sikur te isha une edhe ne nje vend tjeter, une jam Kordelja /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ajo ne foto me duket se eshte edda :shrug: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Paskam pi shume ate dite me sa po shof.Ngaterrese e pafalshme,sorry :shrug:

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Faust:
[qb] Erulja? Sikur ti jepje pak filter jeshil atyre arave do kishin ngjyra me te ndezuara ato fushat.
/pf/images/graemlins/smile.gif
Ajo me rete ne sfond pak me ndryshe nga te tjerat. Te ishte bardh e zi me nje shtim te kontrastit do ishte teper me goditese( apokaliptike) [/qb]
Ne fakt fotot e mesiperme i kam bere me manual camera dhe nuk jane punuar ne photoshop (te cilin me turp pranoj qe s'di ta perdor) /pf/images/graemlins/smile.gif Mgjte do eksperimentoj me sugjerimet e tua, thanks :)

Une do shkoja me teper dhe do te pyesja a i ke lare vete? S'me duket si mall i lare ne CVS. Sidoqofte fotot e bera me SLR, jo dixhital nuk ja vlen ti perpunosh ne photoshop, se pas skanimit humbin pjesen me te madhe te cilesise, dhe kur mundohesh ti printosh jane cilesi e dobet. Une do thoja te eksperimentoje me filtra, dhe sidomos ne "dark room", mund te nxjerresh effekte po aq mahnitese sa photoshop.

Me ka marre malli per reportazhet e Drinit
Humbi.

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb]Me ka marre malli per reportazhet e Drinit
Humbi.[/qb]
C'eshte e verteta, kam patur kohen te zene ndaj s'kam praktikuar shume me aparatin. Meqe kerkoje foto, po vendos nja dy tre qe bera kesaj jave.

buf-kenete.jpg

Kjo eshte per ata qe ne familje mund ti kene "share" per ndonje gje si 'buf kenete'. Ky eshte bufi i kenetes, afer lagunes se karavastase, i cili nje minute me pare ishte duke ndjekur me shpejtesi nje skifter qe ne permasa ishte me i vogel, por pa fat per ta kapur. Do kisha dashur ti kapja te dy ne fotografim, por sa te ndaloja makinen e te merrja aparatin e ta beja gati, koha kishte kaluar. Megjithate u ndjeva pak si ne discovery channel /pf/images/graemlins/tongue.gif

shalqi.jpg

Nuk mund ti rezistoja fotografimit te ketyre copave te kuqe (mjammm) qe benin aq kontrast ne tavoline. S'e prisja te kisha efekt te bukur drite ne goten e rakise, gjsesi, cool /pf/images/graemlins/wink.gif

rrushi-ere.jpg

Ja dhe nje kontrast tjeter i bukur ne driten e diellit te sapolindur. Rrushi eshte nga ai me ere, mu desh te vilja plot bistake te bere sa per te mbushur karrocen, gati per ta cuar per shtypje. Pritet te jete vere e zeze pasi lengu i ketij rrushi eshte si boje stilolapsi qe mezi hiqet nga duart, aq i sheqerosur. Vera e pare pritet ne tetor.

Mos harroj te tregoj cfare karroce ishte se mund te kete keqkuptime per karroce me kuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
karroca-rrush.jpg

drini

abs

nuk e di...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmh ma hape oreksin :thumbsup: :angel: /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

DriniS

Ecejak

drejt-poli.jpg

Para ca kohesh isha nje pasdite tek drejtoria e policise duke pare rradhet historike te njerezve per te marre pasaporten e re.

Ajo qe me ra ne sy ishte fotografia meposhte /pf/images/graemlins/smile.gif
Ju kujtohen cibuqet turke? /pf/images/graemlins/smile.gif
cubuk.jpg