I
insane
Guest
Re: Fotografi spontane
/me likes that dork a lot too
/me likes that dork a lot too
if it makes you happy...i don't care /pf/images/graemlins/smile.gif !!!Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb] O Besa, YLL... si gjithmone. :kiss:
Kam dhe une nje taten me duket, a t'i boj i montim e? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Paskam pi shume ate dite me sa po shof.Ngaterrese e pafalshme,sorry :shrug:Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Mistrec me ke me ngaterron se e pashe qe e ke citu kete gocen sikur te isha une edhe ne nje vend tjeter, une jam Kordelja /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ajo ne foto me duket se eshte edda :shrug: [/qb]Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Korde kush o kjo [/qb]
Ne fakt fotot e mesiperme i kam bere me manual camera dhe nuk jane punuar ne photoshop (te cilin me turp pranoj qe s'di ta perdor) /pf/images/graemlins/smile.gif Mgjte do eksperimentoj me sugjerimet e tua, thanksFillimisht postuar nga Faust:
[qb] Erulja? Sikur ti jepje pak filter jeshil atyre arave do kishin ngjyra me te ndezuara ato fushat.
/pf/images/graemlins/smile.gif
Ajo me rete ne sfond pak me ndryshe nga te tjerat. Te ishte bardh e zi me nje shtim te kontrastit do ishte teper me goditese( apokaliptike) [/qb]
C'eshte e verteta, kam patur kohen te zene ndaj s'kam praktikuar shume me aparatin. Meqe kerkoje foto, po vendos nja dy tre qe bera kesaj jave.Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb]Me ka marre malli per reportazhet e Drinit
Humbi.[/qb]