Fotografi nga duart tona.!
katsune cherry blossom 30 Aug 2016 #844 kete foton ma dergoi mami sot... une e titullova "behu nje ylber ne rene e dikujt tjeter"
katsune cherry blossom 30 Aug 2016 #846 fotoja ime ama eshte bere ne Expo Padiglione Italia te dhoma e pasqyrave
katsune cherry blossom 30 Aug 2016 #848 po po, Palazzo Ducale ne Venezia eshte, por thjesht nje projeksion
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 31 Aug 2016 #851 "E dashur Qefkë, Më gjej një burrë të mirë për Melin që s'e ha njeri." Zonja nga qyteti.
gurax Pan ignoramus 7 Sep 2016 #854 Dreamer said: View attachment 4905 Broken, meqe me kujtove Venezia-n Click to expand... Cfare do te thote "Calle" ?
Dreamer said: View attachment 4905 Broken, meqe me kujtove Venezia-n Click to expand... Cfare do te thote "Calle" ?
Dreamer Under the Dome 7 Sep 2016 #855 gurax said: fare do te thote "Calle Click to expand... Rruge, rrugice e ngushte.
ShKoDRaN_PuRo Papirus rex 1 Oct 2016 #860 Solaris said: View attachment 4909 "E dashur Qefkë, Më gjej një burrë të mirë për Melin që s'e ha njeri." Zonja nga qyteti. Click to expand... e kam ber un nji foto ktu dhe i kam futur krahun ksaj ahahaha
Solaris said: View attachment 4909 "E dashur Qefkë, Më gjej një burrë të mirë për Melin që s'e ha njeri." Zonja nga qyteti. Click to expand... e kam ber un nji foto ktu dhe i kam futur krahun ksaj ahahaha