Fotografi nga duart tona.!

Artin

Papirus rex
EEPHvms.jpg


DtPmr6t.jpg
 

Artin

Papirus rex
Samsung J5 ishte telefoni im i parapëlqyer, por më ra nga dora dhe iu thye ekrani, kështu që e ndërrova.

D5RANlC.jpg
 
Last edited:
Top