Foto teper te zgjedhura te Tiranes.

gezim lame

Primus registratum
Re: Foto teper te zgjedhura te Tiranes.

Meqe jemi te Arti kot per kuriozitet doja te pyesja dhe une ne fakt cfare kane te vecante dhe sidomos "artistike" fotot qe jane marre nga tirana. Psh eshte nje teme te shqipeia ku mendoj se ka foto dhe me te mira /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

per vete mbase "artistiken" dhe te vecanten e shoh te nja dy foto ku ai qe i ka marre mbase ka bere pak akrobaci te ndonje maje pallati per te nxjerre ndonje foto /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Keto jane pamje te marra nga kamera e mrekullueshme e Arian Negros. Ti thua: Ku qendron e vecanta... Une te pergjigjem: tek orari ne te cilen jane bere... (Tirana ketu shfaqet naten),nejse nese juve keto pamje "jo te vecanta" te Tiranes ju bezdisin mundet dhe ti heq!

bona

Primus registratum

Blendi

me pelqeu jashtmaaaaaaaase ajo photo me ato grate para xhamise bardh/zi te 1930.
Si mund ta gjej . e printa por doli per ibret.
a egziston si poster qe ta blej?

Agreus

ku i gjete ato photot e tua te 1902, me thuaj the web site

Bona

PS: jam nga ato "sick people" qe i kane muret nga tavani ne dysheme me pictura, photo, souvenirs...
dhe dua ti shtoj dhe keto.

gezim lame

Primus registratum

Ishte tek kjo adresa nuk ka ndonje gje te vecante aty po nejse. Ne shqiperi ka patur nje liber te vitete '30 me shume foto te vjetra dhe te lezetshme te tiranes dhe para shek XX. Nuk ja mbaj mend titullin po ai ka qene me verte i kendshem per tu pare. Kur te shkoj atje do ja marr dikujt dhe te pakten do i bej nje fotokopje.