Foto teper te zgjedhura te Tiranes.

DFV

Primus registratum
Re: Foto teper te zgjedhura te Tiranes.

U mahnita nga keto pamje te mrekullueshme te Tiranes. Kam shume kohe qe se kam pare Tiranen, por mendoj se gjithshka i takon Edi Rames. *sigh* sikur te kishim edhe nja njezet te tjere si Edi .

Erison700

Forumium maestatis

Ahh ato gocat ulur aty ne stol me kujtojne kohen shkolles.
P1010199_jpg.jpg

Universiteti
UT_pa_blic_jpg.jpg

te_blloku1_jpg.jpg

Ja edhe buze liqenit
nje_lokal_buze_liqenit_1_jpg.jpg

PALLATE_TE_REJA_TE_BLLOKU_jpg.jpg

TIRANA_NGA_MALI_DAJTIT_jpg.jpg

Te kodrat e liqenit
ne_rrugicat_e_liqenit2_jpg.jpg

Odea

Primus registratum

Damn, qeka bo mo bukur anej ere. Kur kom ik une ka qon e mushme me plehra, kjoska e gjona koti mo.
Tashi qeka zbukuru, qeka bo tamom.
Mezi pres te vij anej...

Odea :wave:

qeshem

Primus registratum

dhe une kisha nja dy foto nice te tiranes po nuk di ti postoj ... /pf/images/graemlins/frown.gif

gezim lame

Primus registratum

Nja dy foto qe pashe ne internet per Tiranen dhe mu duken interesante.

Tirana 1902
pazari.jpg

Me duket se monumenti i Stalinit aty ku sot eshte dikush tjeter. Pallati i kultures eshte ne ndertim e siper.

monument.jpg

Kjo duhet te jete foto e vjeter e viteve '30 sapo krijuar qendra e tiranes dhe ansambli i ministrive
mosque.jpg

Male850

Primus registratum

Me nxoret mallin sidomos me rrugen e liqenit. Rinia nuk harrohet kurre. Falemindert te gjitheve sepse fotot jane te mrekullueshme. Shpresoj qe Tirana te behet sa me e bukur sidomos e lulezuar.
Ju faleminderit edhe nje here
Male850

erisa

Primus registratum

vertet ide e bukur kjo ...se sa here kerokon ndonje foto te Tiranes dalin ca foto ofenduse me Tiranen ne ndertim e siper.

Ej po ju qe jetoni ne tirone pse nuk na veni ca foto te freskta ..qe te kemi ku t'kullosim syte /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

perse jane teper te zgjedhura keto? a mund ti shohim ato qe jane me pak te zgjedhura? /pf/images/graemlins/tongue.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Po mer lal do iki te bej ca ke bregu i lumit... vetem ti hap nje teme: Fotot me te pazgjedhura te Tiranes