Firma më e bukur a AF......

bimba81

Primus registratum
Re: Firma më e bukur a AF......

une apelin e fundit e kam me date 22 korrik :cry: :cry: deri atehere studime :book:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

of of of mi goc un gjer me 5 korrik kam te :book te paramendoj per mi libra me nji peshqir tu i fshi djerset
xhamat hapur ti ecen sa kendej anej nga vapa :lol:

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] edhe une duke :book: :book: :book: bobobo na u be koka dhalle pale me kete vape. :cry: [/qb]
gjer ne 22 korrik edhe une :book: :book: ,nuk kam cfare te bej,duhet studiuar per ket pune kemi ardhur!

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] edda!Ne fakt edhe mua me pelqente,edhe sepse me identifikonte sh mire.Kurse kjo qe kam tani flet per nje moment te jetes sime /pf/images/graemlins/frown.gif .Jane dy vargje te kenges "Rainbow" te Elisa-s /pf/images/graemlins/frown.gif

Besoj se shpejt do kthehem prape ne origjine.Eshte motoja e jetes sime /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Uroj te jete motoja e kesaj periudhe te jetes tende ..... :kiss:

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]
Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] edhe une duke :book: :book: :book: bobobo na u be koka dhalle pale me kete vape. :cry: [/qb]
gjer ne 22 korrik edhe une :book: :book: ,nuk kam cfare te bej,duhet studiuar per ket pune kemi ardhur! [/qb]
shyqyr qe qenka dhe nje tjeter te pakten se ketu te gjithe i kane mbaruar ato te shkreta provime te sezonit.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] aha pse me ju hudh zeqos qe puna e??!! aha una thash se qe naj tjeter.. :wub: [/qb]
pse mi prandaj smu hudhe ti se e dije per pun tjeter?hudhu hoti hudhu se sme gjen gje nga nxehtesia muaaaaaa :wub:

Diddy19

Su@mi

Shkolla pyjore po pergatit nje kuader sh te afte Peshkataresh! /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Shkolla pyjore po pergatit nje kuader sh te afte Peshkataresh! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:mad: :mad: Kisha ne men me te kalu te kto provimet e funit se mu dukshe goce sumpatike po hicc.
Ec prape ne vjeshte :smash:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Peshkatari_27:
Kisha ne men me te kalu te kto provimet e funit se mu dukshe goce sumpatike po hicc.
Ec prape ne vjeshte

Po pra,se s kam pune tjeter une ,veç me :book: edhe per pushimet e veres!

S ben dot leshime ti e?? :confused:

Peshkatari qenka roje te pyjorja ahahahahahahahahaaaaaaaaa
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Peshkatari qenka roje te pyjorja ahahahahahahahahaaaaaaaaa
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aty ku kendojn bylbylat